QUOTE(katiliukas @ 2006 09 13, 19:22)
Yra delfyje straipsnis, kad labiausiai lietuvaiciai laukia Dymos Bilano koncerto, ir liko tik apytiksliai 600 bilietu
QUOTE(katiliukas @ 2006 09 13, 19:02)

Papildyta:
nebutu naaringiux jei neikeltu nuotraukos

Papildyta:
aliooooooo ar kas klauso

www.supermama.lt administracijos pranešimas temos dalyviams:
! | Supermama.lt Forume draudžiama naudoti SPAM'ą (Stupid Pointless Annoying Material/Message). · rašyti "Off-Topic" žinutes (bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos spam'u). · rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos laikomos spam'u. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos kaip forumas specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet žinutes, kurias bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u). |
i | priminimas: Temos pavadinimas "Muzika. Mėgstamiausia ir mylimiausia" |
todėl visa, kas šiuo metu iš temos pašalinta (kalbos apie miegą, atsisveikinimai-pasisveikinimai, komentarai-šypsenėlės, vakarykščiai pasidainavimai eteryje ir t.t. tikrai niekaip nesusiję su tema ir pažeidžia aukščiau pateiktas forumo taisykles.
paplepėjimams yra skirtas kitas skyrelis - "Bendraminčiai" va čia:
Nu va, nakachkos gavom
Paskaiciau straipsni ir dar karta pasitvirtino mano teiginys, kad Lietuvje zmones negaili pinigu pramogoms.
Pas mus cia ant hanerio stogo kartais vyksta toosai, tai pagalvojau gal rugsejo 1 d reiketu nueit. Oten pasirodo kazkokie didzejai tik muzkyte leidzia ir bilieto kaina 50 lt! Tai nusprendem geriau pasileisti sava muzikyti ir pasitancyti

Paskaiciau straipsni ir dar karta pasitvirtino mano teiginys, kad Lietuvje zmones negaili pinigu pramogoms.
Pas mus cia ant hanerio stogo kartais vyksta toosai, tai pagalvojau gal rugsejo 1 d reiketu nueit. Oten pasirodo kazkokie didzejai tik muzkyte leidzia ir bilieto kaina 50 lt! Tai nusprendem geriau pasileisti sava muzikyti ir pasitancyti

oi gavom lupt
ale gi simpatuliukas tas tavo Dima Naringiuks
na, o iš to straipsnio Delfyje, labiausiai tai juokiausi, kai perskaičiau šitą:
"Stebėtis tikrai yra dėl ko: juk D.Bilaną lietuviai pirmąsyk išgirdo vos prieš kelis mėnesius."
nu čia tai bajeris
mes ką, lietuviai, kokioje Afrikoj gyvenam, kad anksčiau jo išgirst negalėjom
aš jį jau seniausiai, dar prieš Euroviziją žinojau

ale gi simpatuliukas tas tavo Dima Naringiuks

na, o iš to straipsnio Delfyje, labiausiai tai juokiausi, kai perskaičiau šitą:
"Stebėtis tikrai yra dėl ko: juk D.Bilaną lietuviai pirmąsyk išgirdo vos prieš kelis mėnesius."
nu čia tai bajeris

Na va pagaliau sugryzau i "realu"gyvenima, valar visa diena be internmeto sedejau..
Ziuriu, cia visos patentus pradejo imti

Jauciu kad as Robbi imu jei niekas dar neturi

QUOTE(grange @ 2006 09 14, 11:54)
Atiduodam, man tai jo negaila

QUOTE(grange @ 2006 09 14, 10:54)
Na va pagaliau sugryzau i "realu"gyvenima, valar visa diena be internmeto sedejau..
ka cia man rektu uzsipatentuot 

juokinga man ta foto

na gali imt

sveikos, išgirdau šiandien Valerijos dainas ir taip nuotaika pakilo
kažkaip labai jau jos dainos man patinka o kaip jums

QUOTE(starke @ 2006 09 14, 10:04)
Atiduodam, man tai jo negaila 

nu ir gerai..