Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

Važiavom savo mašiniuku. Jei MB nebūtų, tai manau būčiau kvietusis taxsą g.gif
Atsakyti
Kadangi musu kruopyte i si pasauli neskubejo,gulejau patologiniam skyriui,tad i gimdykla keliavau pesciomis biggrin.gif O jei viskas butu vyke naturaliai,tai manau butume keliave su masiniuku 4u.gif
Atsakyti
Vaziavau su taksi. Taksistas dar ir nuolaida padare, kaip dovana busimam vaikiukui smile.gif
Atsakyti
Vaziavau taksi biggrin.gif ir palikau kiaurai lapiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biggrin.gif
Atsakyti
Kaip pirmą, taip ir antrą kartą gimdyti mane nuvežė vyras biggrin.gif
Atsakyti
Veze vyras, ir birzeli ves vyra nes gimdyti planuojam kitam mieste nei gyvenam mirksiukas.gif
Atsakyti
as su taxi vaziavau,nors norejau pati vaziuoti bet anyta neleido smile.gif
Atsakyti
pirma gimdziau,kveciau greitaja,nes vandenys nutekejo,tai bijojau kad kol vaziosiu pagimdisiu blush2.gif atvaziavo greitai,dar naktis buvo ir snigo labai,na kazkaip ramiau buvo,o antra su autobusu,atejo ta diena,vaika i darzeli nuvadziau,ir i kita miesta nuvaziavau,is vilniaus i trakus,na mes gyvenam Z Paneriai,tai 15minir trakuose thumbup.gif ,kita diena pagimdziau thumbup.gif
Atsakyti
Pirmąją kai gimdžiau tereikėjo iš patologinio nusileisti dviem aukštais žemiau į gimdymo skyrių bigsmile.gif

Bet dabar, vėl bijau kas bus jeigu aš negulėsiu patologiniam... Nes vis dėlto gimdymas tai jau antras, o iki ligoninės apie 50 km., tad baisu kad netektų pagimdyti mašinoje. Nes važiuosim bet kuriuo atveju su mašina. lotuliukas.gif Taksi mūsų miestelyje nėra, o ir brangus malonumas būtų 50 km su taksu važiuot lotuliukas.gif O greitoji, hm... Labiau savo vyru pasitikiu, o ne greitūške lotuliukas.gif g.gif Ko gero dar prieš terminą teks sėdėt Šiauliuose pas močiutę ir laukt, kol mažylis pasibels lotuliukas.gif Arba prašytis į patologinį ankščiau laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip gimdžiau pirmajį lelių tai vyras vežė, jaudinosi daugiau negu aš, tai man tiek juoko iš jo buvo lotuliukas.gif , na o kaip dabar gimdysiu tikiuosi jis nuveš, jai žinoma namie bus smile.gif
Atsakyti
Pirma dukryte kai pradejo belstis iskart kvietem taxi, tada buvo 6 ryto, atvaziavo labai greitai, o apie greitaja negalvojom, tada savos masinos neturejom, dabar turim, jei vyras bus namie ves su savo, jei ne su taxi vel.
Atsakyti
Tai priklauso nuo to, kur gimdysi. Kadangi gimdžiau ne savo mieste, tai vežė vyras.
Atsakyti