po gimdymo viduriai pasitaise, bet pastebejau, kad to priezastimi tapo didesnis skysciu vartojimas

Mano nuomone (kurios niekam neperšu), užkietėję viduriai signalizuoja apie ne visai sveiką gyvenimo būdą. Pastebėjau, kad greit po pilvo preso pratimų norisi skuost "reikalo" . Taip pat pritariu (bent jau man taip yra), jog kasdien sveika gerti pakankamai skysčių. Pabandykit savaitėlę kitą pavartot pvz., morkų sultis (kalbu apie ką tik išspaustas), ir padėtis pasitaisys. Ir dar reguliariam tuštinimuisi įtakos turi teisingas produktų derinimas (toks kaip bulvės plius mėsa yra pražūtingas).

QUOTE(sagan @ 2007 07 24, 17:22)
Ir dar reguliariam tuštinimuisi įtakos turi teisingas produktų derinimas (toks kaip bulvės plius mėsa yra pražūtingas). 

bet kaip ta iproti ismesti

Na, man labai padeda slyvu nektaras. kartais ir tabletes yra teke gerti.
Is tiesu, reikia vartoti daug skysciu ir tada viskas bus gerai.
Is tiesu, reikia vartoti daug skysciu ir tada viskas bus gerai.
Man tai ir padeda slyvų nektaras ir taip skanu
dar ryte suvalgau kivį vieną ir išgeriu stiklinę vandens,tą patį padarau vakare ir viduriai neketėja ir aš laiminga

jei jau taip nutinka ,nusiperku dziovintu slyvu ir jas truputeli paverdu,po geriu ta nuovira ir dar slyvas suvalgau.visai skanu
liuosuojanciu stengiuos nevartoti

liuosuojanciu stengiuos nevartoti

Geriu Tibeto pieno grybą vakare ir ryte
. Nemaniau, kad jis taip tvarko žarnyną, bet pastebėjau, kad kai darau pertrauką(10 dienų reikia negerti grybo)būna gerokai prasčiau
.

Ryte,ant tuščio skrandžio,išgeriu GAZUOTO MINERALINIO VANDENS stiklinę.Tikrai žarnyną prikelia

vakare isgerk kokio jogurto ,tikrai padeda

labi!
iki gimdymo dar kelios savaites,o jau taip tie viduriai pradejo vargint,net asara nubraukiu kartais is skausmo.nei slyvos,nei burokai nepadeda...
reikes jusu patarimu kokiu cia pasirankiot,gal pageres...
iki gimdymo dar kelios savaites,o jau taip tie viduriai pradejo vargint,net asara nubraukiu kartais is skausmo.nei slyvos,nei burokai nepadeda...

reikes jusu patarimu kokiu cia pasirankiot,gal pageres...

O aš prieš vakarienę kažkur pusvalandį prieš suvalgau kelias džiovintas slyvas ar abrikosus ir išgeriu stiklinę vandens - kartais padeda.......
Na, kartais ir laisvinančių prireikia - bet pas mane tas nemalonumas nuo vaikystės - paveldimas - iš mamos pusės.......
Na, kartais ir laisvinančių prireikia - bet pas mane tas nemalonumas nuo vaikystės - paveldimas - iš mamos pusės.......
mane gelbėja iš ryto vanduo su citrinų sultimis, o vakre prieš miegą stiklinę kefyro su 1 šaukštu linų sėmenimis.