Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

QUOTE(Gintatute @ 2009 06 18, 10:57)
As siandien ant tuscio skrandzio isgeriau sauksta linu aliejaus,o po kiek laiko suveiks? jei isvis suveiks  rolleyes.gif

siaip neturetu suveikti is karto smile.gif tai juk ne vaistai.. bet pavartojus ilgiau turetum sulaukti rezultato:)
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 06 18, 10:57)
As siandien ant tuscio skrandzio isgeriau sauksta linu aliejaus,o po kiek laiko suveiks? jei isvis suveiks  rolleyes.gif

As tai pasidarau linu semenu kisieliu ir viduriams gerai ir visam virskinimui smile.gif O alieju buvau tik keleta kartu panaudojus, bet nepatiko skonis ir nebegeriau..Na o rezultatu tai reikia laukti tikrai neiskarto smile.gif
Atsakyti
Nu zinokit suveike thumbup.gif kazkur po 1.3 val.nereikejo stenktis,kad islystu lotuliukas.gif manau gersiu tik tada kai labai reikalas bus biggrin.gif
Tresor o kaip tu darai ta semenu kisieliu?
Atsakyti
as jau 2 rytus geriau vanduo+kefyras+aliejus. super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 06 18, 16:53)
Nu zinokit suveike  thumbup.gif  kazkur po 1.3 val.nereikejo stenktis,kad islystu  lotuliukas.gif  manau gersiu tik tada kai labai reikalas bus  biggrin.gif
Tresor o kaip tu darai ta semenu kisieliu?

Tikrai labai greitai suveike smile.gif
As tai viena sauksta semenu uzpilu nepilna stikline verdancio vandens. Paskui maisau ir susidaro toks kaip kisielius, gleives. Na skonis nera ypatingas, bet prisiverciu isgerti smile.gif Siaip patariama gerti si kisieliu kai yra padidejes skrandzio rugstingumas, bet man ir viduriai susitvarke. Galima deti dar tas semenis i jogurta. Geras dalykas tos semenys isvalo zarnyna ir slakus smile.gif Bet man poveikis pasijuto po savaites, bet ir tai nekiekviena diena, bet kai pagalvoju, kad anksciau i savaite 1-2 kartus tik padarydavau doh.gif
Atsakyti
Linu semenys - tai tokios seklytes,ane? Tai as ir taip darau,kartais kai atsimenu,kad turiu lotuliukas.gif todel gal ir nesuveikia man taip,nors jauciu,kad lengviau ax.gif nusprendziau kiekviena diena vis kazka kita daryt,va alieju geriau,vakar pries miega kefyro su saukstu selenu,tai sian vel nuejau i wc siandien uzmirkiau slyvu tai suvartosiu veliau,paziuresiu kaip cia gausis man kovot su tuo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 06 19, 22:24)
Linu semenys - tai tokios seklytes,ane? Tai as ir taip darau,kartais kai atsimenu,kad turiu  lotuliukas.gif  todel gal ir nesuveikia man taip,nors jauciu,kad lengviau  ax.gif  nusprendziau kiekviena diena vis kazka kita daryt,va alieju geriau,vakar pries miega kefyro su saukstu selenu,tai sian vel nuejau i wc siandien uzmirkiau slyvu tai suvartosiu veliau,paziuresiu kaip cia gausis man kovot su tuo  bigsmile.gif

Semenys tai sumaltos seklytes smile.gif Turiu ir seklas ir semenys, bet seklos taip guli nenaudojamos.
Kefyras man taip pat padeda. Visada vakare isgeriu stikline ir ryte jau suveikia smile.gif
Su viduriu uzkietejimu reikia kovoti, nes as jau galvojau, kad hemorojus pas mane doh.gif
Atsakyti
Pas mane seklytes,uzpilu verdanciu vandeniu ir pasidaro toks kaip kisielius,gleives ir nekramtant isgeriu jas,bet labai retai blush2.gif
Tai as to hemarojaus labiausiai ir bijau,uztai ieskau visu imanomu budu ax.gif dabar dar prisiskaiciau apie pieno gryba,labai noreciau gauti ji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 06 20, 13:02)
Pas mane seklytes,uzpilu verdanciu vandeniu ir pasidaro toks kaip kisielius,gleives ir nekramtant isgeriu jas,bet labai retai  blush2.gif
Tai as to hemarojaus labiausiai ir bijau,uztai ieskau visu imanomu budu  ax.gif  dabar dar prisiskaiciau apie pieno gryba,labai noreciau gauti ji rolleyes.gif

Cia apie tibeto pieno gryba?
As taip pat dabar pasigoglinau apie ji ir forume paskaitinejau. Tai parasyta, kad stebuklingas vaistais smile.gif Butu idomu tikrai isbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 20 birželio 2009 - 16:14
Apie ta pati thumbup.gif as labai susigundzius juo,tikrai bandysiu,kai gausiu biggrin.gif
Atsakyti
as tai pastebejau, kad negaliu valgti mesos... tik uzvalgau, tai taip uzketeja... tada tik zvakutes ir laisvinamiehi... o kefyro giala vartoti negaliu... tad burokeliai, selenos ir koses tai tikrai super :] man labai padeda
Atsakyti
pas mane tai nenormaliai su tuom WC, kartais neinu per 10dienu nei karto, o karatis i savaite 3 kartus - tada dziaugsmo buna pilnos kellnes biggrin.gif

tam tikru produktu vartojimas ryte ar vakare mane jau varo i nevilti....
vaistai manes nelabai veikia, arba tiesiog pradeda veikti po ilgo laiko. cia kelis kartus turejau komisku situaciju , tai daugiau nebevartosiu. vakare isidejau zvakute, niekas nesuregavo ir nuejau miegot , ryte pradejo pilva skausmingai raizyt , bet WC mazai ka padarau tada teko gerti smectos kad viska uztrauktu, o as rami galeciau i darba vaziuot blink.gif

sportas tikrai padeda. esu lankiusi bodyflex' o treniruotes - rezultatas del viduriu uzkietejimo thumbup.gif

anksciau nueidavau pasidaryti limfodrenazinio masazo, kuris pas mane viska isjudindavo tai irgi gerai smile.gif
Atsakyti