Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

sveikos, truputį per vėlai čia tą temą aptikau blush2.gif tokia aktuali buvo ..
šiandie išlaikiau praktinį egzą..valio valio..
sunkokai, bet užskaitė..aikštelėj daug reikėjo: ir ant estakados, ir ribotas apsisukimas, ir tiesus garažas, ir pagreitėjimas su stabdymu doh.gif o dar tas išvažiavimas iš aikštelės yra i kalniuką, tai ir ten reikia su tuo rankiniu stabdžiu žaisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 09 01, 19:21)
sunkokai, bet užskaitė..aikštelėj daug reikėjo: ir ant estakados, ir ribotas apsisukimas, ir tiesus garažas, ir pagreitėjimas su stabdymu doh.gif o dar tas išvažiavimas iš aikštelės yra i kalniuką, tai ir ten reikia su tuo rankiniu stabdžiu žaisti doh.gif

Sveikinu smile.gif

Ar Vilniuje laikei?
Atsakyti
As tai pries 1.5 savaites ishsilaikiau viska.Labai bijojau praktinio egzamino.Vairuot kaip ir moku,bet baime buvo ziauri!kaip gera kad sita nasta nukrito nuo peciu.Uz poros valandu vaziuosiu pasiimt teisiu.Taip kad laikykites vairuotojai! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2005 09 02, 09:30)
As tai pries 1.5 savaites ishsilaikiau viska.Labai bijojau praktinio egzamino.Vairuot kaip ir moku,bet baime buvo ziauri!kaip gera kad sita nasta nukrito nuo peciu.Uz poros valandu vaziuosiu pasiimt teisiu.Taip kad laikykites vairuotojai! biggrin.gif

Ui, kaip pavydziu smile.gif
Manes dar tas laukia kita savaite, ir jau antra karta sad.gif Ant kiek pirmo karto nebijojau, del antro jau dabar is baimes mirstu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 09 01, 19:21)

Vvandene, sveikinu tave! Šaunuolė! drinks_cheers.gif
QUOTE(Muse @ 2005 09 02, 09:33)
Ui, kaip pavydziu smile.gif
Manes dar tas laukia kita savaite, ir jau antra karta sad.gif  Ant kiek pirmo karto nebijojau, del antro jau dabar is baimes mirstu sad.gif

Laikykis, Muse, viskas bus OK, mes laikysim už tave kumščius! thumbup.gif
Atsakyti
[

Laikykis, Muse, viskas bus OK, mes laikysim už tave kumščius! thumbup.gif
[/quote]

Aciu, bet ir pirma karta buvo kas laike kumscius, nepadejo smile.gif , reikia turbut dar ir gerai pravaziuot biggrin.gif biggrin.gif
Siaip tai koks skirtumas, vistiek kadanors islaikysiu, tik pinigu gaila. Geriau koki sijona nusipirkciau biggrin.gif
Atsakyti
as daba galvoju ka veiksiu kai gausiu teises g.gif bijau isvaziuoti i gatve taj doh.gif nu rimtaj be instruktoriaus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 09 02, 09:46)
Sveikinu smile.gif

Ar Vilniuje laikei?

nea Kaune.
sėkmėms visoms 4u.gif
o nežinot, ar teises atsiimti reikia būtinai pačiai, ar gali ir kas kitas paimti?
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 09 02, 17:59)
nea Kaune.
sėkmėms visoms 4u.gif
o nežinot, ar teises atsiimti reikia būtinai pačiai, ar gali ir kas kitas paimti?

o gal pvz vilniuj anksciau jas padaro? ax.gif kazkaip sako kad i pnvz is vln siuncia taj sakau gal vilniuj anksciau galeciau pasimt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 09 02, 18:59)
nea Kaune.
sėkmėms visoms 4u.gif

Tik pačiai, gali bandyti atsiimti anksčiau smile.gif. man liepė po 14 dienų, o aš nuėjau 10 ir jau buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2005 09 02, 17:31)
as daba galvoju ka veiksiu kai gausiu teises g.gif  bijau isvaziuoti i gatve taj  doh.gif  nu rimtaj be instruktoriaus...  doh.gif

Pirmos minutės baisios, o poto....džiaugsies, kad nieks nereguliuoja tongue.gif Man net nepatinka su vyru važiuoti doh.gif , labiau mėgstu viena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmikė @ 2005 09 03, 08:33)
Tik pačiai, gali bandyti atsiimti anksčiau smile.gif. man liepė po 14 dienų, o aš nuėjau 10 ir jau buvo tongue.gif

o jei su mano pasu ateis kas nors kitas? mirksiukas.gif
Atsakyti