Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

Vaziavome savo masina.Tik ilgokai teko belstis,nes buvo ankstyvas rytas smile.gif
Atsakyti
mes abu kartus kvieteme greitaja,nes savo auto neturim.Abu kartus teko vaziuoti nakti,diena turbut kvietus nebuciau.Pirmakart tai nelabai patenkinti atvaziavo,gal kad daremiai dar nebuvo labai stiprus,visa issisiepus buvau,kad pagaliau turesiu leliuka smile.gif ,o antrakart net nustebau,kokia maloni greitosios gydytoja buvo..
Atsakyti
Man visa diena po truputi vis skaudejo skaudejo. Ant vakaro kazkur 20 val dar labiau, kad 5 min, bet toks negilus skausmas. Su vyru gulim lovoj ir galvoju ka daryt, ar gimdyt, ar eit miegot smile.gif
Sugalvojau paskambint i gimdymo namus ir pasiteiraut ka daryt. Man patare pagulet siltoj vonioj ir atvaziuot. As taip ir padariau. Galejau dar pati ir nuvairuot. Bet vyras vairavo, ir kaip tycia visi zali sviesaforai dege smile.gif
Kai atvaziavau , sako per gerai atrodau kad gimdyt. Bet istikruju jau 4 cm buvo prasivere. Ir 6 ryte pagimdziau. Tai ir po gimdymo man sako, kad neatrodau kad buciau katik pagimdzius, sake vyras blogiau atrode smile.gif
Atsakyti
as tuo metu buvau pas tevus atostogu ir kita diena turejau vaziuoti namo,nieko jokiu simptomu nebuvo diena,i vakara apie 23val tevai miega as irgi guliu,kazkaip jau labai uzsimaniau i tulika viena karta nueinu,nieko.antra karta nieko,tai ir sakau mamai man turbut saremei po biski prasideda,kad i tulika reikia,na tai ka tevai i masina ir i ligonine....
Atsakyti
Pirmaja pagimdziau su mikriuku nuvaziavus, nes kazkaip net nenumaniau, kad jau.. O antras kartas, bus matyt pagal situacija: savo transportu pati ar su vyru.
Atsakyti
dar ir dabar atsimenu.atsikeliu apie pietus.ir oba.skauda.tase kraustyta.deta.milijonus kartu buvo.bet kadangi dar buvo trys savaites likusios tai per daug i plaucius neemiau.kad gimdymas ryt prasidet turetu.tuo labiau nei parengiamuju saremiu nei dar kazkokiu skausmu nebuvo ir net nekvepejo jais. o cia dabar raizyt pilva gerokai pradejo.o vyras zvejyboj savaitgali buvo.skambinu greitajai.per telefona klausia kas nutiko.sakau-lyg tais saremiai prasidejo.klausia toliau-tai gimdote.sakau tai jau turbut.atvaziavo greitoji.supakavo.tik sudetinga biski laiptais buvo nulipt.
Atsakyti
Aš pirmą važiavau su mikriuku gimdyt biggrin.gif ,man beveik visą parą skausmeliai nebaisūs buvo,ir namus susitvarkiau ir kelis kartus po dušu palindau.Kai nuvažiavom buvo 7cm. kaklelis atsidaręs,po keturiu val. jau buvau pagimdžius.Su antra mergička savaitę gimdymo namuose pragulėjau prieš gimdymą,tai nereikėjo važiuot smile.gif
Atsakyti
Vyras nuveze, kai pajutau reguliarius saremius. Nors dar nelabai tikejau, kad tai jau gimdymas, bet nuvykus i ligonine paaiskejo, kad jau 5 cm kaklelis atsiveres. Po poros val jau laikiau rankose savo mazyte coliuke 4u.gif
Atsakyti
MAN GIMDYMAS PRASIDEJO NAKTI,TAI KVIECIAUSI GREITAJA,ATVAZIAVO PER 15MIN,JAI BUTU DIENA BUTUME VAZIAVE SU SAVO MASINA.
Atsakyti
Nematau tikslo kviestis greitąją, jei yra savas teansportas g.gif
Atsakyti
Mums iki Klaip. apie 70km. Gyvenam mažam miestelyje. Na nemanau, kad greitąją laiku prisikviesiu. Teks mano vyrui vežti mane. O gimdyt tai per pati viduržiemį. Nu čia tai situacija, net nežinau ką reiks daryt, kad laiku suspėt. doh.gif
Atsakyti
man vandenys nubego anksti ryte,nei vyro nei tevu namie jau nebebuvo doh.gif tai gerai,kad uosvis galejo mane nuvezti

QUOTE(Pušūnė @ 2009 11 10, 14:22)
Mums iki Klaip. apie 70km. Gyvenam mažam miestelyje. Na nemanau, kad  greitąją laiku prisikviesiu. Teks mano vyrui vežti mane. O gimdyt tai per pati viduržiemį. Nu čia tai situacija, net nežinau ką reiks daryt, kad laiku suspėt. doh.gif

patarciau vieniems nevaziuoti,pasiimkite ka nors kartu(broli,drauga ar kaimyna),o jei bus daug sniego ir uzklimpsite...baisu net pagalvoti,o greitoji labai ilgai vaziuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 10 lapkričio 2009 - 21:23