na vyras buvo salia tai lekem su savo masina abu kartus
Na o aš kaip tik važiavau su savo transportu į AK ir antrą kartą vykčiau ten
Personalas super

sveikutės 
o sakykit, jei kvietiesi taxi ir pasakai, kad į gimdymo namus - neišsigąsta, neatsisako atvažiuot? Gal kam jau teko su taxu važiuot gimdyt Vilniuj, gal galit pasakyt, kokį taxi kvietėt, kad nebūtų dar papildomas šokas, kai pradės atsisakinėt atvažiuot taxi
Vis dar neapsisprendžiu ar reiks kviestis greitąją ar taxi

o sakykit, jei kvietiesi taxi ir pasakai, kad į gimdymo namus - neišsigąsta, neatsisako atvažiuot? Gal kam jau teko su taxu važiuot gimdyt Vilniuj, gal galit pasakyt, kokį taxi kvietėt, kad nebūtų dar papildomas šokas, kai pradės atsisakinėt atvažiuot taxi

mane vyras veze nuosava masina

QUOTE(SUPERŽMONA @ 2010 04 19, 16:00)
Man taip pat iskilo klausimas,ar taxi reikia akyti kad tuoj gimdysi ar kad negautu soko nesakyti .

QUOTE(nasata @ 2010 04 18, 23:45)
sveikutės 

As vaziuosiu savo transportu arba taxi - nuo aplinkybiu priklausis.
jei vaziuosiu taksi tai nesakysiu, kad gimdau, nors cia nesenai vaziavau i VGN diena, pasakiau kur vaziuosiu, taxi atleke greit, neatsisake. Juk jie nezino ar gimdyve kviecia ar siaip kas. Nors nezinia kiek laiko vaziuotu taksi savaitgalio vakara ir nakti

As zinau, kad MB salia tikrai nebus, nes isvyksta padirbet, tai, manau, skambinsiu teciui

Vaziavom su vyru...
su savo masina!

Pirma karta nuejom pestute, si karta vaziuosim masina.Jei diena, tai vyras is darbo atvaziuos, o jei kazkas negerai, tai net negalvodama greituke kviesiu...Nuo aplinkybiu priklausys.
Vaziavau su MB savo masina
kazkaip net nekilo mintis greitosios kviest , nors iki ligonines virs 100km.

QUOTE(awileee @ 2009 06 09, 17:56)

O man teko pačiai važiuoti, sunkoka buvo, bet kitos išeities nemačiau. O pirmą kartą tėveliai nuvežė, nes vyras dirbo.