Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai: pasas, pažymėjimai, kortelės

QUOTE(editukassk @ 2009 06 10, 10:38)
nu mergaites as paklausiu, pries savaitele pazystamas keitesi pasa. pasidare ir pasa ir tapatybes kortele, sake po viena (arba tik pasa arba tik kortele ) jau nebedaro  unsure.gif cia realu  blink.gif ar zmogelis pats apsizioplino  unsure.gif

kortele yra privaloma, o pasa nori daraisi, nori ne. jei vyksi i uzsieni, kur reiks vizos, reiks ir paso. o vieno paso neleidzia darytis, jei neturi korteles.. sad.gif aisku, man tai visiskai kvaila tvarka
Atsakyti
Noriu paklausti dėl apmokėjimo už pasą. Girdėjau, kad galima vietoje, konkrečiai Vilniuje, atsiskaityti banko mokėjimo kortele. Ar tikrai, nes būtų labai patogu.
Atsakyti
vakar skambinau i migracijos skyriu - Naugarduko 100, man pasake, kad prie 1 ir 2 langelio galima sumoketi mokejimo kortele.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=22590795
Atsakyti
QUOTE(79inga @ 2009 06 11, 10:13)
vakar skambinau i migracijos skyriu - Naugarduko 100, man pasake, kad prie 1 ir 2 langelio galima sumoketi mokejimo kortele.

Tikiuosi, kad taip ir bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 06 10, 12:04)
kortele yra privaloma, o pasa nori daraisi, nori ne. jei vyksi i uzsieni, kur reiks vizos, reiks ir paso. o vieno paso neleidzia darytis, jei neturi korteles.. sad.gif aisku, man tai visiskai kvaila tvarka

deja deja kai darais pasa moki 180lt suaugusiam ir kartu gausi ir pasa ir kortele. Atskirai nebedaro
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2009 04 14, 11:08)
Maža to, dar iš manęs tyčiojas, atseit jau ketvirta ID korta. Nesvarbu, kad ten viena jų - keista suėjus pilnaetystei.
g.gif

mano mergaitė, kuriai dabar 13 metų prarado jau antrą pasą, o po mėnesio su biskiu mums jo reikės. reikia eit daryt naują, bet kokias praradimo aplinkybes papasakot g.gif blush2.gif net nežinom kur jis dingo...ką geriau sakyt g.gif
Atsakyti
g.gif o aš su vaikais i naugarduko 100 nuvykau,bet ten ir susisiekimas-lievas
...pridaviau dėl vaikų pasų dokumentus,kadangi neturėjau originalo ištuokos liudijimo liepė atvešti...sakė palauksiu 2 dienas,vaikų leido nevešti...

bet gi ištuokos buvo tvirtinta notaro,grįžau pasipasakojau kaimynei,ta,blyn,sako nuo kada notaro tvirtintas dokumentas negalioja????

tai ji susirado telefoną,pasakiau jos langelio numerį-o pasirodo ir tikrai nereikia,tinka dokumentai...viskas gerai

blyn dirba sostinėje ,tokioje įstaigoje ir nežino įstatymų...ir ne jaunutė kokia
Atsakyti
Ar tiesa,kad tapatybes kortele vel brangs greitu laiku?? g.gif
Atsakyti
ar būna kad užsakius pasą įprastine tvarka jį pagamina greičiau nei per tris savaites?pvz. per dvi su puse?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 06 15, 11:47)
deja deja kai darais pasa moki 180lt suaugusiam ir kartu gausi ir pasa ir kortele. Atskirai nebedaro

ar tikrai? Pries nepilnus metus dariausi ATK, ir pasa darytis nebuvo butina.
http://www.migracija....php?-193125637
cia irgi niekur neraso, kad butina darytios pasa. O paso be ATK tikrai nedaro, nes ATK yra Lietuvos valstybes piliecio dokumentas.
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2009 06 16, 19:41)

Sakykit, kad autobuse pavoge ax.gif O pastebejot tik namie..

smile.gif+2009 06 21, 18:40-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 06 21, 18:40)
ar būna kad užsakius pasą įprastine tvarka jį pagamina greičiau nei per tris savaites?pvz. per dvi su puse?

Man pagamino ka tik per dvi savaites. Nors sake ateit po triju. Bet pasiskambinau ir sako yra - ateikit smile.gif
Atsakyti