Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika.

Lietuviai labiausiai laukia Dimos Bilano
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 09 13, 19:22)
keista, nieko nėr  g.gif

Yra delfyje straipsnis, kad labiausiai lietuvaiciai laukia Dymos Bilano koncerto, ir liko tik apytiksliai 600 bilietu
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 09 13, 19:02)

mastau.gif
Papildyta:
nebutu naaringiux jei neikeltu nuotraukos angel.gif
user posted image
Papildyta:
aliooooooo ar kas klauso ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
www.supermama.lt administracijos pranešimas temos dalyviams:

! 
Supermama.lt Forume draudžiama naudoti SPAM'ą (Stupid Pointless Annoying Material/Message).
· rašyti "Off-Topic" žinutes (bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos spam'u).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos laikomos spam'u.

Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos kaip forumas specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet žinutes, kurias bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u).

i 
priminimas: Temos pavadinimas "Muzika. Mėgstamiausia ir mylimiausia"

todėl visa, kas šiuo metu iš temos pašalinta (kalbos apie miegą, atsisveikinimai-pasisveikinimai, komentarai-šypsenėlės, vakarykščiai pasidainavimai eteryje ir t.t. tikrai niekaip nesusiję su tema ir pažeidžia aukščiau pateiktas forumo taisykles.
paplepėjimams yra skirtas kitas skyrelis - "Bendraminčiai" va čia:
Atsakyti
Nu va, nakachkos gavom doh.gif

Paskaiciau straipsni ir dar karta pasitvirtino mano teiginys, kad Lietuvje zmones negaili pinigu pramogoms.
Pas mus cia ant hanerio stogo kartais vyksta toosai, tai pagalvojau gal rugsejo 1 d reiketu nueit. Oten pasirodo kazkokie didzejai tik muzkyte leidzia ir bilieto kaina 50 lt! Tai nusprendem geriau pasileisti sava muzikyti ir pasitancyti yahoo.gif
Atsakyti
oi gavom lupt blush2.gif

ale gi simpatuliukas tas tavo Dima Naringiuks wub.gif
na, o iš to straipsnio Delfyje, labiausiai tai juokiausi, kai perskaičiau šitą:
"Stebėtis tikrai yra dėl ko: juk D.Bilaną lietuviai pirmąsyk išgirdo vos prieš kelis mėnesius."
nu čia tai bajeris user posted image mes ką, lietuviai, kokioje Afrikoj gyvenam, kad anksčiau jo išgirst negalėjom lotuliukas.gif aš jį jau seniausiai, dar prieš Euroviziją žinojau user posted image
Atsakyti

Na va pagaliau sugryzau i "realu"gyvenima, valar visa diena be internmeto sedejau..

Ziuriu, cia visos patentus pradejo imti hihihi.gif ka cia man rektu uzsipatentuot mastau.gif

Jauciu kad as Robbi imu jei niekas dar neturi mirksiukas.gif
user posted image
lotuliukas.gif juokinga man ta foto
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 09 14, 11:54)
Jauciu kad as Robbi imu jei niekas dar neturi  mirksiukas.gif

Atiduodam, man tai jo negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 09 14, 10:54)
Na va pagaliau sugryzau i "realu"gyvenima, valar visa diena be internmeto sedejau..

Ziuriu, cia visos patentus pradejo imti hihihi.gif  ka cia man rektu uzsipatentuot mastau.gif

Jauciu kad as Robbi imu jei niekas dar neturi  mirksiukas.gif
user posted image
lotuliukas.gif  juokinga man ta foto

na gali imt mirksiukas.gif nors jis irgi visai nieko, ale gi visų neužsipatentuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, išgirdau šiandien Valerijos dainas ir taip nuotaika pakilo thumbup.gif kažkaip labai jau jos dainos man patinka o kaip jums g.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2006 09 14, 10:04)
Atiduodam, man tai jo negaila  biggrin.gif

nu ir gerai..

vat cia dar tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image
princas ant zirgo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 14 rugsėjo 2006 - 11:19
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 14, 11:18)
sveikos, išgirdau šiandien Valerijos dainas ir taip nuotaika pakilo  thumbup.gif kažkaip labai jau jos dainos man patinka o kaip jums  g.gif

laba Rituxx friends.gif man irgi laaabai patinka Valerijos dainos, o ir pati labai graži motera flirt.gif aišku tik nepagalvokit nieko blogo hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2006 09 14, 11:18)
princas ant zirgo wub.gif
user posted image

simpatulka wub.gif
Atsakyti