Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

Sveikos merginos labai prasyciau jusu pagalbos.Rasau Etiketo darba ir reikia paimti interviu. Bukit gerosprisidekit atsakydamos i klausimus. prasyciau atrasyti i mano asmenines zinutes. Tai bus visiskai konfidicialu ir kitokiais tiksliais neplatinama.
1. Ar visuomet esate geranoriškai nusiteikęs priimti vadovo skiriamas užduotis ir kodėl?
2. Ar esate mandagus, kaip tai išreiškiate?
3. Ar pastebėjote, kad jūsų vadovas naudotų šią bendravimo taisyklę „Elkis su pavaldiniu taip, kaip norėtum, kad su tavimi elgtųsi viršininkas“.
4. Ar jūsų vadovas laiku informuoja apie esamus pasikeitimus, kad galėtumėte efektyviai dirbti.
5. Ko imatės, jeigu jums vadovo iškeltas uždavinys pasirodė per sunkus ir jo nepavyksta išspręsti.
6. Ar išreiškiate vadovams savo naujas idėjas?
7. Ar pasitikite savo viršininku?
8. Kaip su jumis sveikinasi jūsų viršininkas?
9. Kaip jaučiatės kalbėdami su vadovu?
10. Ar visuomet sutinkate su vadovo nuomone?
ACIU.

Atsakyti
Labukas.

Na tai ka prieme pakeitimus "Nuo sausio 1 d. minimali mėnesinė alga didės iki 800 Lt", reikes daryti daugumai darbuotoju pakeitimus g.gif .
Atsakyti
QUOTE(inga_mak @ 2007 12 17, 15:01)
Labukas.

Na tai ka prieme pakeitimus "Nuo sausio 1 d. minimali mėnesinė alga didės iki 800 Lt", reikes daryti daugumai darbuotoju pakeitimus  g.gif .

O kam?
Dar norejau paklausti gal kas zinote gera puslapi kur galima rasti pareiginiu instrukciju? Man reikia dermatovenerologo, gal kas turite netycia blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matomama: 17 gruodžio 2007 - 15:18
QUOTE(matomama @ 2007 12 17, 16:04)
O kam?
Dar norejau paklausti gal kas zinote gera puslapi kur galima rasti pareiginiu instrukciju? Man reikia dermatovenerologo, gal kas turite netycia  blush2.gif .

Na pas mus darbo sutarty nurodyta kad zmones gauna po 700 lt, tai dabar reikes pakeisti i 800 lt. O pareiginiu nuostatu gali rasti karjeros centre, as tai ieskojau per google thumbup.gif
Atsakyti
Labukas.
Merginos labai reikia jusu patarimo. Dirbu personalo vadybininke vienoje imoneje, bet cia realiai darau viska, nuo personalo vadoves iki administratores. Dir nepriima jokiu naujoviu, labai sunkiai man su juo bendraujasi. Jis norejo kad as cia visiems vadovauciau, kad nuimciau dali darbu nuo jo, kai taremes pries pokalbi sake vienaip, kai atejau dirbti gavosi kitaip. Pradirbau puse metu, isgirdau is vienos, kad dir nepatenkintas mano darbu, kad siulo i mano vieta kita zmogu, pats jis man nieko nesake blush2.gif Ta info gali buti nepatikrinta, as nemoku meilintis dir, tai jis daznai atsisako nuo mano pasiulymu, tiesiog nemoku ikalbeti zmogaus.
As realiai nenoriu cia dirbti, ieskau darbo, bet taip i niekur nenoriu eiti, nes darbo paieskos uztrunka ilgai...
Patarkite man mielosios... Esu pasimetusi ir nezinau ka daryti. Nueisiu pas dir, tai ka jam sakyti, na vieno zodziu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_mak @ 2007 12 21, 13:53)
Labukas.
Merginos labai reikia jusu patarimo. Dirbu personalo vadybininke vienoje imoneje, bet cia realiai darau viska, nuo personalo vadoves iki administratores. Dir nepriima jokiu naujoviu, labai sunkiai man su juo bendraujasi. Jis norejo kad as cia visiems vadovauciau, kad nuimciau dali darbu nuo jo, kai taremes pries pokalbi sake vienaip, kai atejau dirbti gavosi kitaip. Pradirbau puse metu, isgirdau is vienos, kad dir nepatenkintas mano darbu, kad siulo i mano vieta kita zmogu, pats jis man nieko nesake blush2.gif Ta info gali buti nepatikrinta, as nemoku meilintis dir, tai jis daznai atsisako nuo mano pasiulymu, tiesiog nemoku ikalbeti zmogaus.
As realiai nenoriu cia dirbti, ieskau darbo, bet taip i niekur nenoriu eiti, nes darbo paieskos uztrunka ilgai... 
Patarkite man mielosios... Esu pasimetusi ir nezinau ka daryti. Nueisiu pas dir, tai ka jam sakyti, na vieno zodziu... g.gif

Tyliai ieškokitės darbo: jei rasit, išeisit, jei nespėsit ir pirmiau jus atleis, tai gausit išeitinę mirksiukas.gif o paieškos jau bus pradėtos ax.gif
Aišku, gerai pagalvokit kas, kodėl ir kokius pletkus nešioja rolleyes.gif
Atsakyti
Labai aciu uz patarima.
Buvau pas dir, jojiu priekaistu man neturi, bendrai apie viska pasnekejome ir viskas. Na darbe aistros liejasi per krastus, dar tokio darbo neturejau... Galeciau filma sukurti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
smagu matyti pagyvėjimą smile.gif
QUOTE(Vilijuke @ 2007 12 13, 05:27)
Sveikos merginos labai prasyciau jusu pagalbos.Rasau Etiketo darba ir reikia paimti interviu. Bukit gerosprisidekit atsakydamos i klausimus. prasyciau atrasyti i mano asmenines zinutes.

atsakiau į až.
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar kuri nors jūsų dalyvauja kokiame nors personalo vadovų klube??
Atsakyti
Laba,
Tik dabar aptikau sia temele, labai smagu tokia rasti 4u.gif
Noreciau ir as i jusu buri
Atsakyti
Nespėju darbe tvarkytis, neaplankau temelės, o taip norisi pabendrauti...
Merginos, kaip pas Jus įmonėse reikalai su motyvacijos sitema? Ar turit tokią? Ar turit kokį aprašymą, kas, kodėl ir kaip yra skatinamas? Ar tiesiog turit atskirus motyvavimo elementus ir "iš lempos" juos padalinat darbuotojams kaip atlygį už gerą darbą.
Atsakyti
noreciau paklausti 4u.gif kiek pan. uzdirba personalo vadybininkes, cia vln, didelej imonej. drauge pakviete i pokalbi ir ji bijo nusipiginti blush2.gif

bus didelis aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti