Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai: pasas, pažymėjimai, kortelės

QUOTE(Fiolita @ 2009 07 02, 11:53)
Pazistami kalbejo, kad nuo liepos nebereikia nuotrauku turet kortelei darytis?  g.gif isvis kazkokia nauja sistema su pirsto antspaudais ir visa kt ivesta. Gal kas jau bandet naujoviska kortele issiimt?  bigsmile.gif  papasakokit ispudzius  mirksiukas.gif

taip, jau nuo pirmadienio nauja tvarka smile.gif tai as savo mieste buvau pirmoji, kuri ejo per ta sistema smile.gif nors per zinias sake, kad 5 minutes ir viskas bus, bet uztrukau beveik dvi valandas biggrin.gif ba moteriskei ten nesiseke prie kompo viska sutvarkyt kaip reik smile.gif tai prasymas dingo, tai paskui neisijunge.. bet manau ismoks smile.gif siaip tai tas aparatas toks letokas.. kol nufotkina, kol parenka auksti.. ir stovi kaip durnas, lauki, kada paukstukas isskris smile.gif gavaus baisiai biggrin.gif nuotrauka kaip per migla.. nu ziuresma kaip bus padaryta smile.gif o siaip tai daugiau tik antspaudai pirstu ir parasas.. nu as kai nezinojau, kad jau bus pagal nauja tvarka, tai tokia visa nepasitvarkius nuvaziavau, ten veidrodzio ner, tai vel turesiu baisu pasa kaip 16 metu turejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 02 liepos 2009 - 11:07
QUOTE(brumbrumai @ 2009 07 02, 12:06)
taip, jau nuo pirmadienio nauja tvarka smile.gif tai as savo mieste buvau pirmoji, kuri ejo per ta sistema smile.gif nors per zinias sake, kad 5 minutes ir viskas bus, bet uztrukau beveik dvi valandas biggrin.gif ba moteriskei ten nesiseke prie kompo viska sutvarkyt kaip reik smile.gif tai prasymas dingo, tai paskui neisijunge.. bet manau ismoks smile.gif siaip tai tas aparatas toks letokas.. kol nufotkina, kol parenka auksti.. ir stovi kaip durnas, lauki, kada paukstukas isskris smile.gif gavaus baisiai biggrin.gif nuotrauka kaip per migla.. nu ziuresma kaip bus padaryta smile.gif o siaip tai daugiau tik antspaudai pirstu ir parasas.. nu as kai nezinojau, kad jau bus pagal nauja tvarka, tai tokia visa nepasitvarkius nuvaziavau, ten veidrodzio ner, tai vel turesiu baisu pasa kaip 16 metu turejau biggrin.gif

Prajuokinai thumbup.gif biggrin.gif
Ir as pagalvojau kad reiks vaziuot dokumentus paduot su sukuosena ir makiazais flirt.gif
Nu jei ta "fotosesija" truks 2 val, tai ir sukuosena gali neisgelbet, gali atrodyt triniti.gif
Siaip manau turetu leist pakartot nuotrauka jei nepatiko g.gif maza ka, gal uzsimerkes iseisi, ar koks issiziojes kol sulauksi pauksciuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2009 07 02, 15:13)
Prajuokinai  thumbup.gif  biggrin.gif
Ir as pagalvojau kad reiks vaziuot dokumentus paduot su sukuosena ir makiazais  flirt.gif
Nu jei ta "fotosesija" truks 2 val, tai ir sukuosena gali neisgelbet, gali atrodyt  triniti.gif
Siaip manau turetu leist pakartot nuotrauka jei nepatiko  g.gif  maza ka, gal uzsimerkes iseisi, ar koks issiziojes kol sulauksi pauksciuko  biggrin.gif

na, gal kai pramoks, tai nereiks kompo restartuot, kai kazkas nesigaus, kaip mano atveju biggrin.gif siaip man rodos, tai turi perfotkint.. bet kadangi man strigo viskas, tai norejau kuo greiciau as ten baigt.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 07 02, 14:55)
na, gal kai pramoks, tai nereiks kompo restartuot, kai kazkas nesigaus, kaip mano atveju biggrin.gif siaip man rodos, tai turi perfotkint.. bet kadangi man strigo viskas, tai norejau kuo greiciau as ten baigt.. biggrin.gif

blink.gif bliamba izgazdinot, as su maza pupa noriu varyt , jai asa daryt, 2 valandos bus mirtis tiek man tiek jai doh.gif

ir vaikui kelionei po ES reikia paso ar tapatybes kortele daro?
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 07 03, 10:37)
blink.gif  bliamba izgazdinot, as su maza pupa noriu varyt , jai asa daryt, 2 valandos bus mirtis tiek man tiek jai  doh.gif

ir vaikui kelionei po ES reikia paso ar tapatybes kortele daro?

