Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 16:58)
O sugyventinė kažkieno,iš dalies yra visų.lengviau prieinama ir tiek.Taip yra,taip tokia mąstysena ne Lietuvos piliečių,o pasaulyje apskritai.Tai va taip ir nežinau ar to klausei.

na cia jau nesutinku visiskai, jei jau sugyventine tai aju visu, bet jei zmonai tai jau tik vieno, oi brangioji, nerasyk geriau taip schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2006 09 13, 17:01)
Taigi tau jau visi aiškino 100 kartų blink.gif  blink.gif  blink.gif

Eina tekėt dėl kompromiso tongue.gif

Tu rašai "ABIEM BUVO GERAI", bet tu neteisi, buvo gerai tik moteriai, o vyras norėjo vestuvių, va ir ženijasi, na kas gi čia neaišku??

JEigu moteris abejinga vestuvėms, jeigu jai nei šilta nei šalta nuo to, o vyras nerealiai nori,tai ko jai dėl kompromiso su vyru nesusituokt???Ar tu manai kad abejingumas ir priešiškumas tai tas pats????????

tavo atveju tai kompromisas, tai jeivyras nores 7 vaiku, o tu 1 tai irgi eisi i kompromisa ir gimdysi jam 5? kazkokius vejus parasei
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 18:04)
tavo atveju tai kompromisas, tai  jeivyras nores 7 vaiku, o tu 1 tai irgi eisi i kompromisa ir gimdysi jam 5? kazkokius vejus parasei

Yra dalykai, kuriuos dėl kompromiso galim padaryti lengvai, yra ir tie, kurių galim atsisakyti. Susituokti nėra taip jau sunku. Tik pasirašai. Jeigu vyras tampa labai dėl to laimingas, tai puiku.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 17:54)
hihihi.gif  hihihi.gif apet dvatcat pet.Viena kalbu, bet kita mastau, viena mastau bet kita darau  mirksiukas.gif
Nei santuoka, nei susimetimas smutkiu neissaugo meiles, tam yra du zmones ir tik jie ja gali issaugoti  tongue.gif

A tu čia, brangioji, labai drąsiai sakai, kad aš vienaip sakau, kitaip darau. Pas mumis yra tep: kap mislyju - tep i darau, bo pats savy neapgausi. I jai aš pati sau daba sakau, kad aš ženytis nenoriu, vadinasi - nenoriu. I tu gali man inrodinėti, kol žemė apsivers, kad tai yr blogai, kad nesiženiju, ar kad tai yr gerai, bet nuo to nieks nesikeis - aš visvien nesiženysiu, pakolei pati nesužinosiu, kad man to tikrai raikia. Kolei kas aš nesurandu anei vienas rimtas priežasties, kodėl turėčia ženytis. I viskas. Tep kap tu nerandi rimtos priežasties, kodėl tu turėtum būt neapsiženijus. I tu praudų skai, kad ne santuoka išsauga meilį. bet tu man neatsakei - tai kam pagal tavy ta santuoka yr raikalinga. Kad kaimynai matytų i giminės, kad susivinčiavojam? Nu kad man vienodai, kap saka šviečia, kas kų apie many galvoja. Jau seniai labai vienodai. Jai dėl turtelia - esu pati gaspadinė an sava ūkės i gatvėj neatsidursiu. Kas dar?

Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 17:58)
ir dab.O sugyventinė kažkieno,iš dalies yra visų.lengviau prieinama ir tiek.Taip yra,taip tokia mąstysena ne Lietuvos piliečių,o pasaulyje apskritai.Tai va taip ir nežinau ar to klausei.

a tamsta gal irgi iš Migonių kaima būsi, kad tep misliji? ne viena sušliubavota žmona laksto paskum kitus diedus, kad ir čia šitam forumi, tik akis atmerkt raikia. O sugyventinė tau ne kokia vergė Izaura, kad tep jau "visų" i būtų. Tai gal i išsiskyrus motera, i netekėjus pana, pasak tavy, yr "visų"? aiška, kiekvienas mislyja pagal sava sugedima laipsnį, kap saka.
Atsakyti
QUOTE(-RebeLLiouS- @ 2006 09 13, 17:07)
Yra dalykai, kuriuos dėl kompromiso galim padaryti lengvai, yra ir tie, kurių galim atsisakyti. Susituokti nėra taip jau sunku. Tik pasirašai. Jeigu vyras tampa labai dėl to laimingas, tai puiku.

