QUOTE(Lenusik-N @ 2008 06 28, 22:12)
Zinok sena sukelia nerealu pripratima ir poto skrandis pradeda tingeti pats dirbti - pradeda reikalauti dozes! Siulycia, kaip nors kovoti kitaip ir atrasti kitokiu budu.
Papildyta:
Man tokios problemos atsiranda, kai keliaujame. PVZ autobusu i palanga ar dar toliau, sutrinka vyrskinimas- ar cia nuo sedejimo ir nejudejimo, nezinau.
Kovoju taip - dziovintas slyvas karstam vandenyje ismirkau, tada vandeni ispilu ir valgau, dar pienas padeda, daugiau skysciu ir judejimas. Na pradeda veikti neiskart, bet jau kokia 2 dienos pabaigoje- suveikia.
zinau kad tai nera gerai,tai blogai ,bet kiek as visko isbandzius,visa intika islandzius beieskodama,kaip sau padeti,viskas man laikima,po savaites organizmas pripranta ir viskas,tiesiog pavargau ir pasirinkau lengviausia buda-senos arbata.Siaip as zinau savo problema,man siemet dare laparaskopine operacija del ginekologiniu problemu,pasake po operacijos kad yra labai issipletusi storoji zarna,na ir kol ten neprisikaupia tol neiseinu,o jei ji isplatejusi,tai kaupias vis daugiau,taip ir vargstu,