Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

QUOTE(JaHarta @ 2005 09 28, 23:57)
Aš tai iš antro karto tik išlaikiau, toj regitroj tikrai sunku išlaikyt, visai normalu, jei laikai 3-4 kartą g.gif Buvau neišlaikius aikštelėj, nes prisiliečiau ratu prie bordiūro parkuodamasi...Beje, ir instruktorius buvo labai bjaurus, toks žilas, kūdas ir su akiniais... Prieš man dar pradedant važiuoti, jisai apklausė mane kaip reikiant, klausinėjo tokių dalykų, kaip" Kaip manote, kam reikalingas tumbleris ant priekinio veidrodžio?" blink.gif  g.gif  doh.gif Ir panašių klausimų klausė wacko.gif  gun_bandana.gif  fear.gif Po to,kai neišlaikiau pasakiau jam "Tikiuosi man niekad neteks dar kartą pas jus laikyti egzamino"  smile.gif O kai jau  antrą kartą laikiau, tai pasitaikė gan malonus vyrukas, toks labai žilas ir storas, visą kelią ,kai važinėjau, skaitė laikraštį biggrin.gif LAikiau kažkokią darbo dieną, 7 ryto atrodo ar 8. Barėsi tik kad važiuodama per pervažas nepažiūrėjau į šonus tongue.gif  biggrin.gif

o iš kokio tu miesto? aš irgi pas storą ir žilą laikiau ax.gif
tas nepažiūrėjimas kritinės klaidos, ir teisių gali negauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2005 09 29, 07:02)
o iš kokio tu miesto? aš irgi pas storą ir žilą laikiau  ax.gif
tas nepažiūrėjimas kritinės klaidos, ir teisių gali negauti  doh.gif

Aš iš Vilniaus:) Bet manau,kad storų ir žilų diedukų būtų įmanoma rasti visuose Lietuvėlės miestuose biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, labai įdomu, kiek jūs mokate už vairavimo kursus (teorija+praktika). Ar verta laikyti eksternu teoriją ir imti tik vairavimo pamokas? Mano vyras sako, kad geriau paklausyti ir teorijos, juo labiau, kad finansiškai nelabai ką ir sutaupai.
Gal žinot, jeigu imi tik vairavimą, turbūt neturi jokių šansų prieiti prie kompiuterinių mokomųjų programų ar gauti konsultacijas?
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2005 10 03, 08:28)
Mergaitės, labai įdomu, kiek jūs mokate už vairavimo kursus (teorija+praktika). Ar verta laikyti eksternu teoriją ir imti tik vairavimo pamokas? Mano vyras sako, kad geriau paklausyti ir teorijos, juo labiau, kad finansiškai nelabai ką ir sutaupai.
Gal žinot, jeigu imi tik vairavimą, turbūt neturi jokių šansų prieiti prie kompiuterinių mokomųjų programų ar gauti konsultacijas?

Už eksterną moki tiktai 50 Lt. mažiau. Aš patarčiau eiti į paskaitas, ten sužinai daugiau info ir vertingesnės, negu yra knygutėje. Aš net visos knygutės nuosekliai nebuvau perskaičius, o REGITROJ teoriją išlaikiau iš pirmo karto thumbup.gif
Patariu geriau eiti į paskaitas thumbup.gif
Atsakyti
Ar teisybe, kad jei teorija laikai eksternu, egzaminui turi pristatyti pazyma is vairavimo mokyklos, kad esi pravazinejes 20 valandu?
Pasiklausinejau kainu keliose firmose, tai jos skiriasi daugiau nei 100 Lt. Vienoj įmonėj siūlo tik 10 vairavimo pamokų, kitoj - 20. Nesuprasi, kaip čia turi būti iš tikro? Kainų skirtumą man nurodė tikrai ne 50 Lt. (200 Lt.)
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2005 10 04, 16:11)
Ar teisybe, kad jei teorija laikai eksternu, egzaminui turi pristatyti pazyma is vairavimo mokyklos, kad esi pravazinejes 20 valandu?
Pasiklausinejau kainu keliose firmose, tai jos skiriasi daugiau nei 100 Lt. Vienoj įmonėj siūlo tik 10 vairavimo pamokų, kitoj - 20. Nesuprasi, kaip čia turi būti iš tikro? Kainų skirtumą man nurodė tikrai ne 50 Lt. (200 Lt.)

Pamačiau, kad tu iš Kauno, tai gal ten ir kitaip rolleyes.gif Vilniuj jeigu kursai mažai apmokami, tai ten nieko gero ir egzo iš pirmo karto neišlaikysi, jeigu nemokėjai anksčiau važiuot doh.gif
Kaip sakoma kiek moki tiek ir gauni tongue.gif

O daugiau manau tau patars Kaunietės. Va bartez neseniai išsilaikė Kaune , tai jai gali parašyti ir paklausinėti, kur ji mokėsi ir už kiek ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vituly: 04 spalio 2005 - 17:00
QUOTE(vituly @ 2005 10 04, 17:59)
Pamačiau, kad tu iš Kauno, tai gal ten ir kitaip rolleyes.gif Vilniuj jeigu kursai mažai apmokami, tai ten nieko gero ir egzo iš pirmo karto neišlaikysi, jeigu nemokėjai anksčiau važiuot doh.gif
Kaip sakoma kiek moki tiek ir gauni tongue.gif

O daugiau manau tau patars Kaunietės. Va bartez neseniai išsilaikė Kaune , tai jai gali parašyti ir paklausinėti, kur ji mokėsi ir už kiek ir kaip  mirksiukas.gif

