Kam susidaryt problemų ten kur jų nėra Koks skirtumas tau 53 ar 103 pas mus grupėj yra bent kelios moterys virš 50 metų ir į jas žiūrima visai normaliai kaip ir į visus žmones
ramute53 tik pirmyn nenuleisk nosies
Vyresnių tikrai yra.Aš pati stebėjau moterį,kuri važinėjo iš Kėdainių,ji manau vyresnė už mano mamą.O mano mamai 65.Beje ir patys tie instruktoriai pasakoja,kaip ateina mokytis vairuoti moterys,išėjusios į pensiją.Tikrai galvoju,kad galit ramiai ir drąsiai keliauti ir mokytis.
sveikos.na,visų pirma,kyla klausymas.Kas yra vyresnio amžiaus moteriškė? Man 38.Kursus pradėjau lankyti birželio pabaigoje.Žiūri į tokias kaip aš ir vyresnes labai normaliai.Taip gražiai paklausė ''kur buvau anksčiau?''.Bet nieko,didelio diskomforto nejaučiau.Labai paguodžia tai,kad sutinki dar vyresnių...
manau, akd moterys geriau moka išmokinti vairuoti negu vyrai, nes kaip aš mokinausi pas vyrą, tai jis man nieko neaiškino...liepė sėsti ir važiuoti...jam buvo dzin tas mokymas, jam svarbiausia buvo kad tik greičiau pravažinėčiau ir, kad paskui galėtų vėl kitus "mokinti" ta gerai, kad gerą draugą turiu, tai jis mane ir išmokino vairuoti...tik jo dėka išlaikiau iš pirmo karto
Išlaikiau . Ekzaminuotojas labai geranoriškas buvo . Bet pravarė tai mane konkrėčiai ... išpradžiu i maksimos bazės pusė , po to link traku, o paskui dar pravažiavom pro regitra ir i dešine ten toks nusileidimas yra....irgi ratukas išėjo
Isivaizduojat enu i aikštele apsižvalgyt - žiuriu mano buvusio instruktoriaus mašina stovi , man iškart viskas nusileido ir neejau i ta aikšte , galvoju nueisiu tai tikrai vel drebėsiu kaip išprotejus
Išlaikiau . Ekzaminuotojas labai geranoriškas buvo . Bet pravarė tai mane konkrėčiai ... išpradžiu i maksimos bazės pusė , po to link traku, o paskui dar pravažiavom pro regitra ir i dešine ten toks nusileidimas yra....irgi ratukas išėjo
Isivaizduojat enu i aikštele apsižvalgyt - žiuriu mano buvusio instruktoriaus mašina stovi , man iškart viskas nusileido ir neejau i ta aikšte , galvoju nueisiu tai tikrai vel drebėsiu kaip išprotejus
Išlaikiau
Saunuole Sveikinu
O ko instruktoriaus bijojai?
As turbut kita savaite laikysiu,nes baigiu pravaziuot,devintas kartas penktadieni bus,tai bus likes vienas kita savaite.Tikiuos labai dideliu eiliu Siauliuose nebus