Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

QUOTE(skorpiosa @ 2006 09 22, 21:16)
GAVAU PAPIERKA clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!
Bet vyras kol kas neledzia vairuoti blink.gif ........

Sveikinu, sveikinu. Hm... tas vyras??? Mano iš karto pačią pirmą dieną mane tiesiog per jėgą nutempė į mašiną ir sako sėsk ir važuok vaiką iš darželio parvežk. user posted image Aš dar taip nedrąsiai... bandžiau jį įkalbėti, kad šalia sėstų, nu tai sutiko šalia pasėdėti.
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2006 09 23, 19:28)
Na pagaliau ir aš būsiu ratuota  biggrin.gif Trečias kartas nemelavo  thumbup.gif
Sėkmės visoms laikančioms  smile.gif

bigsmile.gif Sveikinu user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liucinka: 24 rugsėjo 2006 - 20:41
QUOTE(liucinka @ 2006 09 24, 21:43)
Sveikinu, sveikinu. Hm... tas vyras??? Mano iš karto pačią pirmą dieną mane tiesiog per jėgą nutempė į mašiną ir sako sėsk ir važuok vaiką iš darželio parvežk. user posted image Aš dar taip nedrąsiai... bandžiau jį įkalbėti, kad šalia sėstų, nu tai sutiko šalia pasėdėti.

Na mano pirmas kartas jau ivyko thumbup.gif , pats pasiule. Skaitik atitinkamoj temoj kad man antra kart nepasakot mirksiukas.gif
Atsakyti
O as papierka turiu thumbup.gif , masina man duoda tik imk ir vaziuok cool.gif , bet koja patraukiau taip, kad vos vaikstau. Tai apie vairavima kol kas lieka tik pasvajot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimfa @ 2006 09 26, 19:04)
O as papierka turiu thumbup.gif , masina man duoda tik imk ir vaziuok cool.gif , bet koja patraukiau taip, kad vos vaikstau. Tai apie vairavima kol kas lieka tik pasvajot  doh.gif

SVEIKINU,SVEIKINU 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na aš irgi neseniai išsilaikiau B kategoriją, po to A...
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 09 27, 20:06)
na aš irgi neseniai išsilaikiau B kategoriją, po to A...

Tikrai šaunuolė thumbup.gif Tik papasakok išsamiau, kaip ten Tau viskas klostėsi mirksiukas.gif Kuris lengvesnis? smile.gif
Atsakyti
Man tai daug lengvesnis buvo A kategorija, nors mokytis buvo sunkiau, nes viską darai pats, nieks nepataria, nei kaip važiuot nei ką, buvau net išsigandusi, nenorėjau laikyt, nes sunku iš tikrųjų suvaldyti tą sunkų, galingą daiktą tarp kojų(motociklą), nes sveria biškiuką... Besimokydama keletą kartų nugriuvau, bet džiaugiuosi kad nesusižeidžiau, čia dažniausiai visiem taip būna, o laikymas tai buvo lafa, net kažkaip nebijojau, labai lengvai išlaikiau... O B kategorija tai sunkiau, nors aišku + tas, kad šalia sėdi instruktorius, jei ką vairą pasuks kur reikia, jei ką stabdžius paspaus jei nespėsi, o kai važiuoji motociklu tai tu prieky ir dar vienas... O laikyt B kategorija buvo sunkiau, pamenu padariau ką reikia aikštelėje, visa šlapia, nes karšta man kažko, kojos ant sankabos ir gazo dreba blush2.gif , įlipa instruktorius, sako tau pasisekė, matau kad visai nesiorientuoji... doh.gif ir dar tokia didelę mašiną gavau blink.gif na, o mieste tai be problemų buvo, kažkaip man aikštelė buvo pati baisiausia... lotuliukas.gif
Atsakyti
norejau paprasyti gal kas galetu atsiusti ket naujausia ?
buciau lab dekingas,

Arnas18zalg@gmail.com
Atsakyti
Labukas! Noriu paklausti,ar per egza vairavimo instruktoriai sedi tyliai ar kalba,gal ko klausineja?Man kita savaite egzas,tai man tas labai idomu.Is anksto aciu.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 10 02, 09:37)
Labukas! Noriu paklausti,ar per egza vairavimo instruktoriai sedi tyliai ar kalba,gal ko klausineja?Man kita savaite egzas,tai man tas labai idomu.Is anksto aciu.

Ivairiai buna. Net nezinau nuo ko tai priklauso, ar nuo instruktoriaus, ar nuo nuotaikos, o gal nuo laikanciojo? Manes nieko neklausinejo.
Papildyta:
Sekmes laikant egzamina, veliau pasidalink ispudziais butinai
Atsakyti
Sveikos.Gal kvailai nuskambės,bet vis tiek paklausiu. Gal kuri Kaunietė ruošiasi atsisakyti iki 17 dienos vairavimo egzamino?
Dukra iš pirmo karto neišlaikė,o dabar eilutė tik 17 dienai.Norėtų anksčiau pamėginti...
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2006 10 02, 14:26)
Norėtų anksčiau pamėginti...

Jei yra galimybės tegu tiesiog rytais paskambinėja į pačią Regitrą. Kartais būna, kad kas atsisako tai pačiai dienai.
Atsakyti