Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

Ginčyjatės beprotiškai... Geriau papasakokit kaip žiūrit į ženotą ar neženotą diedą. Kurią "šeimą" lengviau (morališkai) būtų išardyt, jei diedas labai patiktų?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 09 20, 11:08)
hm g.gif parodyk nors viena posta kur mes jus isvadinom sugulovem ir paleistuvem  swoon.gif kazka maisai

tikrai, nei vienam poste nesakiau kad sugyventines yra suguloves ir paleistuves g.gif
jei, aite, parodysi bent viena posta kuriame taip buvau pasakiusi tai nuosirdziai atsiprasysiu mirksiukas.gif , bet jei taip nebuvo, tai is tavo puses yra negrazu taip rasyti, kitaip tariant liezuvauti nono.gif
Atsakyti
QUOTE(doU @ 2006 09 20, 12:12)
Ginčyjatės beprotiškai... Geriau papasakokit kaip žiūrit į ženotą ar neženotą diedą. Kurią "šeimą" lengviau (morališkai) būtų išardyt, jei diedas labai patiktų?

aisku ka nezenota, taigi logiska blush2.gif
Atsakyti

Tą kurioje diedas nelabai myli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 11:15)
Tą kurioje diedas nelabai myli  unsure.gif

pritariu, jei jis bus linkes zvalgyti i kitas tai nei santuoka, nei sugyventine jo nesulaikys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 12:20)
pritariu, jei jis bus linkes zvalgyti i kitas tai nei santuoka, nei sugyventine jo nesulaikys  drinks_cheers.gif

Kalbama ne apie tai kas ką sulaikys, bet tiesiog koks yra požiuris į vedusį žmogų. Ar moteriai yra lengviau siekti nevedusio ar nėra jokio skirtumo?
Atsakyti

Agi nežiūrėčia suvisam ing diedų, kuris yr užimtas. Nesvarbu, anas ženotas, a susidėjys, gyvena, a draudį turi. Anas yr užimtas i taškas. Ba dalintis diedu ašei nemėgstu. Atmušinėt - irgi. Kam raik, kad diedass paskui zaunytų "I kodėl tujanai many nuog Petrutes su sava barščiais nuviliojai, Petrutes blynai buva skanesni nei tava." Aš žiūrėčia tep:

1. A diedas yr liuosas.
2. A ans yr razumnas, ba su durnu irgi nėr ko prasidėt.
3. A gera būda - ne pijokas, ne mušeika, ne laidokas, ne babnikas kokis tai.
4. A mudviejų karakteriai sutampa - t.y. a nekeliam cionga dėl ne tep padėta bliūda a ne tep pririšta arklia.
5.A moka darbus an ūkės dirbt.
6. A turi anas jumara jausmų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 20, 12:29)
Agi nežiūrėčia suvisam ing diedų, kuris yr užimtas. Nesvarbu, anas ženotas, a susidėjys, gyvena, a draudį turi. Anas yr užimtas i taškas. Ba dalintis diedu ašei nemėgstu. Atmušinėt - irgi. Kam raik, kad diedass paskui zaunytų "I kodėl tujanai many nuog Petrutes su sava barščiais nuviliojai, Petrutes blynai buva skanesni nei tava." Aš žiūrėčia tep:

1. A diedas yr liuosas.
2. A ans yr razumnas, ba su durnu irgi nėr ko prasidėt.
3. A gera būda - ne pijokas, ne mušeika, ne laidokas, ne babnikas kokis tai.
4. A mudviejų karakteriai sutampa - t.y. a nekeliam cionga dėl ne tep padėta bliūda a ne tep pririšta arklia.
5.A moka darbus an ūkės dirbt.
6. A turi anas jumara jausmų wink.gif

O kaip su vyriškumu? user posted image mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(doU @ 2006 09 20, 12:29)
Kalbama ne apie tai kas ką sulaikys, bet tiesiog koks yra požiuris į vedusį žmogų. Ar moteriai yra lengviau siekti nevedusio ar nėra jokio skirtumo?

Mislyju, kad sunkumas nuog dieda pareina, kiek va yr vedusių drigantų, kurie tik i ieška progų svetimaj pievaj pasiganyt, toli ieškot neraik, paskaityk, kų voveriukas 36 raša, i yr diedų, kurie nesvarbu, vedy a ne, sava moterį myli i šėnavoja.
Atsakyti

Manau yra tokiu motereliu, kurias vede vyrai labiau vilioja nei nevede tongue.gif nezinau kodel, man tokie bajeriukai nepriimtini schmoll.gif kox skirtumas ar jis vedes ar ne, jei jis turi moterele kokia, kist nagu nevalia schmoll.gif juk aplinkui ir taip diedu laisvu pilna blink.gif
manau lygiai tas pats ir su vyrais, nugi kartais kimba prie tu vedusiu moteriskiu kaip muse prie "s" ir jam vienodai sviecia, kad namie vyras su vaikais laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 20, 11:29)
Agi nežiūrėčia suvisam ing diedų, kuris yr užimtas. Nesvarbu, anas ženotas, a susidėjys, gyvena, a draudį turi. Anas yr užimtas i taškas.

as esu lygiai tokios pat nuomones drinks_cheers.gif
Atsakyti

Nei į vedusį, nei į draugaujantį aš nežiūrėčiau. Nors sako nespjauk į vandenį doh.gif Apskritai mylintis moterį vyras man yra labai gražu ax.gif Bet man juk reikia, kad mylėtų mane, o ne kitą tongue.gif O tokie dalykai kaip atmušinėjimas tai jau tikrai geltonsnapių reikalas fool.gif
Atsakyti