Važiavom savo mašiniuku. Jei MB nebūtų, tai manau būčiau kvietusis taxsą

Kadangi musu kruopyte i si pasauli neskubejo,gulejau patologiniam skyriui,tad i gimdykla keliavau pesciomis
O jei viskas butu vyke naturaliai,tai manau butume keliave su masiniuku

Kaip pirmą, taip ir antrą kartą gimdyti mane nuvežė vyras

Veze vyras, ir birzeli ves vyra nes gimdyti planuojam kitam mieste nei gyvenam

as su taxi vaziavau,nors norejau pati vaziuoti bet anyta neleido

pirma gimdziau,kveciau greitaja,nes vandenys nutekejo,tai bijojau kad kol vaziosiu pagimdisiu
atvaziavo greitai,dar naktis buvo ir snigo labai,na kazkaip ramiau buvo,o antra su autobusu,atejo ta diena,vaika i darzeli nuvadziau,ir i kita miesta nuvaziavau,is vilniaus i trakus,na mes gyvenam Z Paneriai,tai 15minir trakuose
,kita diena pagimdziau

Pirmąją kai gimdžiau tereikėjo iš patologinio nusileisti dviem aukštais žemiau į gimdymo skyrių
Bet dabar, vėl bijau kas bus jeigu aš negulėsiu patologiniam... Nes vis dėlto gimdymas tai jau antras, o iki ligoninės apie 50 km., tad baisu kad netektų pagimdyti mašinoje. Nes važiuosim bet kuriuo atveju su mašina.
Taksi mūsų miestelyje nėra, o ir brangus malonumas būtų 50 km su taksu važiuot
O greitoji, hm... Labiau savo vyru pasitikiu, o ne greitūške
Ko gero dar prieš terminą teks sėdėt Šiauliuose pas močiutę ir laukt, kol mažylis pasibels
Arba prašytis į patologinį ankščiau laiko

Bet dabar, vėl bijau kas bus jeigu aš negulėsiu patologiniam... Nes vis dėlto gimdymas tai jau antras, o iki ligoninės apie 50 km., tad baisu kad netektų pagimdyti mašinoje. Nes važiuosim bet kuriuo atveju su mašina.

Kaip gimdžiau pirmajį lelių tai vyras vežė, jaudinosi daugiau negu aš, tai man tiek juoko iš jo buvo
, na o kaip dabar gimdysiu tikiuosi jis nuveš, jai žinoma namie bus

Pirma dukryte kai pradejo belstis iskart kvietem taxi, tada buvo 6 ryto, atvaziavo labai greitai, o apie greitaja negalvojom, tada savos masinos neturejom, dabar turim, jei vyras bus namie ves su savo, jei ne su taxi vel.
Tai priklauso nuo to, kur gimdysi. Kadangi gimdžiau ne savo mieste, tai vežė vyras.