man padeda,ryte atsikelus virinto vandens atsigeriu,pries valgyma.
Man viduriai uzkietedavo kai maitindavausi bet kada ir bet kaip.O dabar kai maitinuosi keturis kartus per diena,rytai i jogurta su dribsniais iberiu ir selenu,geriu daug skysciu,valgau pakankamai vaisiu ir darzoviu(nors aisku pakankamai ir saldumynu,bei bulkuciu)Bet viduriai nebeuzkieteja.VALIO!
Labai gerai padeda,kriauses

Man tikriausiai jau niekas nebepadeda. Organizmas labai greitai prie visko pripranta. Savaite valgiau slyvas, tai pradzioj buvo viskas OK. O dabar valgyk kiek nori slyvu nieko nebepadeda.

Mano atsakymas gal ir juokingas, bet aš pasikviečiu mamą. Nuo jos ruošiamo maisto man laisvėja viduriai, kartais gal net per daug. Beje taip nebūdavo kai dar pas tėvus gyvenau.
Gal zinot kaip isivirti slyvu nuovira? Zinau, kad dziovintas slyvas reikia virti. Bet nezinau kiek? Girdejau lyg apie 2 valandas. Bet gal as jau nusisneku. Paskui toki gerimuka gerti kiekviena diena po stikline.
QUOTE (vysnaite @ 2004 09 25, 11:16) |
Man viduriai uzkietedavo kai maitindavausi bet kada ir bet kaip.O dabar kai maitinuosi keturis kartus per diena,rytai i jogurta su dribsniais iberiu ir selenu,geriu daug skysciu,valgau pakankamai vaisiu ir darzoviu(nors aisku pakankamai ir saldumynu,bei bulkuciu)Bet viduriai nebeuzkieteja.VALIO! |
Taip sutinku PIRMIAUSIAI MAISTO DERINIMAS, prie tokiu problemu.Pasiieskokite literaturos BREGO knygos apie tai ir manau kad atsakymus tikrai rasite. Mano vyras buvo uzsienyje, pasiukeite rezimas maitinimosi tradicijos ir tragedija, taciau pasiaiskinome daugiau darzoviu, kefyro, mesa su darzovemis, duona su sviestu ir t.t. Ir aciu dievui viskas susitvarke. SEKMES
Kazkodek man niekas nepadeda. nei slyvos, nei melionas, nei arbuzas
dribsnius ir avizine kose apskritai dievinu, tai valgau beveik kiekviena diena. buvau pas gydytoja, tai liepe valgyti rupia duona, vaisius, darzoves ir atsisakyti kosiu!

NU dar vienas nepaminetas dalykas tai jogurtas su bakterijom. Man butent padeda BIOS jogurtas su bifido bakterijom. Ir siaip reik daug vendens gerti ypac po ilgesnio nevalgymo tarpo.