Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 18:26)
nu matai,ir tu galvoji vienais stereotipais,puola-gintis,jėga gintis biggrin.gif .Visų smegenys vienodai vingiuotos.Jau tų kur vingiai skkiriasi,tai kažkodėl būna apskritai nuo veybų klausimo atriboti-neleidžia smile.gif .

Ne visai supratau, ką tamstela pasakyt norėjai. Ale čiupint aš savy bele kam nigdy nedaviau i neduosiu, nesvarbu, a pana, a susišliūbavojus, a išsiskyrus, a sugyventinė būčiau. Tep kad čia "žmonos" statusas ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 16:39)
Jai man pasakytumėt, kur galima rast bažnyčių, kur duoda antrų šliūbų, tai mumis galim kad i rytoj važiuot.

norejai citatos prasau,tai gal ir vel kazka blogai perskaiciau? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale aš tai ženotų noriu da kitap paklaust;

aš nesakau, kad būt ženotai yr blogai. Aš tik sakau, kad man to neraikia. Kad visos suprastumėt, pasakysiu tep: aš nesakau, kad pienas yr blogai, kitiems žmonėms jis yr labai gerai. Tik kad man nuog jo vidurius palaidžia. Tai, vadinasi, anas man netinka. Tep kai kam i su ženyjimusi. Nu tai va, mes jau išsiaiškinom, kad ženotai būti nėr blogai, tik ne visoms tai tinka. O dabar jūs man pasakykit, a kodėl neženotai, o susidėjusiai turi būti blogai?
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2006 09 13, 18:25)
Supratai, ko klausiau  4u.gif
Papildyta:
Atmetus moralinius paistalus, santuoka yra lengvabudiskas dalykas - jos uzregistravimui svabu buti nevedusiam, tureti, kas uz taves teka / kas tave veda, tureti pasa ir apmoketa kvita uz santuokos iregistravima. Ir po to jau laiku pasirodyti parasus padeti. Viskas!  cool.gif

psichiškai ir protiškai sveiku,o tas kurį susiradai nėra tavo artimas giminaitis.
Santuoka kartais turi ir fiktyvumo atspalvį,o kartais ir visą spektrą.Gyvenimas suidėjus turi kitą blogybę,amžiną stresą,nu pagyvenus n+k ,tas stresas tampa kasdienybe,ir jo kaip ir nejaučiama,bet jis yra,ir moteriškei tai niekuo gyvenimo nepalengvina,stabdo reproduktyvumą,skatina kraujagyslių ligas,jau nebekalbant apie navikinius ir piktybinius navikinius darinius.Prieš gamtą ir yra prieš gamtą,dar nė vienai nepasisekė kitaip ir jums nė vienai nepasiseks žmogiškosios prigimties apgauti.Geriau ir nesistenkit.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 18:31)
norejai citatos prasau,tai gal ir vel kazka blogai perskaiciau? g.gif  mirksiukas.gif

Nu tai tamstelai aš jau parašiau, kad tatai rašiau nerimtai, bo žinau, kad tai yr neįmanoma, kap saka. Aš galiu tau pasakyt, kad aš ir rytoj i Marsų su malonumu nuskrisiu, kadangi žinau, kad nėr tos galimybės Marsan skristi. Žinai, liežuviu pamalt galima, ale jai kas pasiūlytų ar i Marsų skrist ar šliūbų imt - tikrai in kojas dėčia.

Ainu paredaguot tų žinutį, kad kitų žmonių daugiau neklaidinčiau. aha, ale, kad jau nebelaidžia sad.gif

Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 18:35)
psichiškai ir protiškai sveiku,o tas kurį susiradai nėra tavo artimas giminaitis.
Santuoka kartais turi ir fiktyvumo atspalvį,o kartais ir visą spektrą.Gyvenimas suidėjus turi kitą blogybę,amžiną stresą,nu pagyvenus n+k ,tas stresas tampa kasdienybe,ir jo kaip ir nejaučiama,bet jis yra,ir moteriškei tai niekuo gyvenimo nepalengvina,stabdo reproduktyvumą,skatina kraujagyslių ligas,jau nebekalbant apie navikinius ir piktybinius navikinius darinius.Prieš gamtą ir yra prieš gamtą,dar nė vienai nepasisekė kitaip ir jums nė vienai nepasiseks žmogiškosios prigimties apgauti.Geriau ir nesistenkit.

kur kas daugiau sveikatas moteriškei sugadina locnas vyras, amžinai girtas su kirviu lakstantis, nei ramus sugyventinis, kuris ją šėnavoja i myli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 13 rugsėjo 2006 - 17:41
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 17:37)
Nu tai tamstelai aš jau parašiau, kad tatai rašiau nerimtai, bo žinau, kad tai yr neįmanoma, kap saka. Aš galiu tau pasakyt, kad aš ir rytoj i Marsų su malonumu nuskrisiu, kadangi žinau, kad nėr tos galimybės Marsan skristi. Žinai, liežuviu pamalt galima, ale jai kas pasiūlytų ar i Marsų skrist ar šliūbų imt - tikrai in kojas dėčia.

