QUOTE(Tomas774 @ 2013 10 06, 00:50)
Skelbiu geriausia racepta,kuris visiems Jums bus NR1
Nes paprastas,aiskus,skanus iki negalejimo..
Avienos koja(kumpi) rasite turguje.
Nieko nereikia marinuoti,pjaustyti,minkyti..
--cia ypac tiks tinginiams vyrams:)
Paimat koja(kumpi) idedat i rankove.Is virsaus apibarstite druska,pipirais,daug smulkinto cesnako,ir keleta sakeliu rozmarino.Apverciat su rankove ir lygiai ta pati pabarstot ant antros puses.
Toliau-ipilat i rankove raudono vyno ir uzrisat abi rankoves puses.
Pasaunat i orkaite 200c -2 valandas.(rankove padedat i bleka)
Per ta laikai nuskutat nedideliu bulvyciu,supjaustot smulkiai rozmarino lapeliu,isspaudziat gerai cesnako,ipilat i inda truputi aliejaus,druskos,pipiru ir viska sumaisot.
Po 2 valandu istraukiat is orkaites rankove,ja perpjaunat ,isimat jau ant blekos koja,o visa skysti
(Padaza) supilat i atskira indeli.
Salia kojos blekoje sudedat bulvytes(su cesnakais ir rozmarinais),ispilat i bleka aliejaus ir beveik valandele 180-170c dakepat koja su bulvytemis.
Pateikiat ant dideles lekstes koja,aplink bulvytes,salia padaziukas indelyje ,kuri nupylet!
Kad pajustumet visiska ekstaze:)- prie sito galit padaryti pomidoru ,plonai pjautu svogunu(galvuciu),aliejaus,druska,pipiru-salotas.
AIsku reikes butelio gero raudono sauso vyno(ne pigesnio kaip 50lt:))
Visiems skainaus!
KIta savaite avies koku ,manau,turguje neliks..
)

Nes paprastas,aiskus,skanus iki negalejimo..
Avienos koja(kumpi) rasite turguje.
Nieko nereikia marinuoti,pjaustyti,minkyti..

Paimat koja(kumpi) idedat i rankove.Is virsaus apibarstite druska,pipirais,daug smulkinto cesnako,ir keleta sakeliu rozmarino.Apverciat su rankove ir lygiai ta pati pabarstot ant antros puses.
Toliau-ipilat i rankove raudono vyno ir uzrisat abi rankoves puses.
Pasaunat i orkaite 200c -2 valandas.(rankove padedat i bleka)
Per ta laikai nuskutat nedideliu bulvyciu,supjaustot smulkiai rozmarino lapeliu,isspaudziat gerai cesnako,ipilat i inda truputi aliejaus,druskos,pipiru ir viska sumaisot.
Po 2 valandu istraukiat is orkaites rankove,ja perpjaunat ,isimat jau ant blekos koja,o visa skysti
(Padaza) supilat i atskira indeli.
Salia kojos blekoje sudedat bulvytes(su cesnakais ir rozmarinais),ispilat i bleka aliejaus ir beveik valandele 180-170c dakepat koja su bulvytemis.
Pateikiat ant dideles lekstes koja,aplink bulvytes,salia padaziukas indelyje ,kuri nupylet!
Kad pajustumet visiska ekstaze:)- prie sito galit padaryti pomidoru ,plonai pjautu svogunu(galvuciu),aliejaus,druska,pipiru-salotas.
AIsku reikes butelio gero raudono sauso vyno(ne pigesnio kaip 50lt:))
Visiems skainaus!
KIta savaite avies koku ,manau,turguje neliks..

Skanu, bet kepti 3 valandas ech brangus malonumas gaubasi
