Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

smile.gif+2009 06 25, 10:47-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2009 06 25, 10:47)
O vaziuojant i Antakalni savo transportu (ne greituke) nereikia paskui papildomai moketi uz priemima? g.gif

Tikrai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2009 07 04, 21:59)
Kadangi eme teketi vaisiaus vandenys, o vyras buvo darbe, tai issikvieciau taxi. Man tai pasirode greiciausias budas nukakti i ligonine (greiciau nei sulaukti "greitosios pagalbos")  blush2.gif

Man lygiai taip pat atrodo drinks_cheers.gif Todėl, jei vyrui išpultų budėjimas, teks kažkuriam taxistui šita laimė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduliuke @ 2009 07 03, 10:34)
Jei gales, nuves vyras, jei ne - pati nuvaziuosiu  ax.gif

man pirmas nestumas, dar nezinau kaip viskas vyksta, tai idomu, ar imanoma prasidejus saremiams paciai vairuoti? blink.gif
Atsakyti
as tai planuoju, kad mane vyras nuveztu biggrin.gif dar vakar pajuokavom, kazin kaip bus: jis dirba, o as skambinu ir sakau lek namo, jau prasidejo g.gif tikriausiai ims panikuoti, bet sakiau, kad jam negalima panikuoti, nes manau, kad man bus panika blush2.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti
vyras nuveze wub.gif
Atsakyti
Vyras nuveš, nebent pasaulio pabaiga ateitų, tvanas ar gaisras koks biggrin.gif
Atsakyti
Nuvežė vyras rolleyes.gif
Atsakyti
Vyras vez tongue.gif
Atsakyti
Mes su vyru jau susitarę kad ir kur jis būtų į ligoninę veš jis ax.gif
Atsakyti
Siandien pradejo eiti gleiviu kamstis, o vyras ketvirtadieni darbo reikalais islekia i Kauna, tai nezinau kaip cia dabar bus. Sakiau, kad turesi parlekt namo per valanda jeigu ka smile.gif
Atsakyti
kvietemes taksi, nes masinos tada dar neturejom. Tai taksistas labiau bijojo, nei mes bigsmile.gif
Atsakyti