Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

QUOTE(ice_kava @ 2005 10 28, 12:38)
kažkur www.eismas.lt skaičiau, kad lyg jokio termino nėra  g.gif , na, reiks dar pasidomėti  g.gif

Šiandien kursuose teiravausi dėstytojo dėl to termino, jis man aiškino, kad kažkada toks 3 mėnesių terminas nuo vieno iki kito egzo buvo, bet šiuo metu jo nėra. Tad valio thumbup.gif
Atsakyti
Taip, nėra jokio termino.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 03, 18:29)
Taip, nėra jokio termino.

O tai lux, nors aisku kuo greiciau islaikyciau tuo geriau ir taip jau pilvukas truputi trukdo vairuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis @ 2005 11 03, 19:18)
Šiandien kursuose teiravausi dėstytojo dėl to termino, jis man aiškino, kad kažkada toks 3 mėnesių terminas nuo vieno iki kito egzo buvo, bet šiuo metu jo nėra. Tad valio  thumbup.gif

Na, mamytės, ir nuraminot.. thumbup.gif drinks_cheers.gif Vos nuo kėdės nenukritau iš džiaugsmo clap.gif Dabar jau galima nusiramint biškelįvacation4.gif , na o po to vis dėl to išmokti ir vairuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2005 11 04, 08:46)
O tai lux, nors aisku kuo greiciau islaikyciau tuo geriau ir taip jau pilvukas truputi trukdo vairuot  blush2.gif

Tik paskui nesistebėk, jei rėksnį vaikutį turėsi...
Kam kam, bet nėščioms nepatariu užsiimti tokiais stresais...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 04, 15:46)

Kam kam, bet nėščioms nepatariu užsiimti tokiais stresais...

Gal kiek atsižvelgia tie Regitros vyrukai į moterį su pilvuku laikančią vairavimo egzaminą g.gif Aišku, pasitaiko įvairių stuobrių, bet manyčiau, kad nėštumas "lengvinanti aplinkybė" nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
kas išlaikė vairavimą toks klausimas: ar yra kokia galimybė, kad vairavimą laikytų kitas žmogus.Pvz. draugė, mūsų šukuosenos panašios.Pase aš 2001m, taigi galėjau biškį pasikeist.Nes jei palygint dabar manę su paso nuotrauką, tai tik veido bruožai panašus doh.gif Ar labai įsižiūri į paso nuotrauką, ir ar daug žmonių į jį(pasą) žiūrės g.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 11 07, 09:46)
kas išlaikė vairavimą toks klausimas: ar yra kokia galimybė, kad vairavimą laikytų kitas žmogus.Pvz. draugė, mūsų šukuosenos panašios.Pase aš 2001m, taigi galėjau biškį pasikeist.Nes jei palygint dabar manę su paso nuotrauką, tai tik veido bruožai panašus doh.gif Ar labai įsižiūri į paso nuotrauką, ir ar daug žmonių į jį(pasą) žiūrės g.gif

Į paso nuotrauką žiūrės egzaminatorius prieš vairavimo egzaminą.
Atsakyti
bet ar labai įdėmiai žiūri?Ar praeitų toks bajeris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 11 07, 12:00)

Geriau nerizikuok, o tai isvis atims galimybe ateity tureti teises. ax.gif
Atsakyti

I mane tai tikrai ziurejo idemiai tongue.gif Nu nezinau , bet dabarRegitroj ten tikrai i viska labai grieztai ziurima ax.gif
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 11 07, 12:39)
Geriau nerizikuok, o tai isvis atims galimybe ateity tureti teises. ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Va ir aš taip norėjau ax.gif Norėjau sesę siųst ax.gif Bat pabijojus rizikuot pati ėjau: instruktorius tik paklausė ar turiu pasą. Net nežvilgtelėjo blink.gif O kai išlaikiau, tai administratorė išnagrinėjo visą pasą nuo A iki Ž unsure.gif
Atsakyti