Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

na gal ir gerai tos naujos technologijos,mala, pjausto,maišo,......gal ir pavalgo už mus....bet man namuose jaukiau kai kvepia gaminamu maistu....
Atsakyti
QUOTE(dovy @ 2006 11 18, 14:06)
Sveikos.Turiu ir aš šį aparatą,tai naudoju jį tikrai palyginus mazai, kaip galvojau jį naudosiu pamačius per prezentaciją.Jis tikrai labai geras,tik kaina aišku nereali blink.gif ,bet jeigu jau aš jį naudoju,nors ir ne taip dažnai,rezultatu esu labai patenkinta.maisto tai jame beveik negaminu,išskyrus kukurūzų košę ir uogienes.tačiau ką nors susmulkinti,pvz bulves bulviniams blynams,ar morkas ir t.t..tai smulkina puikiausiai,ir plauti tikrai labai mažai.kiek jums reikia išplauti kombaino detalių po bulvių tarkavimo?o man tik 2.tešlą mielinę taip pat puikiai padaro per 3 min.,todėl palyginus dažnai darau mielinius pyragus ar bandeles,ir tešla visada puiki.
  o vat  mėsos faršas man visai nepatinka,nors ir maldavau mėsą kaip rekomenduoja truputį pašaldytą.
  Ir dar.Artėja Kalėdos,ir manau daugėlis darote aguonpienįįį.Tai šis aparatas yra puikiausias jam pagaminti.iš vakaro tik reikia užmerkti aguonas,o iš ryto nuplikyti.ir sumalti. thumbup.gif
  Talpa jo yra 2l,tačiau tiek man atrodo negalima pilti,jeigu gamini.
  Jeigu turit galimybę,tai tikrai nusipirkit,nesigailėsit. biggrin.gif

Ačiū, kad pasidalinai patirtimi. Kažkaip dėl tokių pinigų tai norisi žinoti kuo daugiau. Kaip sakiau, esu ir pati bandžiusi (senesnį variantą), bet vis kyla visokių abejonių. Na, kai pilnai įsikursime naujuose namuose, reikės su vyru apie tai pasikalbėti.

Atsakyti
As jau irgi jį įsigijau thumbup.gif Per vieną savaitę termomiksas tapo daiktu, be kurio gyvenimo neįsivaizduoju. Kadangi mes su vyru esam tokie prie sveikuoliu, kruopščiai renkamės produktus be visokių konservantų ir stabilizatorių, tai šis puodas mums idealus. Šviežias ir sveikas maistas, krūva receptų - niam. bigsmile.gif Merginos, kas galit sau leisti jį nusipirkti - pirkit, nesigailėsit.
Atsakyti
Sveikos,na ir aš jau turiu Termomixa rolleyes.gif , mama atidavė,man labai patinka, dabar bandeles kas antrą dieną valgome bigsmile.gif , tik norėjau paklausti,kur daugiau receptų gauti g.gif , gal žinote, kelias knygeles aš turiu ax.gif
Atsakyti
Laba,

isigijom si "puodeli" ir mes.
is pradziu dar skeptiskai ziurejau - eilinis puodas uz neeiline kaina doh.gif .
bet ziuriu, kad kasdien ji naudoju vis labiau ir kitu puodu net i rankas imt nebenoriu lotuliukas.gif tai gal ir vertas jis tu pinigu. del greicio tai tiesa - pagamina super greit ir net 3 patiekalus is karto.
del receptu - uzsiprenumeravau i el. pasta ten, kur puoda pirkom, receptus - kas menesi po 10 nauju atsiuncia. tai pakol kas ideju dar nepritrukau smile.gif

QUOTE(rulle @ 2008 01 19, 16:05)
Sveikos,na ir aš jau turiu Termomixa rolleyes.gif , mama atidavė,man labai patinka, dabar bandeles kas antrą dieną  valgome bigsmile.gif , tik norėjau paklausti,kur daugiau receptų gauti g.gif , gal žinote, kelias knygeles aš turiu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2008 04 10, 21:25)
Laba,

isigijom si "puodeli" ir mes.
is pradziu dar skeptiskai ziurejau - eilinis puodas uz neeiline kaina  doh.gif .
bet ziuriu, kad kasdien ji naudoju vis labiau ir kitu puodu net i rankas imt nebenoriu  lotuliukas.gif tai gal ir vertas jis tu pinigu. del greicio tai tiesa - pagamina super greit ir net 3 patiekalus is karto.
del receptu - uzsiprenumeravau i el. pasta ten, kur puoda pirkom, receptus - kas menesi po 10 nauju atsiuncia. tai pakol kas ideju dar nepritrukau  smile.gif

