Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

QUOTE(lotute @ 2006 09 13, 18:50)
aparodyk kur as parasiau kad susidejus gyvent yr  bloga  bigsmile.gif

Nu tai aš tadu dąsyk klausiu - ko tu iš many nori?

Aš tai vis galvų suku - ko čia tos moteros tep aršiai plėšosi i ing kudlas viena kitai kimba. I kažkaip sugyventinės labiau pripažįsta teisį gyvent kap nori, a va susivinčiavojusias saka, kad tik jos yr teisias i tik šliubas yr gerai. Nu, ne visas, žinia. Ale daug. Tai mislyju, kad tos susivinčiavojusias, kurias sugyventines palaistuvėm laika ( nugi nuskambėja žodžiai kad sugyventinė buktai yra "visų"), musėt labai bija sugyventinių. Ba anos yr laisvas moterys, nesurištas dakumentaliai. I susišliubavojusias bija, kad anos sugyventinės gali pult an jųjų diedų (lygtai tie jų diedai būt paskutiniai diedai an šias žemės), ba anos mislyja tep: santuoka yr šventas dalykas, jei sugyventinės to nepripažįsta, vadinasi, anom nėr nieka šventa, kap jas i žemė nešioja, vadinasi, jas raikia mušti i visap niekinti, kad anos nedrįstu nei galvos nei akių nuog žemės pakelt i pačiu pirmu pasitaikiusiu rozų už bet ko iš tas baimės ištekėtų. Va tep.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 13 rugsėjo 2006 - 18:01
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 18:54)

Aš tai vis galvų suku - ko čia tos moteros tep aršiai plėšosi i ing kudlas viena kitai kimba. I kažkaip sugyventinės labiau pripažįsta teisį gyvent kap nori, a va susivinčiavojusias saka, kad tik jos yr teisias i tik šliubas yr gerai. Nu, ne visas, žinia. Ale daug. Tai mislyju, kad tos susivinčiavojusias, kurias sugyventines palaistuvėm laika ( nugi nuskambėja žodžiai kad sugyventinė buktai yra "visų"), musėt labai bija sugyventinių. Ba anos yr laisvas moterys, nesurištas dakumentaliai. I susišliubavojusias bija, kad anos sugyventinės gali pult an jųjų diedų (lygtai tie jų diedai būt paskutiniai diedai an šias žemės), ba anos mislyja tep: santuoka yr šventas dalykas, jei sugyventinės to nepripažįsta, vadinasi, anom nėr nieka šventa, kap jas i žemė nešioja, vadinasi, jas raikia mušti i visap niekinti, kad anos nedrįstu nei galvos nei akių nuog žemės pakelt i pačiu pirmu pasitaikiusiu rozų už bet ko iš tas baimės ištekėtų. Va tep.

labai jau tu persistengei šį kartą.Ir ką reiškia bijo?Ko bijo?Tas netekėjusias su įvairiausiom depresijos formom sutinku už savo kabineto durų.ištekėjusių,štampuotų man sutikti tenka daug rečiau.Man elementariausia gaila tų neštampuotų.Ir teorijų nenoro dar gražesnių aš girdėjuskol alų gale sugeba pasakyti su didžiausiom raudom,aš noriu,labai noriu kad mane vestų.O tos netekėjusios,jos niekam nepavojingos smile.gif ,nėr labiau įsikabinusių į savo išrinktuosius,kaip jos,tik į jas toli gražu netaip įsikabinę,apie lygiavertę partnerystę tokiose šeimose tik išimtiniais atvejais galima kalbėti,ir jei jau paatvirauti,tai va su kuo aš čia diskutavau,tai pastoviausi ir tikrai parneriški ryšiai tai pas Minervą.
Atsakyti
Niu tai nieks tep man i nepasakė, kodėl daba aš senatvėj turėčiau ženytis g.gif
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 19:43)
labai jau tu persistengei šį kartą.Ir ką reiškia bijo?Ko bijo?Tas netekėjusias su įvairiausiom depresijos formom sutinku už savo kabineto durų.ištekėjusių,štampuotų man sutikti tenka daug rečiau.Man elementariausia gaila tų neštampuotų.Ir teorijų nenoro dar gražesnių aš girdėjuskol alų gale sugeba pasakyti su didžiausiom raudom,aš noriu,labai noriu kad mane vestų.O tos netekėjusios,jos niekam nepavojingos smile.gif ,nėr labiau įsikabinusių į savo išrinktuosius,kaip jos,tik į jas toli gražu netaip įsikabinę,apie lygiavertę partnerystę tokiose šeimose tik išimtiniais atvejais galima kalbėti,ir jei jau paatvirauti,tai va su kuo aš čia diskutavau,tai pastoviausi ir tikrai parneriški ryšiai  tai pas Minervą.

