Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

su taksi važiavom smile.gif
Atsakyti
Abu kartus vežė vyras smile.gif
Atsakyti
Vyras veze smile.gif
Atsakyti
Mazdaug pries 11 metu tai vaziavom su greituke.Dabar tikiuosi MB nuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 07, 23:52)
man pirmas nestumas, dar nezinau kaip viskas vyksta, tai idomu, ar imanoma prasidejus saremiams paciai vairuoti? blink.gif

As be problemu nuvaziavau pati.
Atsakyti
Iškilo klausimas g.gif Prasidėjus sąrėmiams, į greitąją skambinti bendruoju 113 nr..Bet kaip suprantu, tai ji vežtų į artimiausią gimdymo įstaigą (na man KMUK būtų), o jei aš ten nenoriu, o noriu į kitą g.gif Tai ką sakyt???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(benmama @ 2009 06 16, 10:27)
Nu moteriskes, kokias "briednias" jus cia varot ir dar negimdziusias gasdinat blink.gif  blink.gif .
Tai gal is pradziu vandenys nuteka namie, pardoj ar kur ten bebutumet, bet ne vaziuojant pakeliui su taksu... lotuliukas.gif  Tie saremiai kol pasieks, kad jau labai skaudetu ypac pirma karta gimdancioms tai pescios iki ligonines nueisit nestuke.gif . Svarbiausia nepanikuokit, niekas cia taip staiga neivyksta. Jei vyro nera salia su masiniuku drinks_cheers.gif , tai ramiai uzsisekit savo lagamineli, kuri patarciau is anksto susideti, issikvieskit taxi ir ramiu veidu vaziuokit i ligonine rolleyes.gif . Ir atsipalaiduokit cool.gif , nebus papildomu spazmu -lengviau pagimdysit...

Oi nesakyk, būna visko. mano puskė gimdė pirmą vaiką. Atsigulė miegoti kaip visada, ramia širdimi ir staiga veriantis skausmas ir noras tuštintis. Vyras ją į mašiną ir lėkė į ligoninę, gerai, kad buvo naktis. nes kai įlėkė į gimdymo namus, jau galvutė matėsi smile.gif Bet tokių būna nedaug smile.gif
O šiaip tai tikrai. Nėra čia ko panikuoti, pajutot sąrėmiukus, ramiai sėdat į mašiną ir vyras nuveža, jei vyras negali - taksi.
Atsakyti
o jei ligonine kitam mieste, uz 40 km?manau greitoji tokiu atveju kaip tik g.gif
Atsakyti
vaziavau pati, pernesiojau 10 dienu, ir nors liepe laukti dar 4 dienas, as atvaziavau ir liepiau stimuliuot unsure.gif
Atsakyti
Mano vyras tuo metu turėtų atostogauti, tai mane ir nuveš smile.gif
Atsakyti
Mes su MB nuėjome pėskute,ligonine labai arti smile.gif
Atsakyti
Man i GN prireike nakti,issikvieciau greitaja.Greitosios pagalbos stoties operatore paklause kur noriu kad nuveztu,pasakiau kad i Mazyli.Atvaziave greitosios darbuotojai irgi klause kur vezti,pasakiau. Nuveze be jokiu pretenziju,greitai ir saugiai.Jei ka,tai cia buvo viskas Kaune rolleyes.gif
Atsakyti