Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika.

aš kažkaip mieliau paklausau rusiškų dainų negu lietuviškų bigsmile.gif rusų dainininkų gerų tikrai daug rolleyes.gif pasirinkti yra iš ko rolleyes.gif reikia mums atsidaryti bendraminčiuose temą galėsim ten bendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 14, 11:35)
aš kažkaip mieliau paklausau rusiškų dainų negu lietuviškų  bigsmile.gif rusų dainininkų gerų tikrai daug  rolleyes.gif pasirinkti yra iš ko  rolleyes.gif reikia mums atsidaryti bendraminčiuose temą galėsim ten bendrauti  smile.gif

tai va užsukite čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 14, 12:35)
aš kažkaip mieliau paklausau rusiškų dainų negu lietuviškų  bigsmile.gif rusų dainininkų gerų tikrai daug  rolleyes.gif pasirinkti yra iš ko

Nu man asmeniskai vos keli rusu atlikejai tepatinka, labiausiai is ju tai Splin'ai paskutiniu metu
Dar kelios geros dainikes yra Gorky Park

Nu bet kiek fotkiu besiustumet, Naaringiuko Dimka vistiek graziausias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2006 09 14, 12:59)
Nu man asmeniskai vos keli rusu atlikejai tepatinka, labiausiai is ju tai Splin'ai paskutiniu metu
Dar kelios geros dainikes yra Gorky Park

Nu bet kiek fotkiu besiustumet, Naaringiuko Dimka vistiek graziausias  blush2.gif

a tai, kad jis kaip saldainiukas smile.gif man per saldus, o man labiau patinka vyriškesni vyrai lotuliukas.gif
sorry, Naringiuks, čia aš truputį ant Dimkos pavažiavau, bet ne piktybiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 14, 14:06)
a tai, kad jis kaip saldainiukas smile.gif man per saldus, o man labiau patinka vyriškesni vyrai lotuliukas.gif

Tokie kaip Lordi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif o kaip jums sitie? lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 14, 11:41)
oi gavom lupt  blush2.gif

ale gi simpatuliukas tas tavo Dima Naringiuks wub.gif
na, o iš to straipsnio Delfyje, labiausiai tai juokiausi, kai perskaičiau šitą:
"Stebėtis tikrai yra dėl ko: juk D.Bilaną lietuviai pirmąsyk išgirdo vos prieš kelis mėnesius."
nu čia tai bajeris user posted image mes ką, lietuviai, kokioje Afrikoj gyvenam, kad anksčiau jo išgirst negalėjom lotuliukas.gif aš jį jau seniausiai, dar prieš Euroviziją žinojau user posted image

o as ji kaip tik pirma karta ir isgirdau tik per eurovizija blush2.gif ir dabar jau negaliu sustot rolleyes.gif

tai ka gavom pylos ax.gif jauciu kita tema reikes atidaryt bendraminciuose, o tada tai galesim pliurpt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2006 09 14, 17:31)
g.gif  o kaip jums sitie?  lotuliukas.gif

user posted image

nu o kas cia per muzikantai g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 14, 15:34)
nu o kas cia per muzikantai  g.gif

blink.gif nu tai ka legendines grupes nepazysti? doh.gif
taigi rolling stones! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2006 09 14, 14:15)
Tokie kaip Lordi?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tokius kaip lordi net savo baisiausiam sapne nenorėčiau pamatyt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2006 09 14, 16:31)
g.gif  o kaip jums sitie?  lotuliukas.gif

user posted image

apie legendas arba gerai arba nieko umn.gif na, o šiaip jei man būtų dabar tarkim kokie 45 metai, tai gal ir užsipatentuočiau Mick'ą Jagger'į lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 09 14, 17:39)
blink.gif  nu tai ka legendines grupes nepazysti?  doh.gif
taigi rolling stones! mirksiukas.gif

tikrai nea tongue.gif giirdejus esu, bet macius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 14, 16:34)
o as ji kaip tik pirma karta ir isgirdau tik per eurovizija  blush2.gif ir dabar jau negaliu sustot  rolleyes.gif

tai ka gavom pylos  ax.gif jauciu kita tema reikes atidaryt bendraminciuose, o tada tai galesim pliurpt  smile.gif

niu aš galvojau, kad kaip jau ir senokai tu Dima klausais blush2.gif
o bendraminčiuose jau yra tokia temikė mirksiukas.gif
Atsakyti
jo jei norit papletkint ne apie muziką prašom į bendraminčius keliauti mirksiukas.gif
o man dar patinka "MUmi trol" smile.gif aišku dainos ne daininkas rolleyes.gif
Atsakyti