Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

Ale tu matai, tos pačias dorybingosias sutuokitines kažkodėl pačios pirmas gvoltu puolasi... g.gif Nu i da Apuokas...A kap ty tie šventi santuokas saitai... g.gif
Atsakyti
lotute nepergyvenk, mes gi galim meiluzius turet, a jos ne ok.gif Idar merginos ka noriu pasakyt, as tikrai ne del temos pavadinimo cia, o del temos autores, nes tokios Kumos senai be teko sutikti, ir tokiu orginaliu pasisakymu, issireiskimu ir jos pasamprotavimu tikrai labai idomu paskaityti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 10:49)
Žiūrėk, pirmas da geresnis, dantys kokie prižiūrėti  user posted image

oi, Apuoka, jau pilvas nuo to juoko skauda hihihi.gif hihihi.gif man tai antrasis geresnis, matai kad joir dantys priziureti, ba man antrasis geresnis bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 20, 10:51)
Ale tu matai, tos pačias dorybingosias sutuokitines kažkodėl pačios pirmas gvoltu puolasi... g.gif Nu i da Apuokas...A kap ty tie šventi santuokas saitai... g.gif

o kas ta santuoka, tik popieriai, jukpati dar geriau zinai nei mes, juk spietna pati esi, juk i pati kazkada buva susaistyta santuokos saitais, ir kas vistiek nepadejo santuokos islaikyti ta popieriu kruva tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 11:56)

o kas ta santuoka, tik popieriai, jukpati dar geriau zinai nei mes, juk spietna pati esi, juk i pati kazkada buva susaistyta santuokos saitais, ir kas vistiek nepadejo santuokos islaikyti ta popieriu kruva  tongue.gif

Gaila biški, kad tas antras prie altoriaus jau nestovės user posted image Ans jau po šliūba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 11:58)
Gaila biški, kad tas antras prie altoriaus jau nestovės  user posted image  Ans jau po šliūba  unsure.gif

O ko gaila? g.gif Noretum, kad i akeles ziuredamas amzina meile prisiektu, uz nugaros pirstus sukryziaves (tada priesaika negalioja)? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 11:46)
iš ko sprendi kad mane sunervinai? g.gif 

iš išsireiškimo "man nepaaiškinsi" bigsmile.gif

tai palaukit, nieko nebsuprantu, iš pradžių susituokusios sako, kad sugyventinės=sugulovės, praktiškai paleistuvės, o dabar pasirodo, atvirkščiai - mes - dorovės sergėtojos bigsmile.gif jėga bigsmile.gif

Atsakyti
Ale ziuriu i savo avatara ir misliju, kad Apuokas mazu mano giminaitis pasitaike? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2006 09 20, 12:03)
Ale ziuriu i savo avatara ir misliju, kad Apuokas mazu mano giminaitis pasitaike?  g.gif

Aha aš jau seniai tave nusižiūrėjau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 12:05)
Aha aš jau seniai tave nusižiūrėjau  tongue.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 09 20, 12:01)

tai palaukit, nieko nebsuprantu, iš pradžių susituokusios sako, kad sugyventinės=sugulovės, praktiškai paleistuvės, o dabar pasirodo, atvirkščiai - mes - dorovės sergėtojos bigsmile.gif jėga  bigsmile.gif

hm g.gif parodyk nors viena posta kur mes jus isvadinom sugulovem ir paleistuvem swoon.gif kazka maisai, nereikia taip jaustis... viskas gerai, netrugdykit mums Jadzikes vyrais pasidziaugt flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 09 20, 11:01)

tai palaukit, nieko nebsuprantu, iš pradžių susituokusios sako, kad sugyventinės=sugulovės, praktiškai paleistuvės, o dabar pasirodo, atvirkščiai - mes - dorovės sergėtojos bigsmile.gif jėga  bigsmile.gif

taigi pati aiskinai,kad santuoka tai tik popieriu kruva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 09 20, 12:08)
hm g.gif parodyk nors viena posta kur mes jus isvadinom sugulovem ir paleistuvem  swoon.gif kazka maisai, nereikia taip jaustis... viskas gerai, netrugdykit mums Jadzikes vyrais pasidziaugt  flirt.gif

Sakė sakė, kad mes laisvai prieinamos. Tik nebesakysiu kas irnesakyk.gif
Atsakyti