Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

Pries egzamina Regitroje galima apsiziureti masinoje, pasijungineti sviesas ir kt. truputi pavazineti ir tik tada sakai "pradedam" smile.gif
Del parkavimo irgi nesamone doh.gif - galima pasitaisyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksva @ 2005 08 09, 15:45)
Aišku, bus man problemų, nes taisyklėse tokie dalykai neparašyti, o programoje "Išmokime vairuoti" tokių klausimų nėra  g.gif
Gal žiote kur galima gauti naudingos informacijos kurios nėra taisyklėse?

Viksva, knygyne pažiūrėk - yra tokia knygutė, kur pateikta techninių klausimų, testų ir pan. Ji naudinga.
QUOTE(Vilmikė @ 2005 08 09, 17:45)
Pries egzamina Regitroje galima apsiziureti masinoje, pasijungineti sviesas ir kt. truputi pavazineti ir tik tada sakai "pradedam" smile.gif
Del parkavimo irgi nesamone doh.gif - galima pasitaisyti  tongue.gif

Parkuojantis pasitaisyti galima tik vieną kartą - kai parkuojiesi iš šono, tai galima dar kartą pavažiuoti į priekį. Kitais atvejais - neleidžiama bandyti iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(nicci @ 2005 08 09, 19:48)

Parkuojantis pasitaisyti galima tik vieną kartą - kai parkuojiesi iš šono, tai galima dar kartą pavažiuoti į priekį. Kitais atvejais - neleidžiama bandyti iš naujo.

As kabejau apie vaziavimo krypties koregavima, o ne badyma is naujo ax.gif
Atsakyti
Na, tai pvz, jei as vaziuoju i "garaza", ir matau, kad siek tiek kreivai, ne lygiagreciai, tai ar galiu pavaziuoti i prieki truputi ir tada ivaziuoti atgal tiesiai? Instruktorius aiskino, jei jeu imetei atbulini begi, tai jau vsio, jei nepataikai, tai reik vaziuot ant veliaveliu ir visogero blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 08 10, 08:05)
Na, tai  pvz, jei as vaziuoju i "garaza", ir matau, kad siek tiek kreivai, ne lygiagreciai, tai ar galiu pavaziuoti i prieki truputi ir tada ivaziuoti atgal tiesiai? Instruktorius aiskino, jei jeu imetei atbulini begi, tai jau vsio, jei nepataikai, tai reik vaziuot ant veliaveliu ir visogero blink.gif  blink.gif

Ne ant vėliavėlių važiuoti biggrin.gif , o bandyti ištaisyti padėtį važiuojant atbulai, t.y. bandyti išsisukti. Ir man instruktorius sakė, kad jei jau pradėjai važiuoti atbula, tai jokiu būdu nebandyti pavažiuoti į priekį. Praktinio vairavimo pamokų metu, man taip pat buvo atvejis, kai norėjau pavažiuoti į priekį, bet instruktorius pamokino, kaip išsitaisyti padėtį važiuojant atbulai ax.gif
O įsidėdus į Regitros automobilį, egzaminuotojas pats nuveža iki aikštelės, parodo "maršrutą", kurį reiks įveikti, parodo, kaip kas veikia, o tada jau duoda pačiai išmėginti mašiną ir tik kai pasiruoši, gali pradėti laikyti egzą. Galima ir pasiklausti, jei nežinai kur įsijungia šviesos, ar kaip įjungiamas atbulinis bėgis. Svarbiausia aikštelėje neskubėti, kad parkuojantis atbulai, neiškiltų noras pavažiuoti į priekį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmikė @ 2005 08 09, 21:02)
As kabejau apie vaziavimo krypties koregavima, o ne badyma is naujo ax.gif

