Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

Ačiū, nuraminot mane 4u.gif
Atsakyti
Nu va aš pirmadienį išlaikiau vairavimo egzaminą, o jau penktadienį pasiėmiau teises thumbup.gif thumbup.gif
Bet kažkaip man pasidarė baisu važinėti blink.gif blink.gif Tikiuosi baimė praeis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vituly: 16 spalio 2005 - 14:36
QUOTE(vituly @ 2005 10 16, 16:35)
Nu va aš pirmadienį išlaikiau vairavimo egzaminą, o jau penktadienį pasiėmiau teises thumbup.gif  thumbup.gif
Bet kažkaip man pasidarė baisu važinėti  blink.gif  blink.gif Tikiuosi baimė praeis g.gif

Šaunuolė!!!! thumbup.gif thumbup.gif Patys nuoširdžiausi sveikinimai! drinks_cheers.gif
Aš tai dar tik žadu užsirašyt teorijos laikymui, nes namuose visose programėlese beveik nebedarau klaidų...na manau kad jau moku teorija neblogai ax.gif
tik niekaip neapsisprendžiu kur ta vairavima butu geriausia mokytis, dar ir pinigeliu norisi sutaupyt... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, o Kaune teorijos egzaminui prieš kiek laiko reikia užsirašyti? Ar didelės eilės?
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2005 10 19, 10:33)
Mergaitės, o Kaune teorijos egzaminui prieš kiek laiko reikia užsirašyti? Ar didelės eilės?

Maždaug savaitė
Atsakyti
QUOTE(Beviltiska @ 2005 10 16, 16:45)
Šaunuolė!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif Patys nuoširdžiausi sveikinimai! drinks_cheers.gif
Aš tai dar tik žadu užsirašyt teorijos laikymui, nes namuose visose programėlese beveik nebedarau klaidų...na manau kad jau moku teorija neblogai  ax.gif
tik niekaip neapsisprendžiu kur ta vairavima butu geriausia mokytis, dar ir pinigeliu norisi sutaupyt...  4u.gif  4u.gif

Dėkui už sveikinimus wub.gif
Dėl vairavimo tai siūlyčiau eiti į normalias mokyklas, kurios turi tokias mašinas kaip Regitros, iš tokių galiu paminėti kaip Gineida, Dorkanas, Bialo mokykla, bent jau mačiau su neblogom važinėja mašinytėm
Aš pati mokinausi Gineidoj, tikrai nuostabus kolektyvas, teorijos dėstytojas thumbup.gif Ir instruktorius thumbup.gif thumbup.gif Galiu pasakyt tikri profesionalai.
Jeigu tu nelankysi teorijos, tai tau kursai kainuos 50 Lt. mažiau, t.y. apie 800 Lt. + dar pridėk Regitroj laikyma, čia jeigu iš pirmo karto išlaikysi, teorija - 28 Lt., vairavimas - 83 Lt.
Sėkmės pasirenkant mokyklą. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu visas jau baigusias vairavimo kursus ir turincias teises. As va jau savaite kaip vaikstau i teorija ir sedziu mamie mokinuos ir kazkaip klaiku man..klyskeliu dar daug.
Gal galit tiesiog patarti i ka kreipti demesi ir kaip mokinti blush2.gif
Aciu uz supratima.
Atsakyti
Tiesa mane dar pagazdino, kad verciau duoti egzaminatoriui i rankas $ , kad buti garantuotam, jog islaikysi, nes kitaip prie menknekiu kabinas. Ir gali bent kelis kartus tekti perlaikinet.. g.gif Gal zinot ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2005 10 22, 00:18)
Tiesa mane dar pagazdino, kad verciau duoti egzaminatoriui i rankas $ , kad buti garantuotam, jog islaikysi, nes kitaip prie menknekiu kabinas. Ir gali bent kelis kartus tekti perlaikinet.. g.gif Gal zinot ar tiesa?

Na, iš savo pozicijos pasakysiu - grynai NESĄMONĖ. Aš pvz. laikiau tris kartus, bet tik todėl, kad iš baimės paniškai kojos, rankos drebėjo ir gairelės per arti pasirodė doh.gif (na, dabar tai juokinga). Bet kai trečią kartą važiavau, niekas prie menkniekių nesikabinėjo, netgi sakyčiau kelių smulkių klaidelių nepažymėjo. O aš buvau prisiskaičius Regitros internetiniame psl. apie tas visas galimas klaidas ir jau galvojau, kad visas ir padarysiu...
Tiesa, vyras siūlė ir man $ egzaminuotojui pasiūlyt, bet tai až žinojau, kad ir pati galiu išlaikyt. Išvis manau ne tam tu MOKAISI vairavimo mokykloj, kad pirktum egzaminą (už jį tu ir taip sumoki).
Tai va - nosytę aukščiau, daugiau pasitikėjimo savimi ir svarbiausia - negalvok, kokias klaidas gali padaryt - važiuok taip kaip tu važiuoji ir manau nesklandumų su egzaminuotojais nekils. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 10 21, 15:01)
Dėkui už sveikinimus wub.gif
Dėl vairavimo tai siūlyčiau eiti į normalias mokyklas, kurios turi tokias mašinas kaip Regitros, iš tokių galiu paminėti kaip Gineida, Dorkanas, Bialo mokykla, bent jau mačiau su neblogom važinėja mašinytėm
Aš pati mokinausi Gineidoj, tikrai nuostabus kolektyvas, teorijos dėstytojas  thumbup.gif Ir instruktorius  thumbup.gif  thumbup.gif Galiu pasakyt tikri profesionalai.
Jeigu tu nelankysi teorijos, tai tau kursai kainuos 50 Lt. mažiau, t.y. apie 800 Lt. + dar pridėk Regitroj laikyma, čia jeigu iš pirmo karto išlaikysi, teorija - 28 Lt., vairavimas - 83 Lt.
Sėkmės pasirenkant mokyklą.  thumbup.gif

na as jau nusiziurejau Dorkana... ax.gif Girdejau tiek geru atsiliepimu...be to ir kursai 750lt...vieni is pigesniu... 4u.gif

QUOTE(bartez @ 2005 10 22, 09:58)
Išvis manau ne tam tu MOKAISI vairavimo mokykloj, kad pirktum egzaminą (už jį tu ir taip sumoki).

pritariu 100% 4u.gif reikia gi ismokti normaliai vairuoti, be klaideliu... juk paskui tos klaideles gali atnesti daug zalos...

beje norejau paklausti kaip siauliuose eiles prie teorijos laikymo? g.gif g.gif
Na kaip tik kita savaite atostogausiu ten, pagalvojau butu gera proga...be to ir vilniuj nereiks bludyt anam negyvenamam uzkampy i kuri nuvaziuot ir parvaziuot didziausia problema... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2005 10 21, 23:18)

O negirdėjai, kad už kyšio davimą baudžiama? Iš kur instruktoriu žinos, kad tu jo nepakiši? Na čia tik šiaip pasvarstymui ax.gif
Pirk egzą, jei instruktoriu yra tavo dėdė ar kaimynas, su kuriuo susitarsi dėl visko neformalioj aplinkoj. O taip paprastai tai net nebandyk schmoll.gif Aš kai iš antro karto neišlaikiau, tai iš tos nevilties tikrai norėjau pirkti blink.gif Gerai, kad protingi žmonės davė gerų patarimų ir man to neprireikė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2005 10 24, 19:38)
O negirdėjai, kad už kyšio davimą baudžiama? Iš kur instruktoriu žinos, kad tu jo nepakiši? Na čia tik šiaip pasvarstymui  ax.gif
Pirk egzą, jei instruktoriu yra tavo dėdė ar kaimynas, su kuriuo susitarsi dėl visko neformalioj aplinkoj. O taip paprastai tai net nebandyk  schmoll.gif Aš kai iš antro karto neišlaikiau, tai iš tos nevilties tikrai norėjau pirkti  blink.gif Gerai, kad protingi žmonės davė gerų patarimų ir man to neprireikė  4u.gif

ax.gif ax.gif aciu aciu..ne tikrai taip nedarysiu
Atsakyti