Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai: pasas, pažymėjimai, kortelės

gal kas gali patart tokiu rimtu klausimu kaip-kokia bauda nusimato jei per metus po pavardes pakeitimo nepasikeiti paso? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas daretes skubiai pasa? Kiek kainuoja ir per kiek laiko greiciausiai pagamina? Ar nuotraukas savo reik tureti?
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 03 20, 01:03)
gal kas gali patart tokiu rimtu klausimu kaip-kokia bauda nusimato jei per metus po pavardes pakeitimo nepasikeiti paso?  blush2.gif

na nesu 100 proc. tikra, bet negirdėjau apie tokias baudas. Čia asmeninis reikalas, tiesiog gali turėti papildomų problemų tvarkantis dokumentus kitose srityse, ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(AJ. @ 2009 03 20, 01:23)
Gal kas daretes skubiai pasa? Kiek kainuoja ir per kiek laiko greiciausiai pagamina? Ar nuotraukas savo reik tureti?

per 1 dieną. nuotraukas turėti reikia.
Atsakyti
Sakykit o dar metuku neturinciam vaikui gaminant ATK nuotraukele turi buti is fotostudijos (kaip ir suaugusiam) ar tinka ir kokia namudine? kazkaip sunkiai isivaizduoju toki leliu ramiai issedinti nuotraukai g.gif

kiek dabar kainuoja ATK?

QUOTE(sswaigalas @ 2008 06 09, 23:27)
tai jau pati ir atsakysiu 4u.gif , daro ir asmens tapatybes kortele thumbup.gif , sutaupysime 90 lituku  thumbup.gif

QUOTE(sayonara2 @ 2008 06 22, 00:56)
tikrai daro ir korteles thumbup.gif ,kaina 10lt

bet dabar ar ne 80 lt ATK kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 03 20, 22:57)
Sakykit o dar metuku neturinciam vaikui gaminant ATK nuotraukele turi buti is fotostudijos (kaip ir suaugusiam) ar tinka ir kokia namudine? kazkaip sunkiai isivaizduoju toki leliu ramiai issedinti nuotraukai  g.gif

kiek dabar kainuoja ATK?
bet dabar ar ne 80 lt ATK kainuoja?  g.gif

taip dabar jau 80lituku,jus paziurekit kada buvo rasyta zinute,taigi labai seniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 03 20, 00:03)
gal kas gali patart tokiu rimtu klausimu kaip-kokia bauda nusimato jei per metus po pavardes pakeitimo nepasikeiti paso?  blush2.gif

Baudos nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
gal zinote, ar vaikui darant pasa butina ta imoka moketi tik banke, ar galima ir e-banku ir israsa pateikti?
Atsakyti
Sveikos, vat pradanginau ATK doh.gif tai man idomu, ar ja reikia darytis tame mieste, kur esi registruotas, ar galima tame kur gyveni, nes trenktis kazkur nera galimybiu ax.gif 4u.gif
ir kokia bauda gresia uz pametima?
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2009 04 01, 00:13)
Sveikos, vat pradanginau ATK doh.gif  tai man idomu, ar ja reikia darytis tame mieste, kur esi registruotas, ar galima tame kur gyveni, nes trenktis kazkur nera galimybiu ax.gif  4u.gif
ir kokia bauda gresia uz pametima?

šitoje temoje jau kokį milijoną kartų buvo rašoma, kad asmens dokumentus reikia darytis ten, kur esi registruotas arba deklaravęs gyvenamąją vietą doh.gif
dėl baudos nežinau, pasiieškokit info internete.
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2009 03 26, 22:52)
Baudos nėra mirksiukas.gif

Jus ir is tu,kurie tokius menkniekius kaip pasas ir kiti dokai tvarkos tik reikalui prispaudus? thumbup.gif vistiek eisiu menesio gale,tai net jei ir bus bauda-teks moket... jau daugiau nei du metus pasas nepakeistas...
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 04 02, 09:23)
Jus ir is tu,kurie tokius menkniekius kaip pasas ir kiti dokai tvarkos tik reikalui prispaudus?  thumbup.gif  vistiek eisiu menesio gale,tai net jei ir bus bauda-teks moket... jau daugiau nei du metus pasas nepakeistas...

biggrin.gif as po vestuviu (praeita vasara) irgi keiciau pavarde, bet pasas iki siol dar nepakeistas, visur vis dar pasirasineju senaja pavarde.. vis neprisiruosiu nusifotografuoti ir t.t... juk po to ir banko korteles ir vairuotojo pazymejima ir visa kita reikes keisti doh.gif bet jau gal reikes ir man prisiruosti ax.gif parasykit kaip sekes, ar nepaskyre kokios nuobaudos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyyte @ 2009 04 04, 10:51)
biggrin.gif as po vestuviu (praeita vasara) irgi keiciau pavarde, bet pasas iki siol dar nepakeistas, visur vis dar pasirasineju senaja pavarde.. vis neprisiruosiu nusifotografuoti ir t.t... juk po to ir banko korteles ir vairuotojo pazymejima ir visa kita reikes keisti  doh.gif  bet jau gal reikes ir man prisiruosti  ax.gif  parasykit kaip sekes, ar nepaskyre kokios nuobaudos?  biggrin.gif

man atrodo,kad reik pasiekeist per metus... tai dar galit spet biggrin.gif
as jau daugiau nei 2 metus tempiu guma blush2.gif man ir pagrindinis trukdis nuotrauka biggrin.gif vairuotojo pazymejima keist nebutiai,o banko kortele bent pagrindine,tai reiktu,bet is esmes irgi nebutinai... gi galima parodyt teises nepakeistas kaip dokumenta jei praso smile.gif
Atsakyti