Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika.

o beje, jei bus noro sužinot kas per vieni ir ką jie groja tai galite pasižiūrėti čia http://www.zve.ru/multimedia/audio/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 12, 23:54)
o beje, jei bus noro sužinot kas per vieni ir ką jie groja tai galite pasižiūrėti čia http://www.zve.ru/multimedia/audio/  mirksiukas.gif

reiks kokia dainuska parsisiust mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 12, 22:55)
reiks kokia dainuska parsisiust  mastau.gif

parsisiusk, bet manau, kad nepatiks, nes nuo Dimkos tai kaip diena ir naktis skiriasi user posted image Bet dėl įdomumo gali paklausyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 12, 23:57)
kalbam kalbam  mirksiukas.gif nu sakyk kas tau patinka  4u.gif

man... g.gif

Filip Kirkorov liezuvis.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 13, 00:02)
parsisiusk, bet manau, kad nepatiks, nes nuo Dimkos tai kaip diena ir naktis skiriasi user posted image Bet dėl įdomumo gali paklausyti  biggrin.gif

cia tokia sunkesne, ane ax.gif kokia graziausia tau g.gif
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2006 09 13, 00:02)
man... g.gif

Filip Kirkorov    liezuvis.gif  biggrin.gif

karsta.gif gerai, kad ne dimka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2006 09 12, 23:02)
man... g.gif

Filip Kirkorov    liezuvis.gif  biggrin.gif

kiba juokauji?user posted image tai tu tikriausiai irgi būsi viena ir nepakartojama su savo liubimčiku, kaip ir mes su katiliuku lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 12, 23:02)
cia tokia sunkesne, ane  ax.gif kokia graziausia tau  g.gif

aha, sunkesnėuser posted image, man šiaip visos patinka, na, kad ir va šitos http://www.zve.ru/multimedia/video/
Atsakyti
sveikutės smile.gif
na ir prirašėt vakar biggrin.gif oi turim naują porą thumbup.gif starbee ir zveri thumbup.gif ale tik nesuprantu starbee tau jie visi reikalingi ar tik koks vienas iš jų g.gif šiaip man zveri kaip grupė irgi patinka rolleyes.gif bet aš jau į juos nesikėsinsiu tiek to irnesakyk.gif
palaukit aš dabar prisiminiau umn.gif kad šiaip niekas neužsipatentavo Vito tongue.gif reiškias Vitas bus mano wub.gif wub.gif vsio užsipatentavau nail.gif liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 13 rugsėjo 2006 - 08:46
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 13, 09:43)
palaukit aš dabar prisiminiau umn.gif kad šiaip niekas neužsipatentavo Vito tongue.gif reiškias Vitas bus mano  wub.gif  wub.gif vsio užsipatentavau nail.gif  liezuvis.gif

o tas balsingasis mano mamai wub.gif , o kai dar įvaizdį pakeitė savąją prieš porą metų iš ankstesnio, tai visai gražuoliukas gi jis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 09 13, 09:59)
o tas balsingasis mano mamai  wub.gif , o kai dar įvaizdį pakeitė savąją prieš porą metų iš ankstesnio, tai visai gražuoliukas gi jis  mirksiukas.gif

tavo mamai kiek žinau labai patinka lietuvos žvaigždės bebe.gif tai prašom čia visų nesusirinkt liezuvis.gif smile.gif aš užpatentavau Vitą flirt.gif jis dabar mano wub.gif
Atsakyti
O as tada Bryan Adamsa patentuoju ir Biplanus, na Maxo vieno uzeks is biplu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2006 09 13, 10:42)
O as tada Bryan Adamsa patentuoju ir Biplanus, na Maxo vieno uzeks is biplu  blush2.gif

brayann nieko vyriokas bigsmile.gif kelios dainas man patinka ax.gif
Atsakyti
man kažkada labai patiko Adamsas rolleyes.gif bet dabar jau nelabai tongue.gif
Atsakyti