Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

na, vis gi Kaledos arteja lotuliukas.gif galima ir siek tiek save palepint...na, nusibos, tai veliau kada panaudosi ar vis vien karts nuo karto prisiminsi, kad turi biggrin.gif ypac, jei uzsakinesi ju menesinius receptus, tai kartais noresis koki isbandyt (aisku, su to puodo pagalba biggrin.gif )
o siaip gali gi is drauges gal savaitelei pasiskolint g.gif ? pabandytum, pagalvotum...arba i firma paskambint ir uzsisakyt sau ir dar keliom draugem puodo prezentacija savo namuose - gal po demostruojotos pagamintu kulinariniu sedevru, tas noras isigyt si daikta susitipretu biggrin.gif ? arba pati nuvaziuot i kelis firmos vakarelius-degustacijas ir pasiziuret to puodo veikima is arciau ir kitu naudotoju nuomoniu pasiklausinet smile.gif

QUOTE(fizė @ 2008 11 24, 14:18)
o geras  unsure.gif , o as taip uzsisikau, kaip sakant  biggrin.gif , kad dabar nezinau ka daryt, drauge turi jau puse metu, kolkas nesigaili. Hm, ka daryt, as is tokiu kuriai gali greit atsibost, bet save raminu, kad neatsibos  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2008 11 24, 15:57)
na, vis gi Kaledos arteja  lotuliukas.gif  galima ir siek tiek save palepint...na, nusibos, tai veliau kada panaudosi ar vis vien karts nuo karto prisiminsi, kad turi  biggrin.gif ypac, jei uzsakinesi ju menesinius receptus, tai kartais noresis koki isbandyt (aisku, su to puodo pagalba  biggrin.gif )
o siaip gali gi is drauges gal savaitelei pasiskolint g.gif ? pabandytum, pagalvotum...arba i firma paskambint ir uzsisakyt sau ir dar keliom draugem puodo prezentacija savo namuose - gal po demostruojotos pagamintu kulinariniu sedevru, tas noras isigyt si daikta susitipretu  biggrin.gif ? arba pati nuvaziuot i kelis firmos vakarelius-degustacijas ir pasiziuret to puodo veikima is arciau ir kitu naudotoju nuomoniu pasiklausinet  smile.gif

tai, kad buvo demonstracija namo atvaziavus, leido man paciai gamint tik aisku su ju pagalba. Man patiko, bet vyro neitikino, nes kaina kosmine biggrin.gif , tai vat ir zyziu jau 3 menesius, beveik kiekviena diena. lotuliukas.gif
Atsakyti
mh, sunku kazkaip su tais vyrais lotuliukas.gif
maniskis ir 100 lt nebutu skyres - pirkau is savo pinigeliu blush2.gif
na, jei jau 3 men negali ramiai miegot - matomai, teks isigyt, ramybes delei lotuliukas.gif

QUOTE(fizė @ 2008 11 24, 17:15)
tai, kad buvo demonstracija namo atvaziavus, leido man paciai gamint tik aisku su ju pagalba. Man patiko, bet vyro neitikino, nes kaina kosmine  biggrin.gif , tai vat ir zyziu jau 3 menesius, beveik kiekviena diena.  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2008 11 24, 16:34)
mh, sunku kazkaip su tais vyrais  lotuliukas.gif
maniskis ir 100 lt nebutu skyres - pirkau is savo pinigeliu  blush2.gif
na, jei jau 3 men negali ramiai miegot - matomai, teks isigyt, ramybes delei  lotuliukas.gif

as turbut vyra vistiek ikalbesiu, o jeigu nepavyks tai atsibosiu ir nupirks lotuliukas.gif
Atsakyti
Penktadienį pas mane vyks prezentacija. bigsmile.gif Jei nenusipirksiu, tai nors pietus pagamins lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 03 gruodžio 2008 - 17:54
tai taip lotuliukas.gif
beje, dabar pas juos kazkokia kaledine akcija - lizingas 12 menesiu po 300/men.
Mazdaug, jei >3000 per karta isleist puodui gaila, tai 300 gal ne taip skausmingai per kisene kirs smile.gif
fize, gal vyras tokiam pirkimo variantui "pasirasytu" lotuliukas.gif

QUOTE(spiglys @ 2008 12 03, 18:54)
Penktadienį pas mane vyks prezentacija.  bigsmile.gif Jei nenusipirksiu, tai nors pietus pagamins lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2008 12 03, 18:02)
tai taip  lotuliukas.gif
beje, dabar pas juos kazkokia kaledine akcija - lizingas 12 menesiu po 300/men.
Mazdaug, jei >3000 per karta isleist puodui gaila, tai 300 gal ne taip skausmingai per kisene kirs smile.gif
fize, gal vyras tokiam pirkimo variantui "pasirasytu"  lotuliukas.gif

nu zinok niekaip neikalbu schmoll.gif , tipo krize ir basta, jokiu kalbu. Kaip sake gilioj senatvej gal ir turesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 12 03, 17:54)
Penktadienį pas mane vyks prezentacija.  bigsmile.gif Jei nenusipirksiu, tai nors pietus pagamins lotuliukas.gif

na ar paruose pietus tau ta prezentacija biggrin.gif Patiko?
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 12 06, 14:19)
na ar paruose pietus tau ta prezentacija  biggrin.gif Patiko?

Labai mažai ruošėm. Pusvalandžiu vėlavo atvažiuot , o pas mane netrukus turėjo svečiai rinktis.
Darėm ledus, putėsius, sultis, mielinę tešlą.
Viskas patiko, nusipirkau wub.gif
Šiandien viriau sriubą pagal receptų knygutę. Nuo recepto nukrypau, bet sriuba gera gavosi ir kas svarbiausia greitai. Dabar mėgaujuos ledais mirksiukas.gif
Gal kas turit thermomix, pasidalinkit išbandytais receptais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 06 gruodžio 2008 - 20:04
gali kas menesi prenumeruot ju receptus i elektronini pasta - 10 lt kainuoja menesiui.
As visus siuos metus prenumeravau, visai nieko buvo, nes tie knyguteje, kur nemokamai duoda, jau beveik visi isbandyti buvo ir nusibode doh.gif

QUOTE(spiglys @ 2008 12 06, 21:04)
Labai mažai ruošėm. Pusvalandžiu vėlavo atvažiuot , o pas mane netrukus turėjo svečiai rinktis.
Viskas patiko, nusipirkau  wub.gif
Šiandien viriau sriubą pagal receptų knygutę. Nuo recepto nukrypau, bet sriuba gera gavosi ir kas svarbiausia greitai. Dabar mėgaujuos ledais mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2008 12 06, 21:08)
gali kas menesi prenumeruot ju receptus i elektronini pasta - 10 lt kainuoja menesiui.
As visus siuos metus prenumeravau, visai nieko buvo, nes tie knyguteje, kur nemokamai duoda, jau beveik visi isbandyti buvo ir nusibode  doh.gif

Tai galėtume ir čia pasidalinti ax.gif Nesakau, kad perspausdinti užsiprenumeruotus mokamus receptus. Labiausiai patikusius ar pačių sugalvotus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 12 06, 20:04)
Viskas patiko, nusipirkau  wub.gif

smagu, baltai pavydziu biggrin.gif
Atsakyti