Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

Kazin plaukiojimas baseine tam padetu?
Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2009 07 23, 23:12)
as tai pastebejau, kad negaliu valgti mesos... tik uzvalgau, tai taip uzketeja... tada tik zvakutes ir laisvinamiehi... o kefyro giala vartoti negaliu... tad burokeliai, selenos ir koses tai tikrai super :] man labai padeda

O kodėl negalite kefyro gerti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
o man padejo tas grybukas (indiski ryziai),tikrai sureguliavo viska thumbup.gif
Atsakyti
Man labai padejo Lepikol 5+ ir maisto reguliavimas
Atsakyti
As jau keturias dienas kaip varineju i tulika ir vis atrodo, kad su reikalu, tai vos ne begom nubegu fitness3.gif o gaunasi tik pirst ir viskas unsure.gif mastau.gif Tai bandysiu kefyro su aliejum ant nakties isgerti ir dar daigintus kviecius uzsimerkiau essen.gif jei per rytoju neivyks stebuklas teks figura2 gerti alc.gif alc.gif Nelabai tos arbatos megstu, nes padet tai padeda, bet isejus is tuliko labai jau silpna pasidaro angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2009 08 06, 19:21)
As jau keturias dienas kaip varineju i tulika ir vis atrodo, kad su reikalu, tai vos ne begom nubegu  fitness3.gif o gaunasi tik pirst ir viskas  unsure.gif  mastau.gif Tai bandysiu kefyro su aliejum ant nakties isgerti ir dar daigintus kviecius uzsimerkiau  essen.gif jei per rytoju neivyks stebuklas teks figura2 gerti  alc.gif  alc.gif Nelabai tos arbatos megstu, nes padet tai padeda, bet isejus is tuliko labai jau silpna pasidaro  angel_sadangel.gif

Patariu nepraktikuoti Figuru, nes organizmas pripranta prie ju. Geriau vakare obuoliu suvalgyti, vynuogiu ar siaip kokiu sultingesniu vaisiu.
Atsakyti
Geriu maisto papildą Candilact kartą per dieną. Padeda.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 08 06, 22:30)
Patariu nepraktikuoti Figuru, nes organizmas pripranta prie ju. Geriau vakare obuoliu suvalgyti, vynuogiu ar siaip kokiu sultingesniu vaisiu.

Tai as cia tik extra atveju ax.gif Bijau, kad si vakara butent toks atvejis ir bus, nes jau ir raizyt pilva pradejo, kad net gerai issimiegot negalejau cray.gif O valgau viska nuo ko kiti i tulika ant rimto dienoj du kartus varytu... Manau, kad cia stresas darbe prisidejo mega_shok.gif
Atsakyti
Stebuklas įvyko! ploja.gif Kefyras išgelbėjo draugą!!!! clap.gif clap_1.gif bis.gif yahoo.gif yess.gif Vakar vakare prieš einant miegoti išgėriau jo stikline sumaišytą su poru didelių šaukštų alyvuogių aliejaus thumbup.gif Nu dar ne galas, bet kai nebloga pradžia padaryta, tai reikia tikėtis, kad šiandien dar kokį kartelį nueisiu ant rimto ax.gif
Atsakyti
Na, o man padeda gurkšnis kavos su pienu iš aparato darbe. Tik gurkšnis ir ne kasdien, nes esu nestuke.gif 4u.gif
Nezinau kokie ten stebuklai, bet suveikia po valandos stabiliai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2009 08 07, 08:58)
Stebuklas įvyko! ploja.gif  Kefyras išgelbėjo draugą!!!!  clap.gif  clap_1.gif  bis.gif  yahoo.gif  yess.gif  Vakar vakare prieš einant miegoti išgėriau jo stikline sumaišytą su poru didelių šaukštų alyvuogių aliejaus  thumbup.gif Nu dar ne galas, bet kai nebloga pradžia padaryta, tai reikia tikėtis, kad šiandien dar kokį kartelį nueisiu ant rimto  ax.gif

Dziugu girdeti thumbup.gif
Dabar labai ziurek ka valgai ir daug vandens gerk, kad vel neuzkietetu...
Atsakyti
Parašiau hemorojaus temoj jau. Tad jei kam įdomu, paskaitykit.
Aš rytais geriu karštą vandenį. Nebepamenu jau kada buvo užkietėję viduriai. thumbup.gif
Atsakyti