vieniems tik pasirasai kitiems ne, jei jau santuoka butu toks lengvabudiskas dalykas tai susimetusiu tikrai nebutu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 18:04)
na cia jau nesutinku visiskai, jei jau sugyventine tai aju visu, bet jei zmonai tai jau tik vieno, oi brangioji, nerasyk geriau taip  schmoll.gif
Papildyta:

tavo atveju tai kompromisas, tai  jeivyras nores 7 vaiku, o tu 1 tai irgi eisi i kompromisa ir gimdysi jam 5? kazkokius vejus parasei

aš tau kalbu apie mąstymo ir elgesio stereotipus ir nieko daugiau.Taip yra ir taip yra galiu pakartot visoj planetoj.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 17:16)
aš tau kalbu apie mąstymo ir elgesio stereotipus ir nieko daugiau.Taip yra ir taip yra galiu pakartot visoj planetoj.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 18:16)

Jei žmogus vien sterijatipais yr gyvas i nemoka nuosava galva naudotis, tai nieka gera tai apie jį nepasaka. I ką tokis begalvis berazumis apie many i mana statusą pamanys, tai man visai vienodai. ajai bandys prieg many sava nagus kišt, pagal tų tava minėtų sterijatipų, tai tep gaus iš matika makufelin, kad visi sterijatipai išsilakstis.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 17:58)
Jei šiaip -ienė,nugi neturėtų tai didelės įtakos,nei būsimi biuleteniai nei būsimi gimdymai,jei rūpi tie laiptai,kiekviena žino ir apsisaugojimo nuo nepageidaujamo nėštumo(fu kaip bjauru)priemones.O sugyventinė kažkieno,iš dalies yra visų.lengviau prieinama ir tiek.Taip yra,taip tokia mąstysena ne Lietuvos piliečių,o pasaulyje apskritai.Tai va taip ir nežinau ar to klausei.

Supratai, ko klausiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 18:14)
vieniems tik pasirasai kitiems ne, jei jau santuoka butu toks lengvabudiskas dalykas tai susimetusiu tikrai nebutu  schmoll.gif

Atmetus moralinius paistalus, santuoka yra lengvabudiskas dalykas - jos uzregistravimui svabu buti nevedusiam, tureti, kas uz taves teka / kas tave veda, tureti pasa ir apmoketa kvita uz santuokos iregistravima. Ir po to jau laiku pasirodyti parasus padeti. Viskas! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 17:14)
A tu čia, brangioji, labai drąsiai sakai, kad aš vienaip sakau, kitaip darau.

drasiai sakau todel kad matau ka rasai vienoj zinutej, poto ka rasai kitoj zinutej.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 18:19)
Jei žmogus vien sterijatipais yr gyvas i nemoka nuosava galva naudotis, tai nieka gera tai apie jį nepasaka. I ką tokis begalvis berazumis apie many i mana statusą pamanys, tai man visai vienodai. ajai bandys prieg many sava nagus kišt, pagal tų tava minėtų sterijatipų, tai tep gaus iš matika makufelin, kad visi sterijatipai išsilakstis.

nu matai,ir tu galvoji vienais stereotipais,puola-gintis,jėga gintis biggrin.gif .Visų smegenys vienodai vingiuotos.Jau tų kur vingiai skkiriasi,tai kažkodėl būna apskritai nuo veybų klausimo atriboti-neleidžia smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 18:25)
drasiai sakau todel kad matau ka rasai vienoj zinutej,  poto ka rasai kitoj zinutej.... tongue.gif

Nu tai gal i pacituok tų loginį neatitikimų, kur aš rašiau, kad trokštu susivinčiavot.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2006 09 13, 17:25)
Supratai, ko klausiau  4u.gif
Papildyta:
Atmetus moralinius paistalus, santuoka yra lengvabudiskas dalykas - jos uzregistravimui svabu buti nevedusiam, tureti, kas uz taves teka / kas tave veda, tureti pasa ir apmoketa kvita uz santuokos iregistravima. Ir po to jau laiku pasirodyti parasus padeti. Viskas!  cool.gif

o tai kam atmesti tuos moralinius aspektus?? g.gif tai tada visur juos atmeskim idomu kas gausis, ?? ogi haosas
Atsakyti