Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

Mes ir su vyreliu zadam vairuot. Tik kartais pajuokauju, kad kazi kaip jam seksis vairuot smile.gif Nes jei man tik suskausta ka, jis jau stresuoja. Na blogiausiu atveju, perimsiu vaira i savo rankas:) Bet sake, nejuokauk, viska as sugebu, tau tik taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
as pati pestute nuejau, tiesiai is poliklinikos i AK gimdykla bigsmile.gif
masiniuko mes dar neturim ir anksciau esu pajuokavusi kad teks matyt eit pesciom - taip ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
mes vaziavom su savo masina, kadangi man niekur neskaudejo, o vandenys buvo nubege, tai taip neskubedami ir nuvaziavom
Atsakyti
MB nuveze - pasiseke, kad buvo savaitgalis, naktis, jokiu kamsciu, ramiai sau davaziavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kacyce @ 2010 01 06, 12:49)
biggrin.gif Nuvairavau pati, per visa Vilniu kamciu metu. Kazkaip net kitaip neplanavau, nes maniau, kad tik netikri saremiai ir kad dar grisiu namo vakarienes gaminti smile.gif Vyras aiku buvo soke, kai paskambinau is ligonines, ir pareiskiau, kad tikriausiai gimdau, ir kadn pati atvaziavau ax.gif

Cia taip super thumbup.gif Bet nenoreciau, kad man taip schmoll.gif unsure.gif Nors dabar MB komandiruotej isvykes, bet jeigu taip nutiktu jauciu ir man tektu nuvairuoti iki gimdyklos biggrin.gif Na nakti gal grietaja kviesciausi ax.gif

Su pirmaja, tai MB nuveze ax.gif
Atsakyti
Aš tai su vyru važiuosiu. Jam jau instruktažas pravestas, kad kai tik gaus žinią, jog gimdau, atvažiuos iš darbo arba versis iš lovos, paims daiktus į gimdymo namus ir nuveš mane ten saugiai ir patogiai 4u.gif.
Atsakyti
Su MB planuoju vykti 4u.gif jei bus darbe, turetu per 20 min namucio parlekti, tai ir brauksim kartu gimdyti cool.gif
Atsakyti
O ka mergytes siulytumet daryt kai i KMUK reikia vykt is Taurages, bijau, kad galiu nespet verysad.gif ir turbut greitoji neveztu toki gala net sumokejus.Man gimdyt kovo 4 terminas.
Atsakyti
[quote=MinVita,2010 02 03, 12:55]
O ka mergytes siulytumet daryt kai i KMUK reikia vykt is Taurages, bijau, kad galiu nespet verysad.gif ir turbut greitoji neveztu toki gala net sumokejus.Man gimdyt kovo 4 terminas.

Jeigu pirmas gimdymas, tai spėsit tikrai. Labai retai būna, kad viskas greit vyksta, ir tai ne pirmakartėms. o su savu transportu ir savais tai daug maloniau važiuoti, nei su greitaja.
Man ryte pradėjo vandenys bėgti, pakėliau vyrą - pavalgėm, duše pabuvau už tašytės ir į ligoninę. Skaudėt tai neskaudėjo, na gal kaip per mmm, tai bučiau ir pati nuvairavusi, jeigu ką. Pav. mano gimdymas nuo vandenų nubėgimo truko 17 val.
Atsakyti
labas 4u.gif as gimdziau UK iki ligonines valanda kelio,7.30ryto prasidejo skausmai 8.30 vakaro jau keliavom i ligonine su savo masina.Net nzn ar cia vaziuotu greitoji jei dar nepradejai gimdyt o tik saremiai prasidejo g.gif o LT tai net ir nzn.....manau jei turi savo transporta tai kodel gi juo ir nepasinaudojus thumbup.gif
Atsakyti
Kai pirmą kartą gimdžiau, tai kviečiau greituškę, nes neturėjau savo transporto. Tai atvažiavo dar ta kur prie ruso būdavo, i būdą tokią įkišo, o ten tamsu kaip š... smile.gif
Antrą kartą jau vyras su savo mašinuku vežė, tai pirmą ir paskutinį kartą mačiau kaip jis vairuoja iš lėto, klauso kiekvieno mano paliepimo, lėčiau, greičiau, pristabdyk, čia duobė ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Jei turit galimybe, geriau vaziuokit su savo auto - galu gale juk gana daznai, ypac gimdant pirma karta, buna "loznaja trivoga" - kai nuvaziuoja busima mamyte i priimamaji su saremiais, bet pasirodo, kad tai dar ne gimdymas, o tik parengiamieji saremia. Ir issiuncia namo. Tai atvaziavus su greitaja labai nepatogu, nes paskui reikia ieskoti, kaip grizti namo (greitoji tikrai nebeveza). O jei dar naktis...
Atsakyti