Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

Paprasčiausiai nurodyk keliais sakiniais tiesą, kodėl nori ten dirbt. Juk dėl kažko nori? Taip pat keliais sakiniais nusakyk, kodėl jie Tave turėtų norėt įdarbint. Juk yra tokių dalykų?
Ir viskas. O tie šabloniški rašinėliai taip atsibodę, kad niekas (bent jau aš tai tikrai) jų neskaito. Kam tada iš viso vargti?

QUOTE(Berazume @ 2007 10 30, 05:38)
o kaip profesionales galetumet patart su siuo sakiniu??? man siaip sunkiausia motyvacinius kiekviena kart skirtingus rasyt.. o kartais kai atsisedu "ant bangos", tai motyvacinis toks rasymas apie svajones gaunasi pagrystas lasu praktikos (nes bu mano darbai man nepatiko)

Atsakyti
Sveikutės,
gal kuri turite pasiūlymo nutraukti darbo sutartį šalių susitarimu pavyzdį???

Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2007 10 24, 15:47)
Norėjau pasidometi, gal kartais yra dirbanciu valstybines istaigos personalo skyriuje? Kaip darbas ten? Noreciau pereiti dirbti i ministerijos personalo skyriu blush2.gif

Ir man idomu, ir man panasi situacija nusimato.... nedirbau nieko panasaus, teks daug ko ismokti, suzinoti, dar tas registras valstybes tarnautoju.... labai noretusi rasti dirbanciu sioje srityje forumo dalyviu... is pradziu as buciau klausiancioji puse ax.gif bet veliau ir as galeciau naujokems kazka patarti, pamokyti ar paaiskinti...

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktussi @ 2007 11 05, 09:52)
Sveikutės,
gal kuri turite pasiūlymo nutraukti darbo sutartį šalių susitarimu pavyzdį???

Būčiau labai dėkinga

tik daba pamačiau, bet jei dar reikia, tai parašyk AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 11 08, 19:29)
tik daba pamačiau, bet jei dar reikia, tai parašyk AŽ  mirksiukas.gif

ačiukas, jau pati radau, tiesiog norėjau pasitarti smile.gif
Dar norėjau su jumis padiskutuoti apie metinius darbuotojų vertinamuosius pokalbius. Ar vykdote tokius įmonėje? Galime pasidalinti klausimynais, idėjomis ir t.t.
Atsakyti
Labukas visoms.

Gal yra cia ieskanciu darbo personalo vadybininku is vln? As kaip tik ieskau, tai noriu pasidalinti patirtimi su visom ir isgirsti kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_mak @ 2007 11 14, 21:13)
Labukas visoms.

Gal yra cia ieskanciu darbo personalo vadybininku is vln? As kaip tik ieskau, tai noriu pasidalinti patirtimi su visom ir isgirsti kitas smile.gif

labuke,tik neik dirbti i senukus (jie iesko personalo vadybininko), jei nori apie tai placiau, gali parasyti i az, papasakosiu.
Atsakyti
Labukas

Kur visos dingot? Atradau sia gera tema, atsiliepkit nors kas.
Vakar pasijauciau tokia "durnele", isivaizduokit, dir pasake kad pratesciau darbuotojui bandomaji laikotarpi, as pasakiua jam kad negalima, kad DK parasyta kad bandomasisi gali buti ne ilgiau negu 3 men. O jis kaip pradejo sakyti, tu paskaityk DK, mes taip ne karta dareme, gali pasiklausti buhalteres... nu ir tt.
Pasitikslinau savo zinias dar karta paskaiciau DK, paklausiau buhalteres (kuri labai nustebo, nes niekada sito nedare). Paskambinom i DI. Na zodziu, linksmeja gyvenimas su kiekviena diena.

Parodysiu dir DK, bet jauciu kad jis man lieps parasyti isakyma prailginti bandomaji, as tikrai sito nedarysiu schmoll.gif schmoll.gif
Na zodziu reikia greiciau ieskotis kitos darbo g.gif unsure.gif
Atsakyti
nu bet ir debilas tas jūsų direktorius, kiek kažin klasių jis yra baigęs? Pagal protelį, tai turbūt su šešiais klasiais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_mak @ 2007 12 12, 11:19)
Labukas

Kur visos dingot? Atradau sia gera tema, atsiliepkit nors kas.
Vakar pasijauciau tokia "durnele", isivaizduokit, dir pasake kad pratesciau darbuotojui bandomaji laikotarpi, as pasakiua jam kad negalima, kad DK parasyta kad bandomasisi gali buti ne ilgiau negu 3 men. O jis kaip pradejo sakyti, tu paskaityk DK, mes taip ne karta dareme, gali pasiklausti buhalteres... nu ir tt.
Pasitikslinau savo zinias dar karta paskaiciau DK, paklausiau buhalteres (kuri labai nustebo, nes niekada sito nedare). Paskambinom i DI. Na zodziu, linksmeja gyvenimas su kiekviena diena.

Parodysiu dir DK, bet jauciu kad jis man lieps parasyti isakyma prailginti bandomaji, as tikrai sito nedarysiu  schmoll.gif  schmoll.gif
Na zodziu reikia greiciau ieskotis kitos darbo  g.gif  unsure.gif

Afigel bičas!!!

Beje labadiena, aš irgi personalo vadybininkė. Priimkit į būrį ir gaivinam temą. Nes pas mane klausimųųųųųųųųųų marios, reikia patarimo smile.gif
Atsakyti
Jo, reikia atgaivinti tema rolleyes.gif
Tai vat laukiu penktadienio eisiu pas ji su darbo kodeksu, pagadinsiu jam nervus, o jis aisku man. Nu bet toks gyvenimas, kai darbe kitaip ziuri jei tu esi moteris. Keisti tie vyrai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_mak @ 2007 12 12, 21:52)
Jo, reikia atgaivinti tema  rolleyes.gif
Tai vat laukiu penktadienio eisiu pas ji su darbo kodeksu, pagadinsiu jam nervus, o jis aisku man. Nu bet toks gyvenimas, kai darbe kitaip ziuri jei tu esi moteris. Keisti tie vyrai...  blush2.gif

Man kaip tyčia iki šiol tiesioginiai vadovai kliūdavo tik moteriškės tai nežinau to tikrojo vyrų požiūrio. Nors kartais atrodo geriau rimtas vyras šefuose nei emocijoms pasiduodanti motera schmoll.gif

Atsakyti