Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

man tai diedas patiko , ech...
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 11:03)
o kam pasakoti,kai zmogui vistiek yra dzin  mirksiukas.gif

kaip tai kam, anuž atversit netikėlę bigsmile.gif

o galima paklaust, kodėl jūs čia einat diskutuot, jei jums dzin ax.gif čia juk ne tema: Susimetus/Ištekėjus - man DZIN biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 09 20, 11:28)

Tai mislyju, kad mana diedas i lotutei akin inkrita i ana daba baigia iš pavyda nagus nusgraužt, kad per anksti apsiženija. Tai dabar iš tas zlasties many melagi i apvadija.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 09 20, 11:28)

Nelisk user posted image as pirma ji ismegint noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 10:23)
Tai žinai, dairausi vis, mano statusas juk leidžia  doh.gif

hihihi.gif hihihi.gif oi negaliu kaip juokas ima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 20, 10:24)
Nu ir kame gi aš meluoju, pasakyk tu man dabar mad.gif

Tu ką, televizariaus nežiūri, visokių ty realybes šau iš Grožia fabrika, kiek ty visakių baisių bobų operava? A viena sava nosį net du kart taisė. A ką tu žinai, mažu i ašei ten buvau  cool.gif

bet tik mažu, bet nebuvai bigsmile.gif
QUOTE(aitė @ 2006 09 20, 10:32)
kaip tai kam, anuž atversit netikėlę  bigsmile.gif

o galima paklaust, kodėl jūs čia einat diskutuot, jei jums dzin ax.gif čia juk ne tema: Susimetus/Ištekėjus - man DZIN biggrin.gif

kur noriu ten einu, ir tu man nepaaiskinsi kur eit kur ne liezuvis.gif

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 20, 10:33)
Tai mislyju, kad mana diedas i lotutei akin inkrita i ana daba baigia iš pavyda nagus nusgraužt, kad per anksti apsiženija. Tai dabar iš tas zlasties many melagi i apvadija.

tai vat, krito akin ir dabar nebzinau kaip reik iškrapštyti g.gif , vat dėlto ir nereik ženytis, o tik sumetus skurlius gyvent mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 11:32)
Nelisk  user posted image  as pirma ji ismegint noriu  lotuliukas.gif

Tau negalima tongue.gif tu sugyventini turi ir turi but čėsna, o va as istekejus, tai spakainiai meiluži galiu turet, man statusas leidzia yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 11:37)
kur noriu ten einu, ir tu man nepaaiskinsi kur eit  kur ne  liezuvis.gif

doh.gif tai ar aš tau aiškinu, Lotute blink.gif Ypač mandagiai pasiteiravau, ar galima pasiklausti, kad tik nesunervinčiau ir vėl nepataikiau, blyn verysad.gif
Atsakyti

bet tik mažu, bet nebuvai  bigsmile.gif

A kodėl tokia brava, zdotna an viska, bajava razumna i visap kap patiešna boba kap ašei negaliu in televizarių inlyst? Oi, tu da daug kų api many, vaikeli, nežinai...
irnesakyk.gif
Atsakyti
tai vat, krito akin ir dabar nebzinau kaip reik iškrapštyti g.gif , vat dėlto ir nereik ženytis, o tik sumetus skurlius gyvent  mirksiukas.gif

Juk nežinia kadu gyvenimas tokį vyrą mestels. lotuliukas.gif Reik visada tikėti, kad geriausia dar ateity cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 20 rugsėjo 2006 - 10:41
A va čia Pirmas mana diedas mažu irgi katrai tiks?

Tai jumis dabar, bobelas, grafikų sustatyt, a kap?

(Ale ot gerai, kad tiek bobų ing ūkę paduos - bus kam i kiaulas šert, i tvartų mėžt, i daržų apart... thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 20 rugsėjo 2006 - 10:47
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 10:32)
Nelisk  user posted image  as pirma ji ismegint noriu  lotuliukas.gif

hihihi.gif
QUOTE(aitė @ 2006 09 20, 10:39)
doh.gif tai ar aš tau aiškinu, Lotute blink.gif Ypač mandagiai pasiteiravau, ar galima pasiklausti, kad tik nesunervinčiau ir vėl nepataikiau, blyn  verysad.gif

iš ko sprendi kad mane sunervinai? g.gif
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 10:40)
Juk nežinia kadu gyvenimas tokį vyrą mestels.  lotuliukas.gif Reik visada tikėti, kad geriausia dar ateity  cool.gif

hihihi.gif blyn ot promacha padariau, bet juk dar nevelu irnesakyk.gif , kas ta santuoka ir tas šliubs, juk vientik popieriai, kadangi ju dar nepradejau tvarkyt kad esu -iene, tai nereiks ju daug tvarkyt issiskiriant, taip kad Jadzike saugokis, o ba bereikalo savo sugyventine nuotrauka parodei, a mata kokios varzybos del jo dabar vyksata biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 11:46)
a mata kokios varzybos del jo dabar vyksata  biggrin.gif  bigsmile.gif

Žiūrėk, pirmas da geresnis, dantys kokie prižiūrėti user posted image
Atsakyti