Ainu paredaguot tų žinutį, kad kitų žmonių daugiau neklaidinčiau.

na va ir vel prasideda..... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 18:30)
o tai kam atmesti tuos moralinius aspektus?? g.gif tai tada visur juos atmeskim idomu kas gausis, ?? ogi haosas

Mano akyse santuoka nera sventas dalykas ir nieko bendro su morale neturi. Tai tiesiog patogus teisinis instrumentas, kuriuo galima naudotis kuriant bendra uki. Uz santuokos pazeidimus numatytos sankcijos, kurios veikia kaip prevencine priemone. Ir tiek:)

Istikimybes ar geresnio gyvenimo santuoka negarantuoja. Lygiai taip pat kaip santuoka nesukuria seimos - ji tik iteisina dvieju apsisprendusiu zmoniu pasirinkima kurti bendra uki. O taip, akivaizdu, nereiskia seimos - seima sukurti gali ir nesusituoke zmones.

Buvau istikima savo vyrui netekejusi, lygiai taip pat noreciau buti istikima ir istekejusi. Kiek zinau, jis taip pat. Sukureme seima pries keleta metu ir laimingai joje gyvenome, o dabar musu seima tiesiog gauna papildomus teisinius instrumentus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 17:34)
Ale aš tai ženotų noriu da kitap paklaust;

aš nesakau, kad būt ženotai yr blogai. Aš tik sakau, kad man to neraikia. Kad visos suprastumėt, pasakysiu tep: aš nesakau, kad pienas yr blogai, kitiems žmonėms jis yr labai gerai. Tik kad man nuog jo vidurius palaidžia. Tai, vadinasi, anas man netinka. Tep kai kam i su ženyjimusi. Nu tai va, mes jau išsiaiškinom, kad ženotai būti nėr blogai, tik ne visoms tai tinka. O dabar jūs man pasakykit, a kodėl neženotai, o susidėjusiai turi būti blogai?

ale pati zenota kazaku buva, tai ir atsakyk pati tongue.gif ko kitu klausi
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 18:40)
na va ir vel prasideda..... hihihi.gif

A gali aiškiai juodu an balta parašyt, ko tu iš many nori, o ne krizent ing saujų, ba nesuprantų, ką tuom krizenimu pasakyt nori. Kalbėk aiškiau, moteriške.

Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 18:42)
ale pati zenota kazaku buva, tai ir atsakyk pati  tongue.gif ko kitu klausi

Nu tai kap buvusi ženota a dabar susidėjusi tai i galiu palygint tuos du dalykus i pasakyt: man geriau būt susidėjusiai negu ženotai, bo nematau tame nieka bloga. Bo dabar i mylima i šėnavojama i visaip kaip geriau užlaikoma esu kur kas labiau nei šliubi. O kas man garantuos, kad susivinčiavojus nepasidarys blogiau, kap buva aną rozą?

A tu daba nman pasakyk, a tu pati gali palygint i kodėl pagal tavy tai yra blogiau.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 18:35)

Originali versija g.gif

O jeigu rimtai, tai auglius skatina ir reprodukcines mano funkcijas mazina darbo kiekis ir asmenines mano savybes. Bet juk ne apie tai, kaip Minerva vaiku nemyli, susirinkome cia pakalbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 17:46)
A gali aiškiai juodu an balta parašyt, ko tu iš many nori, o ne krizent ing saujų, ba nesuprantų, ką tuom krizenimu pasakyt nori. Kalbėk aiškiau, moteriške.

Papildyta:
Nu tai kap buvusi ženota a dabar susidėjusi tai i galiu palygint tuos du dalykus i pasakyt: man geriau būt susidėjusiai negu ženotai, bo nematau tame nieka bloga. Bo dabar i mylima i šėnavojama i visaip kaip geriau užlaikoma esu kur kas labiau nei šliubi. O kas man garantuos, kad susivinčiavojus nepasidarys blogiau, kap buva aną rozą?

A tu daba nman pasakyk, a tu pati gali palygint i kodėl pagal tavy tai yra blogiau.

aparodyk kur as parasiau kad susidejus gyvent yr bloga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2006 09 13, 18:45)
Originali versija  g.gif

O jeigu rimtai, tai auglius skatina ir reprodukcines mano funkcijas mazina darbo kiekis ir asmenines mano savybes. Bet juk ne apie tai, kaip Minerva vaiku nemyli, susirinkome cia pakalbeti  mirksiukas.gif

čia ne versija,čia rimti Pasaulinės sveikatos apsaugos užsakyti tyrimai smile.gif .O apie tavo reprodukciją nesvarstysim tikrai.Tau ir netaikiau. smile.gif
Atsakyti