su taksi važiavom

Abu kartus vežė vyras

Vyras veze

Mazdaug pries 11 metu tai vaziavom su greituke.Dabar tikiuosi MB nuves

QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 07, 23:52)
man pirmas nestumas, dar nezinau kaip viskas vyksta, tai idomu, ar imanoma prasidejus saremiams paciai vairuoti? 

As be problemu nuvaziavau pati.
Iškilo klausimas
Prasidėjus sąrėmiams, į greitąją skambinti bendruoju 113 nr..Bet kaip suprantu, tai ji vežtų į artimiausią gimdymo įstaigą (na man KMUK būtų), o jei aš ten nenoriu, o noriu į kitą
Tai ką sakyt????

QUOTE(benmama @ 2009 06 16, 10:27)
Nu moteriskes, kokias "briednias" jus cia varot ir dar negimdziusias gasdinat
.
Tai gal is pradziu vandenys nuteka namie, pardoj ar kur ten bebutumet, bet ne vaziuojant pakeliui su taksu...
Tie saremiai kol pasieks, kad jau labai skaudetu ypac pirma karta gimdancioms tai pescios iki ligonines nueisit
. Svarbiausia nepanikuokit, niekas cia taip staiga neivyksta. Jei vyro nera salia su masiniuku
, tai ramiai uzsisekit savo lagamineli, kuri patarciau is anksto susideti, issikvieskit taxi ir ramiu veidu vaziuokit i ligonine
. Ir atsipalaiduokit
, nebus papildomu spazmu -lengviau pagimdysit...

Tai gal is pradziu vandenys nuteka namie, pardoj ar kur ten bebutumet, bet ne vaziuojant pakeliui su taksu...

Oi nesakyk, būna visko. mano puskė gimdė pirmą vaiką. Atsigulė miegoti kaip visada, ramia širdimi ir staiga veriantis skausmas ir noras tuštintis. Vyras ją į mašiną ir lėkė į ligoninę, gerai, kad buvo naktis. nes kai įlėkė į gimdymo namus, jau galvutė matėsi

O šiaip tai tikrai. Nėra čia ko panikuoti, pajutot sąrėmiukus, ramiai sėdat į mašiną ir vyras nuveža, jei vyras negali - taksi.
vaziavau pati, pernesiojau 10 dienu, ir nors liepe laukti dar 4 dienas, as atvaziavau ir liepiau stimuliuot

Mano vyras tuo metu turėtų atostogauti, tai mane ir nuveš

Mes su MB nuėjome pėskute,ligonine labai arti