Nu a tai ko tom neštampuotom, kurias viskuom patenkintas ty grūstis prieg tamstas durų? Ką anuos ty ras? Tamsta, kap supratau, daktarka esi? A gera? Jei gera, tai daug kas i aina pasibėdavot i pasišnekėt. Nu i viskas.

A, nu da nepasakiau, ko bijau. Nu taigi aš daba gaspadinė - kap noriu, tep gyvenu. Noriu - ariu, noriu akėju, noriu - nieka nedarau. esu pati glavniausia an ūkės. A tep taigi raikės glavnumu dalytis. a aš glavnumu dalytis nenoriu. Duona i vandemiu - prašom, a glavnumu - ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 13 rugsėjo 2006 - 18:51
QUOTE(alfija @ 2006 09 13, 17:58)
O sugyventinė kažkieno,iš dalies yra visų.lengviau prieinama ir tiek.Taip yra,taip tokia mąstysena ne Lietuvos piliečių,o pasaulyje apskritai.Tai va taip ir nežinau ar to klausei.

Nu žinote ... blink.gif

labai jau tu persistengei šį kartą.Ir ką reiškia bijo?Ko bijo?Tas netekėjusias su įvairiausiom depresijos formom sutinku už savo kabineto durų.ištekėjusių,štampuotų man sutikti tenka daug rečiau.Man elementariausia gaila tų neštampuotų.Ir teorijų nenoro dar gražesnių aš girdėjuskol alų gale sugeba pasakyti su didžiausiom raudom,aš noriu,labai noriu kad mane vestų.O tos netekėjusios,jos niekam nepavojingos smile.gif ,nėr labiau įsikabinusių į savo išrinktuosius,kaip jos,tik į jas toli gražu netaip įsikabinę,apie lygiavertę partnerystę tokiose šeimose tik išimtiniais atvejais galima kalbėti,ir jei jau paatvirauti,tai va su kuo aš čia diskutavau,tai pastoviausi ir tikrai parneriški ryšiai  tai pas Minervą.

Absurdas visiškas blink.gif
Atsakyti

Baime - geriausias masinio naikinimo ginklas. Kadaise bijojau peliu - jas sapnuodavau savo kosmaruose, kai pervargdavau. Vyras apie tai suzinojes padovanojo kate ir pasijutau saugi. Ir nesvarbu, kad tingi kate salia peliu uzmigtu - svarbiausia, kad jauciuosi gerai. Ne tik del kates - ir del vyro rupinimosi manimi smile.gif

Dekui, Alfija, uz ivertinima. Partneryste - nuolatinis darbas. Kompromisai, kurie tenkintu abu - sudetingas menas. Ir jeigu siulytu atsukti laika keleta metu atgal, kai tik apsigyvenome kartu - turbut nebesutikciau:)

Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 19:48)
A, nu da nepasakiau, ko bijau. Nu taigi aš daba gaspadinė - kap noriu, tep gyvenu. Noriu - ariu, noriu akėju, noriu - nieka nedarau. esu pati glavniausia an ūkės. A tep taigi raikės glavnumu dalytis. a aš glavnumu dalytis nenoriu. Duona i vandemiu - prašom, a glavnumu - ne  smile.gif

O pas mus abu direktoriai ir dar kate pagal charakteri direktorius, tai zinok, Jadzyt, su tuo glavnumu vienos problemos - nera kam indu plauti, nes visi virsininkai doh.gif Tai tam, kad glavnumas nenukentetu, vienas indus plauna, kitas sluosto, o kate i kriaukle lipa ir vadovauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 17:54)

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 18:48)
Niu tai nieks tep man i nepasakė, kodėl daba aš senatvėj turėčiau ženytis  g.gif
Papildyta:
Nu a tai ko tom neštampuotom, kurias viskuom patenkintas ty grūstis prieg tamstas durų? Ką anuos ty ras? Tamsta, kap supratau, daktarka esi? A gera? Jei gera, tai daug kas i aina pasibėdavot i pasišnekėt. Nu i viskas.

A, nu da nepasakiau, ko bijau. Nu taigi aš daba gaspadinė - kap noriu, tep gyvenu. Noriu - ariu, noriu akėju, noriu - nieka nedarau. esu pati glavniausia an ūkės. A tep taigi raikės glavnumu dalytis. a aš glavnumu dalytis nenoriu. Duona i vandemiu - prašom, a glavnumu - ne  smile.gif

nu kalba tai labai gera, vien nuo jos juokas ima hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Na sveikos visos (vedusios ir susidejusios)

