Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas,

QUOTE(violetik @ 2005 08 22, 12:59)
matai, aš vairuoju neblogai(čia mūsų miestelyje, Vilniuj nekarto nebandžiau unsure.gif ), teorijos mokausi savarankiškai dėl to, kad į artimiausius kursus man reikia 40km važiuot verysad.gif

o kaip tu galvoji vilniuj egzamina praktikos laikyti jei tose gatvese nei karto nevazinejai? blink.gif o jei dar is tos baimes nepamatysi kokio zenklo ar pan, juk ten sankryzos taj ojooj doh.gif

siandien islaikiau praktini egzamina, gausiu teises uz 2 sav yu.gif yu.gif yu.gif brunette.gif new_russian.gif new_russian.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif akmuo nuo sirdies nusirideno ax.gif tik vat pries man paduodant dok kazkokia moteris islaike egzamina ir jai dave 70 zenkliuka sako: vairavimo pradziai, o man nieks nedave schmoll.gif
Atsakyti
Matai, Shindila, aš jau 5 metus vairuoju, tai vat manau, kad pasiseks g.gif Jei iš pirmo karto neišlaikysiu, prašysiu vyrą, tegul veža ir moko tenai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 08 26, 17:15)
Matai, Shindila, aš jau 5 metus vairuoju, tai vat manau, kad pasiseks g.gif Jei iš pirmo karto neišlaikysiu, prašysiu vyrą, tegul veža ir moko tenai mirksiukas.gif

o per tuos metus buvai islekus kokion judresnen gatven? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila!!!! @ 2005 08 26, 17:25)
o per tuos metus buvai islekus kokion judresnen gatven? mirksiukas.gif

Nelabai blush2.gif
Sakykit, ar per teorinį būna klausimų apie visokiausias sąvokas(kelias, sankryža, eismo dalyvis ir pan.)? g.gif
Atsakyti
tokiu tiesioginiu klausimu nera bet juos reikia isiminti kad zinotum kitas taisykles ir suprastum bendra informacija mirksiukas.gif na o jei tu 5 metukus vairavai taj islek kada i vilniaus gatveles (gal nepagaus mirksiukas.gif ) arba labai jau stebek salia vyro sededama kur kokioj sankryzoj is kur galima sukti is kur negalima ir t.t. ir pan... nes as pvz kai mokiausi vazinedavau vien tai marsrutais kuriais laikomas egzas tai ir viska prisiminiau o pirma karta tais keliais vaziuodama tikrai neatkreipdavau demesio i svarbius dalykus... na gal cia tik man doh.gif ( o bent ziede kur kokia juosta vaziuoti zinai? blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Shindila!!!! @ 2005 08 26, 17:47)
tokiu tiesioginiu klausimu nera bet juos reikia isiminti kad zinotum kitas taisykles ir suprastum bendra informacija  mirksiukas.gif  na o jei tu 5 metukus vairavai taj islek kada i vilniaus gatveles (gal nepagaus mirksiukas.gif ) arba labai jau stebek salia vyro sededama kur kokioj sankryzoj is kur galima sukti is kur negalima ir t.t. ir pan... nes as pvz kai mokiausi vazinedavau vien tai marsrutais kuriais laikomas egzas tai ir viska prisiminiau o pirma karta tais keliais vaziuodama tikrai neatkreipdavau demesio i svarbius dalykus... na gal cia tik man  doh.gif ( o bent ziede kur kokia juosta vaziuoti zinai? blush2.gif )

Nu tu jau visai apie mane tokios nuomonės doh.gif Taigi vairavimo taisykles mokausi new_russian.gif frusty.gif book.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violetik: 26 rugpjūčio 2005 - 18:40
na bet taisykles bent jau as neradau kaip vaziuoti ziedu doh.gif ir tik panevezy yra vienas ziedas ir 4 kryptys taj tik vaziuojant is ten i ten ir is ten i ten reikia persirikiuoti i 2 juosta, vat reikia zinoti kada... na bet as apie taves geros nuomones tongue.gif tik stengiuos kad islaikytum blush2.gif nes visgi kazkaip baisu patirti ta baisia baime kelis kartus.. aj nebesirisa mintys doh.gif
Atsakyti
Pagal taisykles, i zieda galima ivaziuoti is bent kurios juostos (is kaires arba is desines)
Atsakyti
QUOTE(Lee* @ 2005 08 30, 07:46)
Pagal taisykles, i zieda galima ivaziuoti is bent kurios juostos (is kaires arba is desines)

Taip, priklausomai nuo to, kur paskui ketinama važiuoti... Važiuojama dešiniąja (pirma), kai iškart paskui bus sukama dešinėn ir t.t. Beje, dar svarbu, kokia tai žiedinė sankryža...
Atsakyti
Sveikutės ryt turėčiau praktinį Regitroj laikyt fear.gif Rankos kojos jau dabar dreba, kai pagalvoju.... scare.gif Nežinau - gal nusikelt man tą egzą kitam kartui?
Noriu paklaust - ten aikštelėj labai būtinai mašiną ypatingai tiesiai pasistatyt? Ar užtenka, kad įvairavai ir kuoliukų nenudaužei, nors mašina ne visai lygiagrečiai stovi? Pasakykit kas nors, o tai numirsiu iš baimės cry.gif verysad.gif frusty.gif
Atsakyti
As neislaikiau praktinio, nes su veidrodeliu lieciau gairele cry.gif cry.gif , matot galvojau, kad tilpsiu doh.gif doh.gif

O jei rimtai -tai visai nebijojau pirma karta, uz tai dabar bijau be proto sad.gif . Ir dar ilgai laukti iki kito laikymo, tai isvis nezinau, kaip cia man bus sad.gif
Atsakyti
jo reikia tilpti i remus ir neuzvaziuoti ant istisines juostos mirksiukas.gif tam kas ryt laikys teises- patarciau valerijonu isgert- man padejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti