Kai buvau nescia oi kamavo mane sita problemele
Tai darydavau pusryciams selenas su dziovintom slyvom ( jas is vakaro uzmergdavau) uzpiltas su rugpieniu arba jogurtu. Jeigu uzpildavau rugpieniu, tai dar banana itarkuodavau, kad skaniau butu. Man sitas patiekalasviska sureguliavo. ir dabar problemu neturiu. Dar aviziniu dribsniu kose gerai veikia.

Selenos isbrinkintos raugintose pasukose. Ir skonis pakenciamas ir poveikis neblogas

dziovintos slyvos arba dziovinti abrikosai...
Melionas

QUOTE (kiausiniene @ 2004 09 20, 10:45) |
Melionas ![]() |
Nesutikciau , nes labai megstu melionus ir suvalgau nuo vieno ir daugiau i diena , bet tokio efekto nebuvo...Gal tai nuo organizmo daugiau priklauso
manes melionai irgi neveikia

As tai vartoju duphalac. Gerai sureguliuoja "ismetino sistema"
Tik ant informacinio lapelio parasyta, kad teigiamas poveikis turetu islikti ir baigus vartoti taciau po savaites problema sugrizta
Gal ir man reiktu zarnyna issivalyt, bet turbut labai nemaloni procedura. Gal kas galit smulkiau apie ja parasyt?

Gal ir man reiktu zarnyna issivalyt, bet turbut labai nemaloni procedura. Gal kas galit smulkiau apie ja parasyt?
Anxciau buvo (gal nepradingo?) Senos arbata. Sio augalo dedama i laisvinancius vaistus.
Man nuo senos tai bloga buna, toks jausmas kaip apsinuodijus. Patinka gutalax ar kaip jis ten. Tokie beskoniai lasiukai i vandeni. Lasiukai tai gerai, nes gali pasiskaiciuot ir vartot l.mazai pvz tris, o jei reikia ir dvidesim.
QUOTE (sunnyday @ 2004 09 20, 20:23) |
Gal ir man reiktu zarnyna issivalyt, bet turbut labai nemaloni procedura. Gal kas galit smulkiau apie ja parasyt? |
procedura aisku ne is maloniuju

QUOTE (mamusiuka @ 2004 09 21, 08:39) | ||
procedura aisku ne is maloniuju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kuriam laikui sureguliuoja normalu tustinimasi?? Juk cia zmogus turi iprocius keisti, o ne i organizmo vidu lysti, nes jau kai pradedi tokias intervencijas, tai kam tada zarnynui stengtis dirbti??
Manau tokia procedura kol kas atliekama beveik bet kam tik todel, kad uz ja sutinkama nemazai sumoketi ( apie 1000lt Vilniuje), o ko siais laikais del pinigu gyd nepadarys... ir ispjaus ka nors, net jei nera ka..
Bet cia jau kiekvienai spresti...As nepatarciau 'savos' floros lauk varyti ir pumpuoti organizmui 'svetima'. Ta beje zmogus po proceduros taip pat jaucia...