Mes gyvemam susideja jau metukus ir lyg niekas nesiulo man tuoktis. Nelabai ir pergyvenu. Nors kartais susimastau kad butu gerai susituokti, jau lyg ir atzalu noretusi. Gyvenant susimetus mane baugina tas mano dabartinis statusas "sugyventine", iskart mintyse iskyla "Sugyventinis A.K. kirviu suzalojo sugyventine J.K." na gal ir krastutinumai, bet rimtai man taip mastosi pavadinus mane sugyventine. doh.gif
Atsakyti
tai be jokios abejonės parterystė yra darbas,teisingiau,jau nebedarbas,o darbo rezultatas ir yra pagrindinis ir vienintelis sėmės laidas,o ir garantija porai būti kartu sėkmingai,prie to nė vienai pusei netampant kito dalim,arba prarandant savastį,savąjį aš.Bet irgi kas tai duoda,tai kryptingas tikslingas judėjimas.Kai žmogus negali pasakyti kodėl jis gyvena su savo išrinktuoju,juo labiau nepasakys kodėl ištekėjo/vedė.Meilė,gyvenam iš meilės,ištekėjau už mylimiausio,tai čia yra fikcija.Turi tie jausmai savo vietą šeimoje,bet tie jausmai neturėtų būti variklis.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2006 09 13, 20:44)
Na sveikos visos (vedusios ir susidejusios)

Mes gyvemam susideja jau metukus ir lyg niekas nesiulo man tuoktis. Nelabai ir pergyvenu. Nors kartais susimastau kad butu gerai susituokti, jau lyg ir atzalu noretusi. Gyvenant susimetus mane baugina tas mano dabartinis statusas "sugyventine", iskart mintyse iskyla "Sugyventinis A.K. kirviu suzalojo sugyventine J.K." na gal ir krastutinumai, bet rimtai man taip mastosi pavadinus mane sugyventine. doh.gif

kartais tokie apibudinimai kaip sugyventinis ar sugyventine skamba baisiai, bet saules pirstu neuzdengsi, taip kad yra kaip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Nerealus temos pavadinimas!!!! lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 09 13, 22:00)
Nerealus temos pavadinimas!!!!  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bet ir sios temos autore irgi nereali lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 13, 10:00)
Nu tai čiagi baika - sukvietei sosiedus irgi gimines, papjovei paršų, užpirkai arielkas i padarei balių. I sakai garsiai i prieg visų: "Mumis su Petriuku vienas kitų mylim i šienavojam. Kartu gyvensim. Nuog šiolei Petriukas - mana, a aš - jojo. I ta lakudra, kuri prieg mana Petriuka lįs - gaus matiku per makaulį i dą šunim užpjudysiu! Va tep va! "

Nu i kuo čia ne tas ty viešas sava jausmų i insipareigojimų prisipažinimas?

nezinau kokiam kaime tu gyveni, kad galetumei sukviesti apsoliuciai visus zmones, kad jiems visiems galetum paskelbti, nes kalba neina apie gimines ir sava rata, tenais ir taip viskas po kurio laiko isaiskeja, bet pvz cia tavo toksai baliaus apsiskelbimas ir ale isipareigojimas negaliotu
QUOTE(Minerva @ 2006 09 13, 10:13)
Paskutinis pavyzdys, pakeites mano nuomone - medicinos istaigos: pazistamam vyriskiui patekus i ligonine, medikai atsisake teikti informacija apie jo bukle jo sugyventinei - gali teikti tik zmonai arba tevams

lygiai taip pat kaip ir bet kurioje valstybineje ar nevalstybineje oficialioje istaigoje arba bet kur kitur. Na neis pvz virsininkas ir neklausines apie pavaldiniu asmenini gyvenima, todel tiketna, kad virsvalandzius gali skirti sugyventinei ( cia viena tokia kazkurioje temje del to skundesi), nes jinai neturi seimos. Arba jeigu turi tai jos nedeklaruoja..... o "-iene" po darbo akivaizdziai turi kur skubeti (imu standartini atveji, bet kiekvienoje taisykleje gali buti isimciu).
Ir dar vienas pvz - man sugyventinis ( sugyventine) yra laisvas vyras (moteris) -niekam jisai ( jinai) nera nieko prisiekes, isipareigojas, prizadejas ar skolingas ( pazistu ir daugiau zmoniu su tokia nuomone)... jisai (jinai) dar yra ieskojimo stadijoje, kitaip tariant laisvas ir potencialus kandidatas. Vieninteliai zmones, kuriems jisai turi ar gali tureti isipareigojimu yra vaikai. O santuokos atveju tokie zingsniai jau butu traktuojami, kaip moraliniu normu lauzymas ir smukimas.
Kam toks poziuris netinka ar nepatinka - galite neskaityti, galite tureti savo visiskai priesinga, man tai gyventi netrukdo, nes visu pirma rupi savas darzas ir jeigu jau lieka laiko, tai galima ir i svetimas pasidairyti - gal kas patiks ir pasirodys priimtina.
Atsakyti