QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 18:31)
norejai citatos prasau,tai gal ir vel kazka blogai perskaiciau?
Nu tai tamstelai aš jau parašiau, kad tatai rašiau nerimtai, bo žinau, kad tai yr neįmanoma, kap saka. Aš galiu tau pasakyt, kad aš ir rytoj i Marsų su malonumu nuskrisiu, kadangi žinau, kad nėr tos galimybės Marsan skristi. Žinai, liežuviu pamalt galima, ale jai kas pasiūlytų ar i Marsų skrist ar šliūbų imt - tikrai in kojas dėčia.
Ainu paredaguot tų žinutį, kad kitų žmonių daugiau neklaidinčiau. aha, ale, kad jau nebelaidžia
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 18:35)
psichiškai ir protiškai sveiku,o tas kurį susiradai nėra tavo artimas giminaitis.
Santuoka kartais turi ir fiktyvumo atspalvį,o kartais ir visą spektrą.Gyvenimas suidėjus turi kitą blogybę,amžiną stresą,nu pagyvenus n+k ,tas stresas tampa kasdienybe,ir jo kaip ir nejaučiama,bet jis yra,ir moteriškei tai niekuo gyvenimo nepalengvina,stabdo reproduktyvumą,skatina kraujagyslių ligas,jau nebekalbant apie navikinius ir piktybinius navikinius darinius.Prieš gamtą ir yra prieš gamtą,dar nė vienai nepasisekė kitaip ir jums nė vienai nepasiseks žmogiškosios prigimties apgauti.Geriau ir nesistenkit.
kur kas daugiau sveikatas moteriškei sugadina locnas vyras, amžinai girtas su kirviu lakstantis, nei ramus sugyventinis, kuris ją šėnavoja i myli.