Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

QUOTE(Nainai @ 2006 09 20, 10:54)
Brangioji, parodyk kur as nirstu  ax.gif na man visiskai da lampacki, ar tu susimetus gyveni ar istekejus  4u.gif Dar geriau jei susimetusi, daugiau laisvu vyru  blush2.gif

tai Aitės paklausk lotuliukas.gif mano vyras užimtas assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 12:33)
O kaip su vyriškumu?  user posted image    mastau.gif

Tu čia api sieksų klausi? mana amžiuj? blink.gif Nu kap priklauso - per pavasaria i rudens lygiadienius i metines šventes thumbup.gif

A jai rimtai - žmanys, kartu gyvendami, anys turi būti prieteliais gerais visų pirma. Kada bus pasitikėjimas i pagarba, tai viskas i su tais galais bus tvarkoj, laiku i vietoj. I net klausimai toki nekils wink.gif

Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 12:09)
taigi pati aiskinai,kad santuoka tai tik popieriu kruva  mirksiukas.gif

tai aš ir dabar kitaip nešneku bigsmile.gif džiaugiuos, kad jūs kitaip šnekat hihihi.gif
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 12:15)
tikrai, nei vienam poste nesakiau kad sugyventines yra suguloves ir paleistuves  g.gif
jei, aite, parodysi bent viena posta kuriame taip buvau pasakiusi tai nuosirdziai atsiprasysiu  mirksiukas.gif , bet jei taip nebuvo, tai is tavo puses yra negrazu taip rasyti, kitaip tariant liezuvauti  nono.gif

tai tada pirmiau parodyk man, kur aš sakiau, kad TU taip sakei laugh.gif Ir prie geriausių norų neatsiminsiu, kas sakė, bo tai neregistruoju gi tų pasisakymų, ypač piktų doh.gif anoj temoj čia buvo, kur uždaryta jau. Ir nemaža dalis piktųjų pasisakymų dingo per SM sukvailiojimą wink.gif

O aš manau, kad didžiąjai daugumai moteriškių atrodo, kad jei vyras - nevedęs=laisvas. Tegul atrodo, man negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 09 20, 11:38)
:

tai tada pirmiau parodyk man, kur aš sakiau, kad TU taip sakei laugh.gif Ir prie geriausių norų neatsiminsiu, kas sakė, bo tai neregistruoju gi tų pasisakymų, ypač piktų  doh.gif anoj temoj čia buvo, kur uždaryta jau. Ir nemaža dalis piktųjų pasisakymų dingo per SM sukvailiojimą wink.gif

man rodyt nereikia, tu citavai mano posta, tai vadinasi ir taikei man mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 20, 12:38)
Tu čia api sieksų klausi? mana amžiuj?  blink.gif Nu kap priklauso - per pavasaria i rudens lygiadienius i metines šventes  thumbup.gif

A jai rimtai - žmanys, kartu gyvendami, anys turi būti prieteliais gerais visų pirma. Kada bus pasitikėjimas i pagarba, tai viskas i su tais galais bus tvarkoj, laiku i vietoj. I net klausimai toki nekils wink.gif

Nu, kad iš diedų pusės, sieksius tokiam amžiuj ne tik nuo pagarbos ir pasitikėjimo priklauso hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 11:43)
Nu, kad iš diedų pusės, sieksius tokiam amžiuj ne tik nuo pagarbos ir pasitikėjimo priklauso  hihihi.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 20, 12:43)
Nu, kad iš diedų pusės, sieksius tokiam amžiuj ne tik nuo pagarbos ir pasitikėjimo priklauso  hihihi.gif

Jumis da i api galėjimų? wink.gif An mumis amžiaus, kap sakiau, užtenka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2006 09 20, 12:34)
Manau yra tokiu motereliu, kurias vede vyrai labiau vilioja nei nevede  tongue.gif 

taigi net posakis yra, kad visi geri vyrai būna vedę, vadinasi likę-netikšos tongue.gif biggrin.gif Tai kaip nevilios g.gif

Čia apie sieksių - tai norit pasakyt kad su galvute galvoja, o ne su galva jauni būdami g.gif Ne visi man atrodo, ne visi....
Papildyta:
Ką tik SMS žinute pasveikinau ką tik susituokusius draugus, varysim vakare švęst dar vienos bereikalingos santuokos cool.gif va vakar paklausiau jų -kam ženyjatės - sako nes turėsim ir lelių ir taip priimtina hah.gif hah.gif Atsilikėliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čalykušu: 20 rugsėjo 2006 - 12:02
galejai paprotyt drauge ka nesizenytu, o taip gyventu, ot kokia nedraugiska blink.gif
Atsakyti
Pats didžiausias mano matytas fleimas smile.gif Bet patinka žiūrėti, kaip moteros audžiasi dėl visiško nieko smile.gif Nes konkrečios situacijos ar pagalbos prašymai liko seniai seniai praeityje. Dabar tai tik skyrelis - pasipykime smile.gif Super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 20, 13:00)
Jumis da i api galėjimų? wink.gif An mumis amžiaus, kap sakiau, užtenka wink.gif

Supratau pioneer.gif

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2006 09 20, 13:09)
Pats didžiausias mano matytas fleimas smile.gif Bet patinka žiūrėti, kaip moteros audžiasi dėl visiško nieko smile.gif Nes konkrečios situacijos ar pagalbos prašymai liko seniai seniai praeityje. Dabar tai tik skyrelis - pasipykime smile.gif Super smile.gif

Jadvyga pas mus su labai konkrečia situacija tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 20 rugsėjo 2006 - 12:14
QUOTE(Nainai @ 2006 09 20, 12:10)
galejai paprotyt drauge ka nesizenytu, o taip gyventu, ot kokia nedraugiska  blink.gif

tikrai, kodel tokia nedraugiska, dabar kiek popieriu tures tvarkyti doh.gif
Atsakyti