Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika.

QUOTE(Rituxx @ 2006 09 13, 10:54)
man kažkada labai patiko Adamsas rolleyes.gif bet dabar jau nelabai tongue.gif

Isvaizda ar dainos nebepatinka? lotuliukas.gif
Na man tai jo visos dainos auksines. Kokia besukurtu, tai istirt gali.. wub.gif
Vien is Simarono zirgo kokia muzikele pavare. Net apsiasarojau beziuredama, nes is tikro didziausia poveiki muzika dare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2006 09 13, 11:25)
Isvaizda ar dainos nebepatinka?  lotuliukas.gif
Na man tai jo visos dainos auksines. Kokia besukurtu, tai istirt gali..  wub.gif
Vien is Simarono zirgo kokia muzikele pavare. Net apsiasarojau beziuredama, nes is tikro didziausia poveiki muzika dare  ax.gif

dainos patinka,pats nelabai rolleyes.gif o to filmo nemačiau schmoll.gif reiks gal kur susiveikt ir pažiūrėt jį rolleyes.gif
Atsakyti
Per telika ar kompa efektas ne toks kaip kino teatre. Bet jei nematei, tai vistiek verta paziuret 4u.gif

QUOTE(Rituxx @ 2006 09 13, 11:28)
dainos patinka,pats nelabai rolleyes.gif o to filmo nemačiau schmoll.gif reiks gal kur susiveikt ir pažiūrėt jį rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 12, 23:54)
viena klipa parsisiunciau ir tas bachuriukas man uznesa i mano grupioka  bigsmile.gif

va čia tai geras thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 13, 08:43)
sveikutės smile.gif
na ir prirašėt vakar biggrin.gif oi turim naują porą thumbup.gif starbee ir zveri thumbup.gif ale tik nesuprantu starbee tau jie visi reikalingi ar tik koks vienas iš jų g.gif šiaip man zveri kaip grupė irgi patinka rolleyes.gif bet aš jau į juos nesikėsinsiu tiek to irnesakyk.gif
palaukit aš dabar prisiminiau umn.gif kad šiaip niekas neužsipatentavo Vito tongue.gif reiškias Vitas bus mano  wub.gif  wub.gif vsio užsipatentavau nail.gif  liezuvis.gif

man patinka Roma iš tos grupės, vokalistas, va jo nuotraukas ir įkėliau ax.gif aišku ir visa grupė, jų dainos user posted image
ale tik pamėgintum pasikėsint user posted image o va Vitą laisvai gali patentuotis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 13, 09:46)
brayann nieko vyriokas  bigsmile.gif kelios dainas man patinka  ax.gif

o gal kam teko pabūt jo koncerte? aš buvau kai jis buvo kažkada čia senai atvažiavęs į Vilnių, man labai patiko, nors tiesa ten jokio tokio šou jis nedaro, bet dainos labai gražios, o vat kai buvau Tina Turner koncerte, kuris vyko Estijoj, tai ten buvo wow swoon.gif toks šou neral thumbup.gif nors aš jos šiaip neklausau namie, na jei tik per radiją užgroja, bet koncertas man paliko neišdildomą įspūdį first.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 13, 12:16)
o gal kam teko pabūt jo koncerte? aš buvau kai jis buvo kažkada čia senai atvažiavęs į Vilnių, man labai patiko, nors tiesa ten jokio tokio šou jis nedaro, bet dainos labai gražios, o vat kai buvau Tina Turner koncerte, kuris vyko Estijoj, tai ten buvo wow swoon.gif toks šou neral thumbup.gif nors aš jos šiaip neklausau namie, na jei tik per radiją užgroja, bet koncertas man paliko neišdildomą įspūdį first.gif

nea neteko schmoll.gif tik pas vita buvau ax.gif ir dar eiciau cool.gif
matet spali Boney M atvaro, gal varysit kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 13, 11:21)
nea neteko  schmoll.gif tik pas vita buvau  ax.gif ir dar eiciau  cool.gif
matet spali Boney M atvaro, gal varysit kas  biggrin.gif

oi tikriausiai ne, nes varysiu į Dimos koncertą ir dar į SEAL'o gal gausis yahoo.gif o tu ruošies atvaryt?
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 13, 12:26)
oi tikriausiai ne, nes varysiu į Dimos koncertą ir dar į SEAL'o gal gausis yahoo.gif o tu ruošies atvaryt?

pavydziu mano dimka pamatysi verysad.gif del atstumo neiseina gun_bandana.gif lauksiu kol i mano kaima uzklys verysad.gif
bet tos kurios eisit i dimos koncerta turesiu prasymeli... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 13, 12:31)
pavydziu mano dimka pamatysi  verysad.gif del atstumo neiseina  gun_bandana.gif lauksiu kol i mano kaima uzklys  verysad.gif
bet tos kurios eisit i dimos koncerta turesiu prasymeli...  blush2.gif

nu blin organizuokis ką nors unsure.gif , negi tokią progą praleisi cool.gif
Atsakyti
turiu klausyma starbee kokiam sektoriuj sedesi per koncerta gal kur netoliese butu faina o ir kitos kurios eis praneškit mirksiukas.gif aš sėdėsiu 109 sektoriuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 13, 12:07)
turiu klausyma starbee kokiam sektoriuj sedesi per koncerta gal kur netoliese butu faina o ir kitos kurios eis praneškit mirksiukas.gif aš sėdėsiu 109 sektoriuje ax.gif

oi sėdėsiu aš šudinam sektoriuje, bet svarbu, kad į koncertą pateksiu už 40Lt lotuliukas.gif tai va, mano sektorius 413, tipo nežinau, gal kaip nors pavyktų man nusileist iki tavo sektoriaus, aš buvau vieną kartą Siemens arenoj, bet nepamenu kaip ten priėjimas nuo tų sektorių, įmanoma nusleist kažkaip, nes kaip aš supratau, tai mes kaip kokiam balkoniukę būsim g.gif
Atsakyti
As tai neisiu i Dimkos konca tongue.gif
Bet i Adamso noreciau bigsmile.gif, tik jis brangiau kainuoja uzsakovomas, del to niekas jo i Lietuva nebekviecia ax.gif

Tie daininkai, kurie nesugeba suzaveti dainavinmo, tai daro show lotuliukas.gif
As kazkada buvau Suzi Quatro koncerte, tai sita babule man visai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2006 09 13, 13:14)
Tie daininkai, kurie nesugeba suzaveti dainavinmo, tai daro show  lotuliukas.gif

na aš nevisai sutikčiau su šiuo teiginiu, pvz. toks kaip Robie Williams arba Tina Turner arba Madonna arba Kylie Minogue ir t.t. jie daro tokius šou superinius thumbup.gif ir dainuoja liuks thumbup.gif
Atsakyti