Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

QUOTE(bartez @ 2005 09 14, 10:31)
tease.gif  yahoo.gif  clap.gif
Išlaikia vairavimą ką tik  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Jaučiu savo egzaminuotoją užknisau nerealiai, nes visą kelią šnekėjau neužsičiaupdama (dabar jau nepamenu net apie ką  blush2.gif ) ir baigus vos rankom plot iš džiaugsmo nepradėjau.  biggrin.gif
Kaip gerai, kad teises išsilaikai ir vsio, o tai jau antrą kartą tikriausiai nebesiryžčiau tokiam "žygdarbiui".
Visom besilaikančiom sėkmės 4u.gif

Sveikinimai clap.gif as ir zinok nesiryzciau antra karta. ypac kai nescia.. per daug nervu kainuoja.. jauciu mano beibis vaziuojant pro regitra visada reks hah.gif

koks egzaminuotojas papuole? jaunas?
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2005 09 14, 12:43)
Sveikinimai clap.gif  as ir zinok nesiryzciau antra karta.  ypac kai nescia.. per daug nervu kainuoja.. jauciu mano beibis vaziuojant pro regitra visada reks hah.gif

koks egzaminuotojas papuole? jaunas?

Egzaminuotojas jaunas pasitaikė, toks neaukštas, tamsus, su akinukais. Man tai jis labai labai pasirodė thumbup.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va aš šiandien išsilaikiau teoriją REGITROJ 4u.gif Su reguliuotoju buvo tik du klausimai, keli klausimai buvo su vilkimu, šiaip keletas ax.gif

Klausykit neseniai išlaikiusios, o kai išlaikai važiavimą, tai duoda 70 ženklą?
Nes mačiau keleta panelių gryžo gal po kokių 20 min. ir joms davė kažkokius popieriukus ir 70 greičio ženklą, ar tai reiškia, kad tu išlaikei.

Vairavimo egzaminą laikysiu spalio 7d. fear.gif 10 val. ryto fear.gif

Prisižiūrėjau tų regitros vyrukų kurie egzaminuoja vairuojančius, tai tokie jie man baisūs pasirodė, tokie beširdžiai, lediniais veidais fear.gif
Atsakyti
Sveikos, rašausi ir aš į Jūsų būrelį.
Nuo vakar lankau vairavimo kursus, teoriją žinau kad išmoksiu, bet kaip bijau važiavimo doh.gif
Skaitau jau gavusių vairuotojo pažymėjimus mintis ir net baugu darosi - kas manęs dar laukia doh.gif Šiaip esu labai jautri, jaučiu tie važiavimai ir egzaminai ne vieną žilą plauką įspraus į mano galvą biggrin.gif
Na, manau, bendraminčių būrelyje bus lengviau viską išgyventi wink.gif
Atsakyti
Vituly,
70 duoda kai islaikai. smile.gif

Sveikinu su teorija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 09 20, 13:09)
Vituly,
70 duoda kai islaikai. smile.gif

Sveikinu su teorija biggrin.gif

Ačiū user posted image
O kai neišlaikai iš pirmo karto, tai tada iškart reikia eiti namo ax.gif Ir registruotis iš naujo doh.gif
Atsakyti
O as tai norejau paklausti ... kai laikai Regitros egzamina mieste tai egzaminuotojas pasako kada kur reikes sukti Ar pati turi viska zinoti i ta schemute pasiziurejusi ... javascript:emoticon(':verysad:')
smilie
Nevietine as cia ir bijau pasiklystijavascript:emoticon(':cry:')
smilie
Atsakyti
Vituly, jei neislaikai, reikia eit namo uzsiregistravus kitam kartui. Registruotis galima ne anksciau kaip kitai darbo dienai, o realiai gaunasi po keliu savaiciu, nes viskas uzimta. smile.gif

Rasadom, man jokios schemutes nieks nedave, pasake kad sankryzoje pasakys kur sukti, o jei nepasakys -vaziuoti pagrindiniu keliu ir vsio. Ir kiek zinau, niekam jokios schemos nedave g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 09 21, 10:37)
Vituly, jei neislaikai, reikia eit namo uzsiregistravus kitam kartui. Registruotis galima ne anksciau kaip kitai darbo dienai, o realiai gaunasi po keliu savaiciu, nes viskas uzimta. smile.gif

Rasadom, man jokios schemutes nieks nedave, pasake kad sankryzoje pasakys kur sukti, o jei nepasakys -vaziuoti pagrindiniu keliu ir vsio. Ir kiek zinau, niekam jokios schemos nedave g.gif

Na, šiaip schemutės visada yra pas egzaminuotoją, nes yra keli maršrutai kuriais važiuojama. Kai man pasakė: "ruoškis, važiuosim į gatvę", aš išsiklausinėjau kur važiuosim, t.y. kokiu maršrutu. O šiaip tai niekas juk ir nereikalauja jo žinoti, pasako kur sukti, tik kartais gali būti toks variantas, kad ne visai laiku,pvz. reikia sukt į kairę, o apie tai sužinai prieš posūkį, kai jau beveik nebėra kada persirikiuoti į tą juostą iš kurios reikia sukti. Todėl aš beveik prieš kiekvieną sankryža tikslinausi, kur važiuosim toliau biggrin.gif
Įsivaizduoju kaip sunku laikyt nevietiniams, nes aš tai beveik jau mintinai buvau išmokus kur ir kaip reikia važiuot, kur koks ženklas stovi.
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2005 09 21, 11:03)
Na, šiaip schemutės visada yra pas egzaminuotoją, nes yra keli maršrutai kuriais važiuojama. Kai man pasakė: "ruoškis, važiuosim į gatvę", aš išsiklausinėjau kur važiuosim, t.y. kokiu maršrutu. O šiaip tai niekas juk ir nereikalauja jo žinoti, pasako kur sukti, tik kartais gali būti toks variantas, kad ne visai laiku,pvz. reikia sukt į kairę, o apie tai sužinai prieš posūkį, kai jau beveik nebėra kada persirikiuoti į tą juostą iš kurios reikia sukti. Todėl aš beveik prieš kiekvieną sankryža tikslinausi, kur važiuosim toliau  biggrin.gif
Įsivaizduoju kaip sunku laikyt nevietiniams, nes aš tai beveik jau mintinai buvau išmokus kur ir kaip reikia važiuot, kur koks ženklas stovi.

Na, nebutinai visus veza tais marsrutais. As mieste vaziavau gal tik kokiu 10 min., o kiek ziurejau -tokio treumpo marsruto tikrai nera. Tai viskas priklauso nuo egzaminuotojo ir sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 09 21, 12:29)
Na, nebutinai visus veza tais marsrutais. As mieste vaziavau gal tik kokiu 10 min., o kiek ziurejau -tokio treumpo marsruto tikrai nera. Tai viskas priklauso nuo egzaminuotojo ir sekmes smile.gif

Na taip, tai irgi tiesa - mačiau kai teorijos laukiau (apie 15-16 val. popiet), kad dauguma grįžta iš gatvės labai greit, kažkodėl manau kad tai ir nuo eismo intensyvumo priklauso unsure.gif Bet kadangi aš važiavau iš ryto, tai sąžiningai - visą, kaip niekad ilgas tas maršrutas man pasirodė doh.gif
Ir sėkmės visoms, besiruošiančioms laikyti 4u.gif
Atsakyti
Išsilaikiau teorijos egzamina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet dabar bijau važiavimo cry.gif
Atsakyti