Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

Vyras vežė su mūsų mašiniuku mirksiukas.gif Pati tikrai nevairuočiau į gimdymo namus su sąrėmiais ax.gif O greitukė tai tik extra atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu viskas bus gerai tai vyras su masina nuves mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane vyras veze su savo masina 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 12 03, 20:09)
taxi, nes automobilio neturim schmoll.gif

Aš irgi ketinu važiuoti taxi, nes savo automobilio nėr sad.gif
Atsakyti
Visus tris kartus vykom savo mašina. Kadangi buvo planiniai cezariai, nebuvo reikalo nei skubėti, nei nervuotis smile.gif .
Atsakyti
Priklausys nuo to kaip man seksis pradėt gimdyt biggrin.gif Jei spės iš Vilniaus tavžiuot draugas, tai nuveš jis, o jei ne- kviesiuos taxi.
Atsakyti
mane nuveš vyras.
Atsakyti
važiavom su taxi rolleyes.gif
Atsakyti
greiciausiai su vyru ir taksu smile.gif jei kartais viskas prasides ir mano brangiausias bus darbe,tai turbut tada su greituske smile.gif bet dar laiko daug biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Nuvairavau pati, per visa Vilniu kamciu metu. Kazkaip net kitaip neplanavau, nes maniau, kad tik netikri saremiai ir kad dar grisiu namo vakarienes gaminti smile.gif Vyras aiku buvo soke, kai paskambinau is ligonines, ir pareiskiau, kad tikriausiai gimdau, ir kadn pati atvaziavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kacyce @ 2010 01 06, 11:49)
biggrin.gif Nuvairavau pati, per visa Vilniu kamciu metu. Kazkaip net kitaip neplanavau, nes maniau, kad tik netikri saremiai ir kad dar grisiu namo vakarienes gaminti smile.gif Vyras aiku buvo soke, kai paskambinau is ligonines, ir pareiskiau, kad tikriausiai gimdau, ir kadn pati atvaziavau ax.gif

saunuole,kad nepasimetei,nes as tai nemanau,kad galeciau uz vairo sest biggrin.gif su MB zadam vykt,na nebent,kaip minejo kazkuri, jei extra atvejis, tai greitoji pagelbes smile.gif
Atsakyti
Mes vaziavome su greitaja ax.gif
Atsakyti