Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika.

QUOTE(Rituxx @ 2006 09 14, 18:57)
jo jei norit papletkint ne apie muziką prašom į bendraminčius keliauti  mirksiukas.gif 
o man dar patinka "MUmi trol"  smile.gif aišku dainos ne daininkas  rolleyes.gif

tai jau gal tema ten sukuriai mastau.gif reiktu visa tema ten perkelt, kur laisvai galetume pletkint ir apie muzika ir siaip ple ple ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 14, 19:04)
tai jau gal tema ten sukuriai  mastau.gif reiktu visa tema ten perkelt, kur laisvai galetume pletkint ir apie muzika ir siaip ple ple  ax.gif

tai jau yra tema"melomanėms" prašom papletkint užsukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 14, 17:57)
jo jei norit papletkint ne apie muziką prašom į bendraminčius keliauti  mirksiukas.gif 
o man dar patinka "MUmi trol"  smile.gif aišku dainos ne daininkas  rolleyes.gif

man irgi kelios dainos jo patinka, bet ne visos
Atsakyti
yra sukurta tema bendraminciuose melomanems persikelkim ten ir laisvai galesim sneket mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif tai reiskias cia paliekam..

Nu tai iki tada 4u.gif
Atsakyti
čia griežtai tik apie muziką rolleyes.gif
Atsakyti
AAAAAAAA tai aju pabėgat?

Kaip supratau į kitą temą keliatės? Ar nea?
Papildyta:
O kodėl iš čia norit pabėgt? O man ir čia su jumis bendraut patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 09 14, 23:08)
AAAAAAAA tai aju pabėgat?

Kaip supratau į kitą temą keliatės? Ar nea?
Papildyta:
O kodėl iš čia norit pabėgt? O man ir čia su jumis bendraut patiko  rolleyes.gif

taigi išvaikė tai ir bėgam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 09 15, 00:28)
taigi išvaikė tai ir bėgam  blush2.gif

O tai kas čia vaiko? Kuo gi mes čia neįtikom? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 09 14, 23:46)
O tai kas čia vaiko? Kuo gi mes čia neįtikom?  g.gif  verysad.gif

dėl to kad ne į temą šnekam blink.gif , baigiam davai bu vėl prisiplepėsim, einam į bendraminčius ir ten išsiaiškinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 09 15, 00:51)
dėl to kad ne į temą šnekam  blink.gif , baigiam davai bu vėl prisiplepėsim, einam į bendraminčius ir ten išsiaiškinsim  mirksiukas.gif

Viskas aišku verysad.gif Vadinasi kažkam nepatiko, kad norim kalbėti verysad.gif verysad.gif
niu ką einam kitur doh.gif

Papildyta:
QUOTE(starbee @ 2006 09 14, 12:41)

ale gi simpatuliukas tas tavo Dima Naringiuks wub.gif
na, o iš to straipsnio Delfyje, labiausiai tai juokiausi, kai perskaičiau šitą:
"Stebėtis tikrai yra dėl ko: juk D.Bilaną lietuviai pirmąsyk išgirdo vos prieš kelis mėnesius."
nu čia tai bajeris user posted image mes ką, lietuviai, kokioje Afrikoj gyvenam, kad anksčiau jo išgirst negalėjom lotuliukas.gif aš jį jau seniausiai, dar prieš Euroviziją žinojau user posted image

drinks_cheers.gif Tikrai kuo mus laiko, kad tipo visai nieko nežinom kur ir kokių daininkų esama.

Taip suprantu, kad Lietuvėlėje jis išgarsėjo gal ir per Eurovizija, bet, kad niekas jo nebuvo girdėjęs anksčiau (t.y. iki Eurovizijos) tai čia jau tikrai nesamonė.

Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 09 15, 00:07)
Taip suprantu, kad Lietuvėlėje jis išgarsėjo gal ir per Eurovizija, bet, kad niekas jo nebuvo girdėjęs anksčiau (t.y. iki Eurovizijos) tai čia jau tikrai nesamonė.

eurovizija jam gera reklama, gal ir buvo žinomas bet ne tiek kiek dabar doh.gif , jei puse bilietų per 2 val parduota biggrin.gif tai jau šis tas rolleyes.gif
Atsakyti