Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

QUOTE(Cheburashka @ 2006 09 20, 04:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ar bent simpatiskas buvo  lotuliukas.gif

Nu kaip tau pasakyt g.gif tuo momentu atrode visai neblogai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olita @ 2006 09 20, 08:47)
Ir dar vieną durną klausimą turiu  blush2.gif  Yra toks pratimas - važiavimas pro vartus? Kažkaip susipainiojau, su instruktorium tokio dalyko nedariau  unsure.gif  Jei yra, tai kaip tai vyksta?  ax.gif

Nelabai suprantu apie ka tu cia blush2.gif .
1- tai isibegejimas ir sustojimas( beje dabar ten naujai uzasfaltuota tai nera stop linijos)
2 - tai apsisukimas ribotam plote
3 - estakada lotuliukas.gif
4 - tai parkavimas

Vsio, daugiau nieko ner g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2006 09 20, 00:03)
Aš tai negaliu važiuot ir tuo pačiu kalbėt  blush2.gif  kažkaip blaško dėmesį  doh.gif

Blasko biski.... bet nori kalbek nori ne bigsmile.gif , jis taves nekratys -tipo kalbek su manimi lotuliukas.gif . Dazniausia jie sedi kaip blusu prisiryjus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiosa: 20 rugsėjo 2006 - 10:26
QUOTE(skorpiosa @ 2006 09 20, 11:11)
Nu kaip tau pasakyt g.gif  tuo momentu atrode visai neblogai lotuliukas.gif
Papildyta:
Nelabai suprantu apie ka tu cia blush2.gif .
1- tai isibegejimas ir sustojimas( beje dabar ten naujai uzasfaltuota tai nera stop linijos)
2 - tai apsisukimas ribotam plote
3 - tai parkavimas

Vsio, daugiau nieko ner g.gif

Pala pala... o tai estakados nėr? lotuliukas.gif ax.gif
vat kažkaip anksčiau po estakados iškart būdavo du kuolai siaurai pastatyti ir tarp jų reikėjo pravažiuot - čia girtumą gal tikrino, tai sakai, neliko? ar taip lengva, kad nepastebėjai?
O pirmam pratime stojai ties kuolais? ėt, man tai baisiausias pratimas, vis keliasdešimt cm pralekiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 09 20, 11:16)
Pala pala... o tai estakados nėr?  lotuliukas.gif   ax.gif
vat kažkaip anksčiau po estakados iškart būdavo du kuolai siaurai pastatyti ir tarp jų reikėjo pravažiuot - čia girtumą gal tikrino, tai sakai, neliko? ar taip lengva, kad nepastebėjai?
O pirmam pratime stojai ties kuolais? ėt, man tai baisiausias pratimas, vis keliasdešimt cm pralekiu  doh.gif

Pamirsau estakada parasyt lotuliukas.gif blush2.gif
O tie kuoliukai stovi iskart po isibegejimo ir sustojimo, pries apsisukant ribotam plote ax.gif ir pries isibegejima irgi blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O per kiek laiko padaro teises? Gal kas zino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiosa: 20 rugsėjo 2006 - 10:26
QUOTE(skorpiosa @ 2006 09 20, 11:25)

Ar ne per dvi savaites? g.gif Bet gal cia nuo rajono priklauso g.gif
Atsakyti
Nebijojau, nebijojau egzo, o kai skaičiau ką jūs prikalbėjote visa net drebėti pradėjau blink.gif lotuliukas.gif
Man irgi reikės varelijono įkalti...Laikysiu trečią kartą, jau tiek nervus ištampė, kad tiesiog noriu kad tai kuo greičiau baigtūsi...Atsibodo jau.
Mano tipinės klaidos, tai bandau pradėti važiuoti trečiu arba antru bėgiu, nepraleidžiu mašinų, per greitai atleidžiu sankabą pradedant važiuoti ir užgestu...Realiai važiuoju baisiai. Šiandien su instruktorium važiavau tai sakė pora kritinių klaidų padariau...ir šiaip neatidžiai važiuoju.
Pirmą kartą neišlaikiau, nes užkišau vienam automobiliui.
Antrą kartą, nes išvažiavau į priešingos krypties eismą (nžn kas man ten pasidarę buvo)
žodžiu baimės pilnos kelnės, bet noro išlaikyti daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2006 09 20, 12:25)