Vilmike, aš irgi apie tai... Juk pavažiavimas į priekį ir bus laikomas jau kitu bandymu važiuot iš naujo. Bet pie tai jau ką tik rašė Neringukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nicci @ 2005 08 10, 16:27)
Vilmike, aš irgi apie tai... Juk pavažiavimas į priekį ir bus laikomas jau kitu bandymu važiuot iš naujo. Bet pie tai jau ką tik rašė Neringukas.  smile.gif

O man leido ax.gif ...gal dėdė geras pakliuvo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmikė @ 2005 08 10, 16:37)
O man leido ax.gif ...gal dėdė geras pakliuvo tongue.gif  biggrin.gif

nagi nagi, pasigirki koks ten tas dede-ta prasme gal gali apibudinti, gal mum tas pats geras dede pakliuvo, nesa stai irgi taisiausi, ir netgi nevisai iki galo garaze privaziavau blush2.gif biggrin.gif vaziavau vaziavau, o kai amsinos nejauciu, tai sunku nuspet ar jau tavelaivele pasiekiau ar ne, juk jei pajudinsi tai viskas. nu ir ka, tai pavaziavau ir sakau naglai-tai gal jau tiek uzteks kiek privaziavau. jis atsisuko atgal, paziurejo ir sako-ok, vaziuok i greitejimo juosta, net lengviau pasidare isgirdus tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2005 08 10, 18:22)
nagi nagi, pasigirki koks ten tas dede-ta prasme gal gali apibudinti, gal mum tas pats geras dede pakliuvo, nesa stai irgi taisiausi, ir netgi nevisai iki galo garaze privaziavau blush2.gif  biggrin.gif  vaziavau vaziavau, o kai amsinos nejauciu, tai sunku nuspet ar jau tavelaivele pasiekiau ar ne, juk jei pajudinsi tai viskas. nu ir ka, tai pavaziavau ir sakau naglai-tai gal jau tiek uzteks kiek privaziavau. jis atsisuko atgal, paziurejo ir sako-ok, vaziuok i greitejimo juosta, net lengviau pasidare isgirdus tai biggrin.gif

Na, kad nelabai ir apibūdinsiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif iš tos baimės ne labai ir dėmesį į jį kreipiau ax.gif Pagyvenęs, smulkaus kūno sudėjimo, ne aukštas....ir tokių malonių veido bruožų biggrin.gif kai sužinojau, kad jis mane egzaminuos- pirma mintis buvo, kad malonus, ne grubus, tono ne pakels- išlaikysiu doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmikė @ 2005 08 11, 10:14)
Na, kad nelabai ir apibūdinsiu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif iš tos baimės ne labai ir dėmesį į jį kreipiau ax.gif Pagyvenęs, smulkaus kūno sudėjimo, ne aukštas....ir  tokių malonių veido bruožų biggrin.gif kai sužinojau, kad jis mane egzaminuos- pirma mintis buvo, kad malonus, ne grubus, tono ne pakels- išlaikysiu  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sekasi gi jum ten Kaune... blush2.gif Gerų dėdžių yra... Nu nieko, gal ir Vilniuje yra... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmikė @ 2005 08 11, 10:14)
Na, kad nelabai ir apibūdinsiu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif iš tos baimės ne labai ir dėmesį į jį kreipiau ax.gif Pagyvenęs, smulkaus kūno sudėjimo, ne aukštas....ir  tokių malonių veido bruožų biggrin.gif kai sužinojau, kad jis mane egzaminuos- pirma mintis buvo, kad malonus, ne grubus, tono ne pakels- išlaikysiu  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai nieko tokio. as tik is smalsumo pasiteiravau, kadangi man tas siaubas beveik preis metus buvo, tai dabar tik siaip domiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Dieva mano, kaip instruktorius sako misios man toje aikstuteja ivaryti i garaza masina..na visaj nesuprantu, suk ten pasukt atgal vel atmesk vaira, vel suk, o bozeee cry.gif (as ir laukiu kol islaikysiu tas teises tada galesiu vazineti kaip noriu, o ne vadovautis kazkokiomis nerasytomis taisyklemis doh.gif )
Atsakyti