Kazin plaukiojimas baseine tam padetu?
QUOTE(green_eyes @ 2009 07 23, 23:12)
as tai pastebejau, kad negaliu valgti mesos... tik uzvalgau, tai taip uzketeja... tada tik zvakutes ir laisvinamiehi... o kefyro giala vartoti negaliu... tad burokeliai, selenos ir koses tai tikrai super :] man labai padeda
O kodėl negalite kefyro gerti?

As jau keturias dienas kaip varineju i tulika ir vis atrodo, kad su reikalu, tai vos ne begom nubegu
o gaunasi tik pirst ir viskas
Tai bandysiu kefyro su aliejum ant nakties isgerti ir dar daigintus kviecius uzsimerkiau
jei per rytoju neivyks stebuklas teks figura2 gerti
Nelabai tos arbatos megstu, nes padet tai padeda, bet isejus is tuliko labai jau silpna pasidaro

QUOTE(miss_candy @ 2009 08 06, 19:21)
As jau keturias dienas kaip varineju i tulika ir vis atrodo, kad su reikalu, tai vos ne begom nubegu
o gaunasi tik pirst ir viskas
Tai bandysiu kefyro su aliejum ant nakties isgerti ir dar daigintus kviecius uzsimerkiau
jei per rytoju neivyks stebuklas teks figura2 gerti
Nelabai tos arbatos megstu, nes padet tai padeda, bet isejus is tuliko labai jau silpna pasidaro 

Patariu nepraktikuoti Figuru, nes organizmas pripranta prie ju. Geriau vakare obuoliu suvalgyti, vynuogiu ar siaip kokiu sultingesniu vaisiu.
QUOTE(klaida @ 2009 08 06, 22:30)
Patariu nepraktikuoti Figuru, nes organizmas pripranta prie ju. Geriau vakare obuoliu suvalgyti, vynuogiu ar siaip kokiu sultingesniu vaisiu.
Tai as cia tik extra atveju

Stebuklas įvyko!
Kefyras išgelbėjo draugą!!!!
Vakar vakare prieš einant miegoti išgėriau jo stikline sumaišytą su poru didelių šaukštų alyvuogių aliejaus
Nu dar ne galas, bet kai nebloga pradžia padaryta, tai reikia tikėtis, kad šiandien dar kokį kartelį nueisiu ant rimto

Na, o man padeda gurkšnis kavos su pienu iš aparato darbe. Tik gurkšnis ir ne kasdien, nes esu
Nezinau kokie ten stebuklai, bet suveikia po valandos stabiliai.

Nezinau kokie ten stebuklai, bet suveikia po valandos stabiliai.

QUOTE(miss_candy @ 2009 08 07, 08:58)
Stebuklas įvyko!
Kefyras išgelbėjo draugą!!!!
Vakar vakare prieš einant miegoti išgėriau jo stikline sumaišytą su poru didelių šaukštų alyvuogių aliejaus
Nu dar ne galas, bet kai nebloga pradžia padaryta, tai reikia tikėtis, kad šiandien dar kokį kartelį nueisiu ant rimto 

Dziugu girdeti

Dabar labai ziurek ka valgai ir daug vandens gerk, kad vel neuzkietetu...
Parašiau hemorojaus temoj jau. Tad jei kam įdomu, paskaitykit.
Aš rytais geriu karštą vandenį. Nebepamenu jau kada buvo užkietėję viduriai.
Aš rytais geriu karštą vandenį. Nebepamenu jau kada buvo užkietėję viduriai.