Man po keliu dienu padare, po 4 berods. Bet tai dar nebuvo Piko laikotarpis, dabar gal siek tiek ilgiau, paskambink ir suzinosi ar jau padare.
Atsakyti
Na ka,egza laikysiu tik spalio 12 verysad.gif Nu gal reiks koki sestadieni anksti ryta nulekt,gal atsiras kokia vieta.Bet kad nelabai yra laiko tykot,kol atsilaisvins verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheburashka @ 2006 09 20, 18:53)
Na ka,egza laikysiu tik spalio 12  verysad.gif Nu gal reiks koki sestadieni anksti ryta nulekt,gal atsiras kokia vieta.Bet kad nelabai yra laiko tykot,kol atsilaisvins  verysad.gif

Bet daugiau šansų ne šeštadienį, o šiaip kokią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 09 20, 20:52)
Bet daugiau šansų ne šeštadienį, o šiaip kokią dieną.

Tai kad dirbu doh.gif O norint uztaikyt turbut is ryto reikia eit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2006 09 20, 14:46)
Nebijojau, nebijojau egzo, o kai skaičiau ką jūs prikalbėjote visa net drebėti pradėjau  blink.gif  lotuliukas.gif
Man irgi reikės varelijono įkalti...Laikysiu trečią kartą, jau tiek nervus ištampė, kad tiesiog noriu kad tai kuo greičiau baigtūsi...Atsibodo jau.
Mano tipinės klaidos, tai bandau pradėti važiuoti trečiu arba antru bėgiu, nepraleidžiu mašinų, per greitai atleidžiu sankabą pradedant važiuoti ir užgestu...Realiai važiuoju baisiai. Šiandien su instruktorium važiavau tai sakė pora kritinių klaidų padariau...ir šiaip neatidžiai važiuoju.
Pirmą kartą neišlaikiau, nes užkišau vienam automobiliui.
Antrą kartą, nes išvažiavau į priešingos krypties eismą (nžn kas man ten pasidarę buvo)
žodžiu baimės pilnos kelnės, bet noro išlaikyti daug  biggrin.gif

Sekmes laikant mirksiukas.gif , pasistenk susikaupti nes kitaip kelsi gresme ne tik savo bet ir kitu sveikatai. Gal pasimokyk jei jauti kad blogai vairuoji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liucinka @ 2006 09 20, 17:52)
Man po keliu dienu padare, po 4 berods. Bet tai dar nebuvo Piko laikotarpis, dabar gal siek tiek ilgiau, paskambink ir suzinosi ar jau padare.

Aciu smile.gif , taip ir padarysiu blush2.gif . Labai jau nekantrauju gaut papierka lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2006 09 20, 22:08)
Sekmes laikant mirksiukas.gif , pasistenk susikaupti nes kitaip kelsi gresme ne tik savo bet ir kitu sveikatai. Gal pasimokyk jei jauti kad blogai vairuoji mirksiukas.gif
[

Dėl grėsmės tai visiškai sutinku, reikia važiuoti atsargiai ir atidžiai, reikia nesinervinti, blaiviai vertinti situaciją, neužsižiopsoti ir pan...Pasistengsiu taip ir daryti. Šiaip dėl neišlaikytų teisių tai man gumulas skrandyje didžiulis stovi, atrodo, kad jei jau šį kartą taspats bus tai jis sprogs...
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2006 09 20, 23:08)
Labai jau nekantrauju gaut papierka lotuliukas.gif  ax.gif

Plastmasiuką taigi, ne popierką mirksiukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti