Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

QUOTE(ramute53 @ 2006 09 17, 19:52)
Na ,aš vyresnė....man 53....Ar teko sutikti tokio amžiaus.......?

Kam susidaryt problemų ten kur jų nėra g.gif Koks skirtumas tau 53 ar 103 doh.gif pas mus grupėj yra bent kelios moterys virš 50 metų ir į jas žiūrima visai normaliai kaip ir į visus žmones mirksiukas.gif
ramute53 tik pirmyn nenuleisk nosies mirksiukas.gif
Atsakyti
Vyresnių tikrai yra.Aš pati stebėjau moterį,kuri važinėjo iš Kėdainių,ji manau vyresnė už mano mamą.O mano mamai 65.Beje ir patys tie instruktoriai pasakoja,kaip ateina mokytis vairuoti moterys,išėjusios į pensiją.Tikrai galvoju,kad galit ramiai ir drąsiai keliauti ir mokytis. smile.gif
Atsakyti
Na padrąsinai,ačiū...ot,ir dūmsiu nuo antradienio 4u.gif

Gal ir man reikėjo anksčiau,bet dabar atėjo metas 4u.gif
Atsakyti
Merginos siandien bandau laikyt ekza antra kart...nezinau kaip pasiseks bet jau bijau doh.gif . Vakare parasysiu. Laikysiu 13 val unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2006 09 17, 19:49)
sveikos.na,visų pirma,kyla klausymas.Kas yra vyresnio amžiaus moteriškė? Man 38.Kursus pradėjau lankyti birželio pabaigoje.Žiūri į tokias kaip aš ir vyresnes labai normaliai.Taip gražiai paklausė ''kur buvau anksčiau?''.Bet nieko,didelio diskomforto nejaučiau.Labai paguodžia tai,kad sutinki dar vyresnių... mirksiukas.gif

man irgi 38.as pradėjau lankyti nuo 5.09 . wub.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpiosa @ 2006 09 19, 10:22)
Merginos siandien bandau laikyt ekza antra kart...nezinau kaip pasiseks bet jau bijau doh.gif . Vakare parasysiu. Laikysiu 13 val unsure.gif

SEKMES skorpiosa
Atsakyti
manau, akd moterys geriau moka išmokinti vairuoti negu vyrai, nes kaip aš mokinausi pas vyrą, tai jis man nieko neaiškino...liepė sėsti ir važiuoti...jam buvo dzin tas mokymas, jam svarbiausia buvo kad tik greičiau pravažinėčiau ir, kad paskui galėtų vėl kitus "mokinti" doh.gif ta gerai, kad gerą draugą turiu, tai jis mane ir išmokino vairuoti...tik jo dėka išlaikiau iš pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
Skorpiosa, kaip tik dabar tikriausiai laikai, tai laikau už Tave kumščius 4u.gif
Lauksim vakare su įspūdžiais ax.gif tikiu, kad su teigiamais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 09 19, 13:42)
Skorpiosa, kaip tik dabar tikriausiai laikai, tai laikau už Tave kumščius  4u.gif
Lauksim vakare su įspūdžiais  ax.gif  tikiu, kad su teigiamais  thumbup.gif

Išlaikiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Ekzaminuotojas labai geranoriškas buvo biggrin.gif . Bet pravarė tai mane konkrėčiai lotuliukas.gif ... išpradžiu i maksimos bazės pusė , po to link traku, o paskui dar pravažiavom pro regitra ir i dešine ten toks nusileidimas yra....irgi ratukas išėjo
Isivaizduojat enu i aikštele apsižvalgyt - žiuriu mano buvusio instruktoriaus mašina stovi blink.gif blink.gif blink.gif , man iškart viskas nusileido ir neejau i ta aikšte unsure.gif , galvoju nueisiu tai tikrai vel drebėsiu kaip išprotejus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiosa: 19 rugsėjo 2006 - 15:29
QUOTE(skorpiosa @ 2006 09 19, 16:22)
Išlaikiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif . Ekzaminuotojas labai geranoriškas buvo biggrin.gif . Bet pravarė tai mane konkrėčiai lotuliukas.gif ... išpradžiu i maksimos bazės pusė , po to link traku, o paskui dar pravažiavom pro regitra ir i dešine ten toks nusileidimas yra....irgi ratukas išėjo
Isivaizduojat enu i aikštele apsižvalgyt - žiuriu mano buvusio instruktoriaus mašina stovi blink.gif  blink.gif  blink.gif , man iškart viskas nusileido ir neejau i ta aikšte unsure.gif , galvoju nueisiu tai tikrai vel drebėsiu kaip išprotejus g.gif

Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
skorpioza, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=skorpiosa,2006 09 19, 16:22]
Išlaikiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Ekzaminuotojas labai geranoriškas buvo biggrin.gif .

Sveikinu 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif Kokios mes saunuoles. Issilaikom thumbup.gif cool.gif thumbup.gif Sekmes vairuojant! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nimfa: 19 rugsėjo 2006 - 16:49
QUOTE(skorpiosa @ 2006 09 19, 16:22)
Išlaikiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Isivaizduojat enu i aikštele apsižvalgyt - žiuriu mano buvusio instruktoriaus mašina stovi blink.gif  blink.gif  blink.gif , man iškart viskas nusileido ir neejau i ta aikšte unsure.gif , galvoju nueisiu tai tikrai vel drebėsiu kaip išprotejus g.gif

Saunuole bigsmile.gif Sveikinu thumbup.gif
O ko instruktoriaus bijojai? g.gif
As turbut kita savaite laikysiu,nes baigiu pravaziuot,devintas kartas penktadieni bus,tai bus likes vienas kita savaite.Tikiuos labai dideliu eiliu Siauliuose nebus unsure.gif
Atsakyti