Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

Kai buvau nescia oi kamavo mane sita problemele doh.gif Tai darydavau pusryciams selenas su dziovintom slyvom ( jas is vakaro uzmergdavau) uzpiltas su rugpieniu arba jogurtu. Jeigu uzpildavau rugpieniu, tai dar banana itarkuodavau, kad skaniau butu. Man sitas patiekalasviska sureguliavo. ir dabar problemu neturiu. Dar aviziniu dribsniu kose gerai veikia.
Atsakyti
Selenos isbrinkintos raugintose pasukose. Ir skonis pakenciamas ir poveikis neblogas thumbup.gif
Atsakyti
dziovintos slyvos arba dziovinti abrikosai...
Atsakyti
Melionas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (kiausiniene @ 2004 09 20, 10:45)
Melionas thumbup.gif

Nesutikciau , nes labai megstu melionus ir suvalgau nuo vieno ir daugiau i diena , bet tokio efekto nebuvo...Gal tai nuo organizmo daugiau priklauso
Atsakyti
manes melionai irgi neveikia sad.gif
Atsakyti
O manes jau seniai niekas neveikia blink.gif Savaitgali net nusipirkau Fortranz-pasidariau visa litra bjauraus gerimukscio, kuris turejo taip isvalyti organizma doh.gif Laukiau laukiau....pilva tik ispute ir viskas tuom pasibaige unsure.gif
Viskas kita savaite varau zarnyno valytis cool.gif
Atsakyti
As tai vartoju duphalac. Gerai sureguliuoja "ismetino sistema" smile.gif Tik ant informacinio lapelio parasyta, kad teigiamas poveikis turetu islikti ir baigus vartoti taciau po savaites problema sugrizta sad.gif
Gal ir man reiktu zarnyna issivalyt, bet turbut labai nemaloni procedura. Gal kas galit smulkiau apie ja parasyt?
Atsakyti
Anxciau buvo (gal nepradingo?) Senos arbata. Sio augalo dedama i laisvinancius vaistus.
Atsakyti
Man nuo senos tai bloga buna, toks jausmas kaip apsinuodijus. Patinka gutalax ar kaip jis ten. Tokie beskoniai lasiukai i vandeni. Lasiukai tai gerai, nes gali pasiskaiciuot ir vartot l.mazai pvz tris, o jei reikia ir dvidesim.
Atsakyti
QUOTE (sunnyday @ 2004 09 20, 20:23)

Gal ir man reiktu zarnyna issivalyt, bet turbut labai nemaloni procedura. Gal kas galit smulkiau apie ja parasyt?

procedura aisku ne is maloniuju blink.gif Ar yra tau teke pajusti ka reiskia klizma huh.gif Tai va cia lygiai tas pats, tik tu guli o ne tuolete sedi wink.gif Bet uz tat kokia palaima po proceduru rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (mamusiuka @ 2004 09 21, 08:39)
QUOTE (sunnyday @ 2004 09 20, 20:23)

procedura aisku ne is maloniuju blink.gif Ar yra tau teke pajusti ka reiskia klizma huh.gif Tai va cia lygiai tas pats, tik tu guli o ne tuolete sedi wink.gif Bet uz tat kokia palaima po proceduru rolleyes.gif tongue.gif

o kuriam laikui sureguliuoja normalu tustinimasi?? Juk cia zmogus turi iprocius keisti, o ne i organizmo vidu lysti, nes jau kai pradedi tokias intervencijas, tai kam tada zarnynui stengtis dirbti??

Manau tokia procedura kol kas atliekama beveik bet kam tik todel, kad uz ja sutinkama nemazai sumoketi ( apie 1000lt Vilniuje), o ko siais laikais del pinigu gyd nepadarys... ir ispjaus ka nors, net jei nera ka..

Bet cia jau kiekvienai spresti...As nepatarciau 'savos' floros lauk varyti ir pumpuoti organizmui 'svetima'. Ta beje zmogus po proceduros taip pat jaucia...

Atsakyti