nebijokit, dvieju valandu jau neprireiks biggrin.gif cia as tiesiog uzsiroviau ant tokios keistos moteriskes biggrin.gif
Atsakyti
As savo nuotraukas atnesiau jau padarytas ir nereikejo ten pas juos fotkintis. Ir net ta darbuotoja paklause ar turiu savo, nors dauguma zmoniu vis gi pas juos dare nuotraukas. Kas nepatiko tai tik elektroninis parasas, toks jau krengelis gavos nors ir stengiausi kuo normaliau rasyt....Dabar laukiu kol padarys, gal pase kitaip atrodys...
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2009 07 06, 17:11)
Kas nepatiko tai tik elektroninis parasas, toks jau krengelis gavos nors ir stengiausi kuo normaliau rasyt....

o tai kur rašei tą elektroninį parašą? tušinuku ant popieriaus ir po to jau jie apdorojo jį? ar iškart ant kokios nors planšetės rašei ir matėsi jau kompe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 07 07, 11:00)
o tai kur rašei tą elektroninį parašą? tušinuku ant popieriaus ir po to jau jie apdorojo jį? ar iškart ant kokios nors planšetės rašei ir matėsi jau kompe? smile.gif

Maciau per zinias, kad reikia pasirasyt kaip ant monitoriaus ekrano, tik jis gulintis g.gif

Kad galima savo nuotraukas turet tai gerai thumbup.gif
Nepabrango korteles, ivedus tokiu naujoviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2009 07 07, 12:04)
1. Maciau per zinias, kad reikia pasirasyt kaip ant monitoriaus ekrano, tik jis gulintis  g.gif
2. Nepabrango korteles, ivedus tokiu naujoviu?  g.gif

1. niu jo, tada neišlavinus rankos, tai gali gautis keverzonė biggrin.gif
2. kiek girdėjau per žinias, tai sakė, kad ši naujovė ATK nepabrangins.
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 07 07, 11:00)

Nezinau net kaip pavadint ta daikta kur pasirasyt reikia, tiesiog tokiam dideliam prietaise yra toks ekraniukas i kuri reik pasirasyt a la tusinuku. Man toks rasymas primine kompiuterine paint programa, kol neipranti tol neiseina. 3 kartus ten pasirasinejau, parasas nepatiko, bet tai kazkaip jau nepatogu pasidare 100 kart prasyti dar pasitaisyt.

As sumokejau is viso 190 Lt uz pasa ir kortele. Jei neklystu kortele 80, pasas 100, ir dar 10 Lt komisiniu bankas nusuko.

P.S nuotraukos turi but atitinkamo dydzio ir nespalvotos, fotografai ten viska zino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akra: 07 liepos 2009 - 17:16
As pereita savaite vaikams dariau - tai vaziavau tris kartus doh.gif
viena kart nepristovejau eileje, ant rytojaus nuvaziavau - uzluzis sistema buvo - tad vel neprieme (kad butu greiciau vaikus fotografavau fotoatelje), tai nors ant foto uzzymejo kad tie vaikai ir tampyt ju nebereiktu blush2.gif
kai nuvaziavau trecia diena - man paaiskino kad atsinestu foto nebepriima, nes ta sistema nebesusigaudo kodel kartais fotografuoja, o kartais ne - zodziu tai nekainuoja - prasom persifotografuot doh.gif Nu tada jau keliau triuksma - nes vaikas vienas kaime isveztas, o kitas per laukima 2 val eileje ir karstyje atrode apgailetinai - susivelus, raudona visa, rankos nesvarios ir jomis dar per veiduka - zodziu jos paruosimui iki foto - as dar pusvalandi tvarkyciaus doh.gif - tai mums isimtine tvarka leido, sake kad leidzia savo foto atsinest dabar tik visai maziukams blush2.gif (nu bent Panevezy cia)
Atsakyti
pries savaite vaikui darem pasa, tai labai patiko, nebereik nei foto, ir viskas truko gal kokias 10min, prasyma tik parasyt bereikia, daugiau viska patys jie uzpildo, o ir foto parodo, paklausia ar gera, ar nori dar pabandyt....
tik va vienas nepatiko, niekur nebuvo informacijos, jog atsviestus dok reik turet, gal cia tik pnvz taip g.gif
Atsakyti