O mokėjai 4500?
Atsakyti
keliais simtais pigiau, nes uzsisakem pirma prezentacija, tai, neva, jos metu nusprendus pirkti puoda, daro tokia nuolaidele.
na, ir tolimesne nuolaidu sistema galima, jei aplinkoj turi zmoniu, kurie nori ir finansiskai pajegus isigyti ta puoda: uz kiekviena parekomenduota klienta tau padarytu, jei neklystu, po 100 lt nuolaida tavajam puodui (bet cia turi surasti juos, dar pries sumokedama uz savo puoda - tada nuiolaida dideja; jei parekomenduoji, jau susimokejus uz savo puoda, gali rinktis is ju siulomu dovanu, kuriu verte kinta ribose 200-500 lt).
kai tarp mano aplinkos zmoniu nera daugiau tokiu, "pametusiu galva" del sio puodo, tai ir pirkau, pernelyg nesigilindama (uzteko tu keliu simtu nuolaidos, padarytos prezentacijos metu), o siulyti kazkam, maziau pazistamam - cia ne man schmoll.gif <neturiu platintojos gysleles>.

QUOTE(cibi @ 2008 04 10, 21:54)
O mokėjai 4500?

Atsakyti
Pamaciau vakar pas drauge si puoda bigsmile.gif Labai ir as jo uzsimaniau doh.gif Ale kaina mane truputeli gasdina g.gif . Ji sake + - 3000 Lt kainuoja. Sake galima ji paimt ir issimoketinai.
Tikrai nuostabus daiktas, ji sake kitu puodu ir peiliu visai beveik nenaudoja, kepa, verda, maiso ir t.t. jame. Na vienu zodziu reiks pataupyt turbut pinigeliu ir pirkt ta aparata. O visus kitus prietaisus kombainus, mesmales, trintuves mest lauk cool.gif
Atsakyti
visgi svaigstu as del to puodo kiekviena diena doh.gif Sakykit tos kurios jau ji turite nuo seniau, ar vis dar naudojates juo, nepabodo? Kazkaip bijau, nusipirksiu ir stoves paskui nenaudojamas, visgi nemazai pinigeliu kainuoja rolleyes.gif
Vyra jau beveik baigiu ikalbet, gal Kaledu senelis atnes lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika,

na, man daznai greit nusibosta daug kas - sitas ne isimtis lotuliukas.gif
guli dabar...nesakau, kad visai pamirsau, bet tikrai ne kasdien naudoju. Kartais mieliau gaminti iprastuose puoduose - o ir vyras kazkodel nuo pirmos dienos yra pries maista is Thermomix: kad ir kaip aiskinau, kad sveika, be riebalu ir t. t. - sako, jam skonis is to puodo maisto dirbtinis blink.gif nu, nezinau, is kur jis istrauke, bet nevalgo...tai, kad negamint per kelis puodus, dazniausiai gaminu iprastuose puoduose visiems. Nebent kazka vaikui ruosiu ar kokiu imantresniu patiekalu noriu ar siaip pagreitint procesa gamybos - tada i trasa pareina Thermomix lotuliukas.gif

QUOTE(fizė @ 2008 11 24, 12:43)
visgi svaigstu as del to puodo kiekviena diena  doh.gif Sakykit tos kurios jau ji turite nuo seniau, ar vis dar naudojates juo, nepabodo? Kazkaip bijau, nusipirksiu ir stoves paskui nenaudojamas, visgi nemazai pinigeliu kainuoja  rolleyes.gif
Vyra jau beveik baigiu ikalbet, gal Kaledu senelis atnes  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2008 11 24, 13:01)
Sveika,

na, man daznai greit nusibosta daug kas - sitas ne isimtis  lotuliukas.gif
guli dabar...nesakau, kad visai pamirsau, bet tikrai ne kasdien naudoju. Kartais mieliau gaminti iprastuose puoduose - o ir vyras kazkodel nuo pirmos dienos yra pries maista is Thermomix: kad ir kaip aiskinau, kad sveika, be riebalu ir t. t. - sako, jam skonis is to puodo maisto dirbtinis  blink.gif nu, nezinau, is kur jis istrauke, bet nevalgo...tai, kad negamint per kelis puodus, dazniausiai gaminu iprastuose puoduose visiems. Nebent kazka  vaikui ruosiu ar kokiu imantresniu patiekalu noriu ar siaip pagreitint procesa gamybos - tada i trasa pareina Thermomix  lotuliukas.gif

o geras unsure.gif , o as taip uzsisikau, kaip sakant biggrin.gif , kad dabar nezinau ka daryt, drauge turi jau puse metu, kolkas nesigaili. Hm, ka daryt, as is tokiu kuriai gali greit atsibost, bet save raminu, kad neatsibos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 11 24, 13:18)
o geras  unsure.gif , o as taip uzsisikau, kaip sakant  biggrin.gif , kad dabar nezinau ka daryt, drauge turi jau puse metu, kolkas nesigaili. Hm, ka daryt, as is tokiu kuriai gali greit atsibost, bet save raminu, kad neatsibos  unsure.gif

Tiesiog reikia priprsti ir išmokti naudoti. Beveik keisti gyvenimo būdą lotuliukas.gif Čia man taip atrodo, nes irgi neprisiruošiu įsigyti....
Atsakyti