Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

Sveikos

noriu pasidomete ar jus taip kadanors darete

imone paskelbia si sestadieni pas mum darbo diena, tai darbuotojai sako kad jiem israsytu kokkii tai nors lapa kad imonej darbo diena ir su tuo lapu jie gali vaziuoti sestadieni trulikais ir autikais su iprastiniu(darbo dienu) nuolatiniu

ar esate kas nors taip dare ar girdeje g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 05, 14:50)
Sveikos

imone paskelbia si sestadieni pas mum darbo diena, tai darbuotojai sako kad jiem israsytu kokkii tai nors lapa kad imonej darbo diena ir su tuo lapu jie gali vaziuoti sestadieni trulikais ir autikais su iprastiniu(darbo dienu) nuolatiniu

Man atrodo, kad su tokiais lapais kontrolieriai darbuotojus premijuos po 20Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 05, 13:53)
Man atrodo, kad su tokiais lapais kontrolieriai darbuotojus premijuos po 20Lt  biggrin.gif

ir man taip atrodo tongue.gif
Jei rimtai - nieko negirdėjau apie tokį dalyką. Juk yra žmonių savaitę dirbančių/savaitę ne, bet jiems niekas tokių raštų nerašo ir lengvatų netaiko. Tiesiog įmonės viduje turi būti sutvarkyti visi dokumentai, kad DI neprisikabintų.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 05, 14:50)

pas mus daug darbuotojų ir dažnai dirba savaitgaliais, bet tokių dalykų dar nesu girdėjusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 10 05, 17:53)
pas mus daug darbuotojų ir dažnai dirba savaitgaliais, bet tokių dalykų dar nesu girdėjusi  biggrin.gif

blush2.gif as ir negirdejus
bet viena uzsirauke sake kad ji nemokes papildomai
tai daviau po isakymo kopija
lyg ir nesiskunde kad gavo 20 lt premija biggrin.gif:D:D:D bet gal ir neuztaike ant kontrolieriaus doh.gif aciu dievui rolleyes.gif
Atsakyti
Norėjau pasidometi, gal kartais yra dirbanciu valstybines istaigos personalo skyriuje? Kaip darbas ten? Noreciau pereiti dirbti i ministerijos personalo skyriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 05, 13:50)
Sveikos

Na ir fantazija siais laikais darbuotoju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ieškau administratorės, vadybininkės ar buhalterės padėjėjos darbo (Vilniuje). Esu komunikabili, darbšti, punktuali, savarankiška, atsakinga, greitai įsisavinu žinias. Šiuo metu studijuoju Vilniaus socialinių mokslų kolegijoje (Verslo vadybą neakivaizdinis skyrius, III kursas, vakarais). Patirtis: šiuo metu dirbu administratore - apskaitininke.
Pirminių dokumentų įvedimas į programą,medziagų ir žaliavų pajamavimas,PVM s-tų faktūrų israsymas ir registravimas,kreditorinių ir debitorinių įsiskolinimu kontrolė,inventorizacijų atlikimas, darbas su personalu.
Neabejoju, kad mano žinios, įgūdžiai, praktinė patirtis bei asmeninės savybės, gali būti sėkmingai panaudotos Jūsų kompanijoje siekiant jos tikslų įgyvendinimo.

Tiesa, gerai moku vokiečių, rusu kalbas.O Anglų tik (pradmenys) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimcė @ 2007 10 26, 11:50)
Sveikos,

Ieškau administratorės, vadybininkės ar buhalterės padėjėjos darbo (Vilniuje). Esu komunikabili, darbšti, punktuali, savarankiška, atsakinga, greitai įsisavinu žinias.

Tau reikėtų perkelti šį savo motyvacinį į skelbimus dėl darbo.

O sakinį
QUOTE(laimcė @ 2007 10 26, 11:50)
Neabejoju, kad mano žinios, įgūdžiai, praktinė patirtis bei asmeninės savybės, gali būti sėkmingai panaudotos Jūsų kompanijoje siekiant jos tikslų įgyvendinimo.

mesk greičiau iš motyvacinio, nes kas antrame laiške tą patį skaitant norisi mega_shok.gif ... Ir tada iš karto matom, kad nesistengei rašydama asmeniškai mums, o "Copy" "Paste" mygtukus tik pelyte moki spaudyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 10 26, 11:57)

O sakinį
mesk greičiau iš motyvacinio, nes kas antrame laiške tą patį skaitant norisi mega_shok.gif ... Ir tada iš karto matom, kad nesistengei rašydama asmeniškai mums, o "Copy" "Paste" mygtukus tik pelyte moki spaudyt...  g.gif

Atsiprašau, bet labai skubu ...darbe juk verysad.gif
Ir ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras personalistes smile.gif,
norejau jusu profesionalios nuomones pasiklausti. As baigusi KTU verslo administravima, turiu patirties admin darbe, bet va labai jau pradejau dometis darbu su personalu, sakykit, kaip pasiulytumet pasitobulint, taip sakant, "pasikaustyt" sioj srity? Gal kokiu knygu neblogu yra ar pan.? nuo ko man vertetu pradeti? Nes itariu be patirties darbo su personalu nelabai nores mane priimti g.gif Buciau jums labai labai dekinga uz jusu patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 10 26, 11:57)

O sakinį
mesk greičiau iš motyvacinio, nes kas antrame laiške tą patį skaitant norisi mega_shok.gif ... Ir tada iš karto matom, kad nesistengei rašydama asmeniškai mums, o "Copy" "Paste" mygtukus tik pelyte moki spaudyt...  g.gif

o kaip profesionales galetumet patart su siuo sakiniu??? man siaip sunkiausia motyvacinius kiekviena kart skirtingus rasyt.. o kartais kai atsisedu "ant bangos", tai motyvacinis toks rasymas apie svajones gaunasi pagrystas lasu praktikos (nes bu mano darbai man nepatiko)
Atsakyti