Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

mums kelione i ligonine dar tik priesaky, bet tikiuosi, kad vyras spes gryzti is darbo saremiams prasidejus ir nukeliausim i ligonine savu transportu... o jei ka, tai manau kviesciau taksa, ranksluosti po uzpakaliu ir lekiu lotuliukas.gif per kursus aiskino, kad prasidejes gimdymas yra ne emergency, o naturalus event`as, tad greitoji turi buti paskutinis kam skambintumet ... aisku, isskyrus kraujavimus, laaabai bloga savijauta ir pan...
Atsakyti
Vaziavom savu automobiliu. smile.gif
Atsakyti
Mes kvietėm greitąją, atvyko greitai, o mes operatyviai ir sėkmingai buvom pristatyti ten, kur reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Kai važiavau pirmo leliaus gimdyt,naktį išsikvietėm taksi.
O kai antros,savo automobiliu,vyras vairavo,man nedavė blush2.gif
Atsakyti
As tikrai zadu vaziuot su greitaja, pas mus gimdymu nepriimineja o klaipeda uz 50km, maza kas, jau geriau vyras is paskos lekia ax.gif
Atsakyti
Man vandenys nubego nakti, saremiu nebuvo. Atsikeliau, greitai susiruosiau, pazadinau vyra, nuraminau, jis iskviete taksi, nes savo masinos neturejom dar. Jei viskas butu vyke ne namuose ir be vyro, buciau kvietusi greitaja.
Atsakyti
Kadangi vairavau viso nestumo metu, tai ir gimdyti nuvaziavau pati.
Saremiai kartojosi kas 5 minutes, vandenys dar nebuvo nubege, skausmas kartais per menesines ir tai kartais didesnis budavo. Terminas buvo tik po 2 savaiciu, vyras komandiruotej schmoll.gif Kas belieka? smile.gif Ligoninej buvau 21 val., o pagimdziau tik kita diena 12val. (pirmas gimdymas)
Beje po 2 paru kartu su maziuke ta pacia masina ir grizom namo (tevelis grizo dar po dvieju dienu biggrin.gif )
sekmes vaziuojamcioms gimdyti ir nepanikuokit biggrin.gif !
Atsakyti
jei vyras salia bus tuo momentu tai tikrai vaziusim savo automobiliu,gydytoja mane perspejo,kad per pirma gimdyma nereikia panikuoti,ir higiena galima susitvarkyti ir svarbiausius daiktus pasiimti ir be panikos nuvaziuoti lotuliukas.gif aisku jei gimdymas prasides tuo momentu kai vyras bus darbe tai teks kviestis greitaja,nes manau tai protingesnis sprendimas nei taxi. mirksiukas.gif juk greitoji ir pirma pagalba gali suteikti jei kas atsitiktu per gimdyma ko nelb sugebetu padaryti taxi vairuotojas,ir nuvezusi i gimdymo namus nuvestu tiesiai i gimdykla nestuke.gif ,o taxi juk paliktu prie duru o tada jau visko ieskotis reiktu vienai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2008 11 04, 12:21)
jei vyras salia bus tuo momentu tai tikrai vaziusim savo automobiliu,gydytoja mane perspejo,kad per pirma gimdyma nereikia panikuoti,ir higiena galima susitvarkyti ir svarbiausius daiktus pasiimti ir be panikos nuvaziuoti lotuliukas.gif aisku jei gimdymas prasides tuo momentu kai vyras bus darbe tai teks kviestis greitaja,nes manau tai protingesnis sprendimas nei taxi. mirksiukas.gif juk greitoji ir pirma pagalba gali suteikti jei kas atsitiktu per gimdyma ko nelb sugebetu padaryti taxi vairuotojas,ir nuvezusi i gimdymo namus nuvestu tiesiai i gimdykla nestuke.gif ,o taxi juk paliktu prie duru o tada jau visko ieskotis reiktu vienai g.gif

na tiesa pasakius neįsivaizduoju, kaip reiktų važiuot su taxi unsure.gif man jau paprastai važiuojant jų vairavimo stilius šiurpą varo-tai jaučiu ir pagimdyčiau iš dvigubos baimės tame taxe blink.gif lotuliukas.gif o mes su vyru pakalbėjom, kad jei naktį-tai su savo automobiliuku ramiai nuriedėsime, o jei dieną-tai vyras nespėtų jau grįžti-tai kviesčiausi greitąją blush2.gif o vyras po to su visais daikteliais pats atvažiuotų...o čia truputį apie situaciją kai man grėsė priešlaikinis gimdymas man-apžiūra vyko antakalnio poliklinikose, o aš norėjau nuvykti gultis į stacionarą VGN-tai ir klausiu vedėjos ar čia man taksi kviestis ar ką-tai ji sako:tai aišku taksi...kai nuvažiavau į VGN ir paklausė kur vyras (ta prasme kaip atvykome)-kai pasakiau, kad su taxi-tai labai piktos ant antakalnio vedėjos buvo...nes tipo Jūs kraujuojate ir vos ne gimdote, o Jums dar taksi liepė kviestis?žodžiu, dabar jau būsiu "mandresnė" - neberizikuosiu nei mažylio nei savo sveikata blush2.gif Gerai, kad viskas gerai baigėsi, o galėjo būti daug liudniau verysad.gif
Atsakyti
man tai vandenys nubego ir ta pacia akimirka vyras taxi skambino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes vaziavom patys,nors man jau buvo nubege vandenys,o turejau gimdyt Kaune(iki jo mums 110km).Tai va taip va smile.gif
Atsakyti
Mes tai pasiskambinom daktarei, pasakiau kad nubego vandenys, tai ji sake neskubeti ir uz keliu valandu atvaziuoti smile.gif tai mes su vyru neskubedami susiruosem ir atvaziavom patys smile.gif
Atsakyti