
turiu avienos ir nezinau kaip ja paruosti
kaip marinuoti ,kaip ja gaminti ir kaip panaikinti ta specifini kvapa?

Siulau pasiskaityti cia http://www.supermama...?...114431&st=0 Gal rasi ka tinkamo

Taip ir neradau cia avienos saslyo recepta
Gal kas parasys?

QUOTE(Cucumi @ 2010 06 28, 23:35)
Cucumi

man teko valgyti labai skanią keptą avienos mėsytę,kurios skonio nepamiršau lig šiol.
Avieną marinuoja jogurte natūraliame+mėtos{jų nemažai turi būti}+svogūnai+rozmarinas+aitrioji paprika.
Dar esu mačiusi ,kai avieną marinuoja obuolių sultyse+imbieras+čiobreliai+česnakas.
kepsniui orkaiteje,tarkim avies kulsi marinuoju majoneze,citrnos sultyse,rozmarino,cesnako...laikau per nakti..uzdengiu folija,kepu pusantros valandos,po to truputuka apskrudinu...dievinu aviena,tai ji man visiap paruosta skani....
dar gaminu avienos troskini su pupelem....
troskinu avies kojeles su koncervuotais pomidorais....
siaip tai galima inprovizuoti daug,bet labiausiao tinkantis prieskonis avienai mano manymu yra rozmarinas
dar gaminu avienos troskini su pupelem....
troskinu avies kojeles su koncervuotais pomidorais....
siaip tai galima inprovizuoti daug,bet labiausiao tinkantis prieskonis avienai mano manymu yra rozmarinas

Sveikos mamytės,
labai yra skanius avienos liežuvis virtas.
Jeigu atrasite nusipirkti,būtinai išsivirkite.
labai yra skanius avienos liežuvis virtas.
Jeigu atrasite nusipirkti,būtinai išsivirkite.
QUOTE(regna @ 2010 06 28, 23:47)
Cucumi
man teko valgyti labai skanią keptą avienos mėsytę,kurios skonio nepamiršau lig šiol.
Avieną marinuoja jogurte natūraliame+mėtos{jų nemažai turi būti}+svogūnai+rozmarinas+aitrioji paprika.
Dar esu mačiusi ,kai avieną marinuoja obuolių sultyse+imbieras+čiobreliai+česnakas.

man teko valgyti labai skanią keptą avienos mėsytę,kurios skonio nepamiršau lig šiol.
Avieną marinuoja jogurte natūraliame+mėtos{jų nemažai turi būti}+svogūnai+rozmarinas+aitrioji paprika.
Dar esu mačiusi ,kai avieną marinuoja obuolių sultyse+imbieras+čiobreliai+česnakas.
Tokio marinato neturejau galimybes pasidaryti tai issitraukiau kelis ir pakoregavus pagal save issikepem nerealius saslykus

kaip is daugelio mamyciu receptu matyti aviena labai skanu astruose patiekaliuose kuriuose naudojama daug yvairiu priekoniu, bet gerai paruosta yra labai sultinga ir skani mesyte. todel man aviena labaiusiai tinka indiskuose patiekaluose
reiketu avienos be kaulo
3 svogunu 3 pomidoru.
6 skilteliu cesnako
gvazdikeliu, juoduju pipiru, cinamono, paprikos milteliu, cili milteliu ir kario milteliu
aviena sudet i puoda su prieskoniais cesnaku ir svogunais tegu troskinasi kai aviena pusiau isvirusi sudeti pomidorus pavirti kol aviena isverda tada siektiek aliejaus padidinti ugny ir gerai pakepinti valgyt su ryziais arba virtom bulvem, cia lietuviskiau
reiketu avienos be kaulo
3 svogunu 3 pomidoru.
6 skilteliu cesnako
gvazdikeliu, juoduju pipiru, cinamono, paprikos milteliu, cili milteliu ir kario milteliu
aviena sudet i puoda su prieskoniais cesnaku ir svogunais tegu troskinasi kai aviena pusiau isvirusi sudeti pomidorus pavirti kol aviena isverda tada siektiek aliejaus padidinti ugny ir gerai pakepinti valgyt su ryziais arba virtom bulvem, cia lietuviskiau

as paskutiniu metu valgau daznai avienos,tai marinuoju irgi su majonezu,bet pastebejau,kad labai skaniai gaunasi su majonezu kur su garstyciom kartu (Kedainiu),o tas specifinis kvapas labai jau minimaliai juntamas
ėriuko šonkaulai:
pipiras, druska arba prieskoniai šašlykui. Kepti ant griliaus, geriausia pradžioje kepti ant folijos, galiausiai uždėti ant grotelių kelioms akimirkoms. Skaniau kai nevisai iškepti, viduje dar rūžavi
Valgyti skanu su garintais kukurūzais, morkų salotom ir tt. Labai labai skanu
Marinuoti nieko nereikia. Jie net be pieskonių burnoje tirpsta
pipiras, druska arba prieskoniai šašlykui. Kepti ant griliaus, geriausia pradžioje kepti ant folijos, galiausiai uždėti ant grotelių kelioms akimirkoms. Skaniau kai nevisai iškepti, viduje dar rūžavi


Marinuoti nieko nereikia. Jie net be pieskonių burnoje tirpsta

Mergaitės, o kur perkate avieną? Gal netyčia pas kokį ūkininką netoli Vilniaus?
Jei taip, pasidalinkit kontaktais, a?


QUOTE(žostautė @ 2011 09 06, 15:04)
Mergaitės, o kur perkate avieną? Gal netyčia pas kokį ūkininką netoli Vilniaus?
Jei taip, pasidalinkit kontaktais, a? 


Ir man įdomu aplink Kauną....
