Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

Vakar per Balto katino svetaine reklamavo LEPICOL g.gif tipo nuo viduriu uzkietejimo. Tai kaskokios skaidulos, kurios pagreitina zarnyno peristaltika dry.gif
Gal kuri bande pagerti ir ar tai tikrai jau tokie stebuklingi vaistukai rolleyes.gif
Man labai padejo arbatike FIGURA -1. Tik geradavau ne viena puodeli (kaip nurodo) o kokius 3 per diena doh.gif Rezultata is ryto pajusdavau laugh.gif
Atsakyti

as kazkada geriau-bet taip ir nedabaigiau-nes man jau tokie slykstus -kad greiciau supykins negu pades:))

ir dar girdejau kad nuo tokiu problemu padeda ozkos pienas. Cia pacios medikes isbandyta, ji netgi ligonineje gulejo bet niekas nepadejo-kol nepabande ozkos pieno.. na as irgi bandysiu-tik reikia ozka susirasti tongue.gif

Atsakyti
QUOTE (audroneta @ 2004 10 26, 10:23)
ir dar girdejau kad nuo tokiu problemu padeda ozkos pienas. Cia pacios medikes isbandyta, ji netgi ligonineje gulejo bet niekas nepadejo-kol nepabande ozkos pieno.. na as irgi bandysiu-tik reikia ozka susirasti tongue.gif

Ozkos pieno, jei neklystu, maciau Maximoj prie pieno wink.gif . Ispilstytas plastikiniuose buteliukuose, ant etiketes nupiesta ozka ir uzrasyta "Ozkos pienas". Siaip tai nesigilinau, nes nepirkau. Bet pasiziurek, gal tiktu? Nebent tau reikia kad butu jau visiskai "natur produkt".
Atsakyti
as irgi turiu tokia pacia problema, bet man padeda ir arbata suliesek. as jos visada isgeriu vakare, tai jau ryte einu be jokiu problemu.
Atsakyti
As isbandziau burokelius. TIKRAI PADEDA!!! Issiverdu, pasidarau misraines. Labai geras garnyras ir poveikis OK. Dar pasidarau zaliu burokeliu misraine. Nevirtus burokelius sutarkuoju truputeli smulkesne, negu burokeliu tarka. Ipjaustau svoguno viska sumaisau su majonezu. Labai skanu. Pabandykit.
Atsakyti
As nestuke.gif ir stai atejo viduriu uzkietejimas sad.gif , atrodo, kad islys viskas ka ten turiu pas save besistengiant ka nors padaryti.... cry.gif , bet pradejau gerti LEPICOLI, seniau labai padedavo, gal ir dabar taip bus smile.gif, o dar seniau darydavausi klizmutes su islaikyta urina, efektas - nerealus ir nerekia niekam moketi, zinoma, tik kam tai nepriimtina, tai nieko nepadarysi.... g.gif
Atsakyti
daug obuoliu
Atsakyti
Mano vidurių užkietėjimas stažinis.O dabar kai laukiuosi tai tuo labiau, bet aš radau priešnuodį. Nusipirk kviečių daigų, yra IKI parduotuvėse, susidaigink. 4 valgomuosius šaukštus užpilk vandeniu,kad išbrinktų po to nupilk vandenį ir pastoviai maišyk kad sėklos nesudžiūtų,jei bus per sausos įlašink keli lašus vandens.Užsimerk sėklas ryte,o valgyti galėsi kitos dienos vakare ant nakties su džiovintom slyvom. Naudingiausios sėklos būna kai daigai visai mažučiai be šaknų. Verta pasiknisti, rezultatas bus ryte patikėk manim. Ir maistinga, kiek vitaminų ypač pavasarį ir problemą išspręsi. Sėkmės!!!
Atsakyti
Mano receptas - du kiviai per dieną smile.gif Ir pigu, ir skanu, ir veiksminga tongue.gif
Atsakyti
Geriausiai padeda aliejus. Pats paprasciausias. Uztenka isgerti viena valgoma sauksta aliejaus netrukus reikalai turetu pajudeti. Galima daryti salotas su aliejumi, tada ji paprasciau vartoti, nes vienas ne itin skanu smile.gif
Atsakyti
Man labai padeda marinuoti burokeliai ir greipfrutai thumbup.gif o nuo slyvu ir obuoliu tik pilva ispucia schmoll.gif
Atsakyti
Aviziniu dribsniu su jogurtu uzsimerkite. Pakankamai greit suminksteja jie ir galima megautis dar pridejus slyvu, abrikosu...
Atsakyti