Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

QUOTE(evelina83 @ 2008 11 12, 12:57)
Mes tai pasiskambinom daktarei, pasakiau kad nubego vandenys, tai ji sake neskubeti ir uz keliu valandu atvaziuoti smile.gif tai mes su vyru neskubedami susiruosem ir atvaziavom patys smile.gif

Tai dar ziurint kokios spalvos vandenys nubega ir koks kiekis. g.gif
Visa tai turbut daktare issiaiskinusi ir pasake, kad uz keliu valandu atvaziuoti.
Nes siaip jeigu jau vandenys nubega geriau jau nedelsti unsure.gif

Mums tai vidury nakties nubego vandenys, tai susiruosem, susirinkom viska ir i masinyte rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai pasiskambinom daktarei, pasakiau kad nubego vandenys, tai ji sake neskubeti ir uz keliu valandu atvaziuoti smile.gif tai mes su vyru neskubedami susiruosem ir atvaziavom patys smile.gif

keista g.gif nes teko girdet, kad kai kurioms moterims tas keletas valandu buna paskutinis g.gif
Atsakyti

man ir gydytoja sake ta pati,kad kai nubegs vandenys neskubeti...apsiprausti,persirengti,susideti daiktus ir tada vykti i gimdymo namus g.gif ..as taip ir ketinu daryti nestuke.gif
Atsakyti
vaziavau pati, nakti pradejo labai skaudeti pilva, tai paskambinau savo gydytojai , ji liepe vaziuoti i ligonine
Atsakyti
As pirma gimdyt vaziavau pati- nejutau jokiu dideliu skausmu, tiesiog susilpnejo judesiukai, todel nuvaziavau pasitikrinti. Tada, pasirodo, jau buvo 5cm gimdos kaklelio atsidarymas doh.gif Kadangi jokiu daiktu neturejau pasiemus, tai grizau namo, susirinkau viska, ir vel atgal nukeliavau... jau su 8cm doh.gif rolleyes.gif
Dabar laukiuosi antro, tai tikiuosi, kad sikart vyras nuves tongue.gif Bet jei savijauta leistu, salia MB nebutu ir reiketu paciai vaziuot- nematau bedos irnesakyk.gif
Atsakyti
Kvieciau taxa.. manau greitosios ir taip turi ka veikt smile.gif
Atsakyti
kvieciau greitaja
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2008 09 26, 14:27)
Kadangi vairavau viso nestumo metu, tai ir gimdyti nuvaziavau pati.
Saremiai kartojosi kas 5 minutes, vandenys dar nebuvo nubege, skausmas kartais per menesines ir tai kartais didesnis budavo. Terminas buvo tik po 2 savaiciu, vyras komandiruotej  schmoll.gif  Kas belieka? smile.gif  Ligoninej buvau 21 val., o pagimdziau tik kita diena 12val. (pirmas gimdymas)
Beje po 2 paru kartu su maziuke ta pacia masina ir grizom namo (tevelis grizo dar po dvieju dienu  biggrin.gif )
sekmes vaziuojamcioms gimdyti ir nepanikuokit biggrin.gif !

nu tu saunuole thumbup.gif . ko gero tau nekirpo, kad galejai pasedet, nes po pirmojo as 6 savaites atsisest negalejau doh.gif nors ir kirpo nedaug..

kokia cia daktare taip pasake g.gif , nes mano gydytoja pries menesi buvo sakiu kad jei nubega vandenys, skambini man ir vaziuoji, jeigu...ir dar ten kada nelaukt

o siaip tai dabar kviesiu greitaja. Pirmaji pagimdziau per 5 valandas, tai dabar su taksi vaziuot net mintis nekilo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima.B: 16 lapkričio 2008 - 18:24
man kaip netoli ligoninė nuėjau pati kaip tik vandenys nubėgo,ir po 6h pagimdžiau
Atsakyti
MB buvo namuose, tai nuvežė į gimdymo namus.
kitaip, ko gero, kviesčiausi arba greitąją, arba taksi. tik kažkodėl abejoju, ar taksistas labai apsidžiaugtų lotuliukas.gif
Atsakyti
vaziavom is vilniaus i trakus, tai aisku kad patys...nes kiek zinau greitoji veza i artimniusia ligonine, o ne i ta kuria susiplanuoji. be to...nelabai pasitikeciau greitaja, kiek teko kviesti atvaziuoja tik po valandos...tai per tiek laiko galima ir pagimdyti netycia smile.gif
Atsakyti
O mes kvietem greitaja,kadangi savo transporto neturim,o saremiai prasidejo nakti.Bet nepasakyciau,kad greitoji buvo labai patenkinta.. g.gif kazkaip itariai ziurejo,kad as buvau geros nuotaikos ir nedejavau per saremius.O priimamajame buvo pareiksta,kad tuoj apziures ir galesim kaip norim keliaut vidury nakties namo blink.gif ,nes pagal mano gyd. iki termino buvo like 5 dienos,( pagal supermamos kalendoriu -2.).Beje,pagimdziau ta pacia diena.. smile.gif
Atsakyti