Niu taip, reiškias išlaikiau, bet tai ne eksternu laikiau... Normaliai į kursus vaikščiojau... Tik kad naudos ten buvo tai mažiau negu aš pati savarankiškai būčiau pasiruošusi doh.gif (kažkurioj temoj, berods apie vairavimo mokyklas ir instruktorius pasisakiau apie savo vairavimo mokyklą). Tai jei remtis kaina kaip rodikliu - nepatarčiau kreiptis į "Autostudiją", nors ten ir pigiau, bet tai nervų kiek suėda gun_bandana.gif
Dabar jei jau eičiau, tai eičiau geriau kur 100 ar 200 brangiau, bet yra ir veikiantys kompiuteriai, ir programos ne iš interneto, kurias namie parsisiųt galima, ir kur instruktorius ne vienas.
Va taip. Tokia tai ir patirtis mano 4u.gif

Ir dar, beje, man tai dabar atrodo, kad eksternu būčiau lygiai taip pat išlaikiusi, nes ruošiausi gana savarankiškai. Tik svarbu pravažiavimams gerą instruktorių susirast.
O jei teorijai labai reikėtų - galėčiau paieškoti tos krūvos bilietų, kurią įsigijau iš savo mokyklos (praktiškai beveik visi analogiški klausimai kaip Regitroj, tik popierinis variantas) 4u.gif

Nu nebaigiu niekaip rašyt. Šiaip dėl 10 ar 20 pamokų gali būti ir taip, jog ten kur siūlo 20 pamokų, tai realiai jos yra 1 akademinė valanda (45 min.), o 10 pamokų - viena pamoka po 2 akademines valandas (1,5 val.).Realiai tai gaunasi tas pats. Kiek žinau Mobiliuose Žmonėse pradedant kursus siūlo pasirinkt ar 10 ar 15 važiavimų norėsi (po 2 akademines val.)
Tai va, jei dar ką nors žinosiu - dalinsiuos patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bartez: 04 spalio 2005 - 19:04
Ačiū, kad netingit patarti:) Supratau, kad viskas priklauso nuo ten dirbančių žmonių - instruktorių. Bet va, bėda, kad visi mano pažįstami seniai turi teises, tik aš tokia užsilikusi ir nėra iš ko gauti rekomendacijų. Kaunietės, gal kuri nors galit parekomenduoti gerą vairavimo mokyklą? Gal man eiti į žymiąją Auto ABC, juk šiaip ar taip ji pati žymiausia, seniausia ir pan. Na, turbūt ir brangiausia, bet jei sakot, kad kaina ne esmė... Ten už eksterną moki 600 Lt., o už visus kursus 800 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2005 10 05, 08:52)
Ačiū, kad netingit patarti:) Supratau, kad viskas priklauso nuo ten dirbančių žmonių - instruktorių. Bet va, bėda, kad visi mano pažįstami seniai turi teises, tik aš tokia užsilikusi ir nėra iš ko gauti rekomendacijų. Kaunietės, gal kuri nors galit parekomenduoti gerą vairavimo mokyklą? Gal man eiti į žymiąją Auto ABC, juk šiaip ar taip ji pati žymiausia, seniausia ir pan. Na, turbūt ir brangiausia, bet jei sakot, kad kaina ne esmė... Ten už eksterną moki 600 Lt., o už visus kursus 800 Lt.

Apie Auto ABC negaliu nieko pasakyt... Kažkaip niekas iš pažįstamų ten nesimokė... O dabar kas liečia kainą: aš mokėjau 550 (vasaros pradžioj), bet pridėjus visus mokymus aikštelėj su tėčiu ir su draugu (jei skaičiuosim pravažiavima 40 lt) ir dar du perlaikymus Reigtroj (po 65 lt, nes du kartus susimoviau aikštelėj) tai prie sumos už kursus reikėtų pridėt g.gif na, tiksliai nesuskaičiuoju, bet kokius 300 lt galbūt. Taigi, maža kaina nebūtinai reiškia pigu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2005 10 05, 08:52)

as pati mokiausi AutoABC tai galiu siek tiek papasakot. mokiausi teorija eksternu, tai uz pacius vairavimo kursus sumokejau 600Lt. bent jau as tai gavau labai faina instruktoriu, pakankamai jaunas buvo, su juo vazinedama prisijuokdavau nerealiai. o ir pamokino visokiausiu gudrybiu kuriu gali prireikti vazinejant mieste. vienintelis minusas AutoABC (p.s. as mokiausi kur Savanoriu pr. gale) - kad nera nauju masinu. bet man pakliuvo 3 golfas, viena is naujesniu masinyciu. tai jei ja gautum, butu tikrai gerai. su nauja Astra teko tik mokyklini egzamina laikyt AutoABC, ten niekam daugiau tos masinos neduoda smile.gif siaip tai esu pakankamai patenkinta tuo, kad ten mokiausi. o ypac del to, kad siandien kaip tik Regitroj islaikiau vairavima biggrin.gif po dvieju savaiciu turesiu teises!!! thumbup.gif
p.s. jei dar kils klausimu, tai tikrai jei galesiu atsakysiu wink.gif
Atsakyti
O koks to instruktoriaus vardas?
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2005 10 06, 08:30)
O koks to instruktoriaus vardas?

Dainius. p.s. pavardes tai net nezinau smile.gif jei megsti plepeti visokiausias nesamones, supranti bajerius, tai jis turetu tikti smile.gif mes su juo visus vairuotojus apkalbinedavom, kitus besimokinancius vairuoti, masinas ir t.t. p.s. jei dar kiek nors turi baimiu vazineti, tai su juo pasivazinejus tikrai baimiu nebeliks smile.gif
Atsakyti