QUOTE(Muse @ 2005 09 21, 10:37)
Vituly, jei neislaikai, reikia eit namo uzsiregistravus kitam kartui. Registruotis galima ne anksciau kaip kitai darbo dienai, o realiai gaunasi po keliu savaiciu, nes viskas uzimta.
Rasadom, man jokios schemutes nieks nedave, pasake kad sankryzoje pasakys kur sukti, o jei nepasakys -vaziuoti pagrindiniu keliu ir vsio. Ir kiek zinau, niekam jokios schemos nedave
Na, šiaip schemutės visada yra pas egzaminuotoją, nes yra keli maršrutai kuriais važiuojama. Kai man pasakė: "ruoškis, važiuosim į gatvę", aš išsiklausinėjau kur važiuosim, t.y. kokiu maršrutu. O šiaip tai niekas juk ir nereikalauja jo žinoti, pasako kur sukti, tik kartais gali būti toks variantas, kad ne visai laiku,pvz. reikia sukt į kairę, o apie tai sužinai prieš posūkį, kai jau beveik nebėra kada persirikiuoti į tą juostą iš kurios reikia sukti. Todėl aš beveik prieš kiekvieną sankryža tikslinausi, kur važiuosim toliau
Įsivaizduoju kaip sunku laikyt nevietiniams, nes aš tai beveik jau mintinai buvau išmokus kur ir kaip reikia važiuot, kur koks ženklas stovi.