Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

QUOTE(Bussinkka @ 2010 09 30, 19:51)
Gal zinot ar galima is karto bodziuku aprengt vaika ar reikia marskineliu? nes man tai kai pirma viaka pagimdziau is karto aprenge bodziuku, o dabar skaciau kad kai kur neleidzia g.gif

Aš kaip visi padorus žmonės nuvažiavau su vyru (tiksliau jis mane nuvežė) smile.gif Bet kadangi buvo numatyta planinė CP tai be skubėjimo, ramiai sau susidėję daiktus važiavom smile.gif Nes žinojom kas laukia ir laikas nespaudė hihihi.gif
Atsakyti
abu kartus buvo planinis CP, tad kaip ir viskas is anksto buvo aisku kur, kada, kaip, pas ka... Vyras is anksto buvo susiderines laisvadienius, masinyte pasiruoses, benzo uzsipyles pilna baka biggrin.gif ir abu kartus jis mane didele ir sunkia transportavo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai nubego vandenys, buvom uz miesto doh.gif Kol grizom namo, paemem daiktus, praejo pora valandu, kol su vyru nuvaziavom iki ligonines... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 10 03, 20:55)
Kai nubego vandenys, buvom uz miesto  doh.gif  Kol grizom namo, paemem daiktus, praejo pora valandu, kol su vyru nuvaziavom iki ligonines...  rolleyes.gif

Mano drauge pati su masina nuvaziavo smile.gif
Atsakyti
as gavoju vaziuoti su MB jai bus o jai ne tai pati bet db mastau o jai bevaziuojant skausmai uzei kokie nos? g.gif blush2.gif
Atsakyti
su pirmu gimdymu saremiai prasidejo ligonineje, kur jau gulejau su pernesiojimu. o su antru saremiai buvo nestiprus, tad nuvaziavau pati su masina. jei butu buve stiprus saremiai, tikrai kviesciau gritaja arba taksi, nes vyras nespejo grizti is uzsienio, tad nebutu man kaip kitaip nusigauti.
Atsakyti
na as zadu kviesti greitaja,nes musu tetis nevairuoja,o ir gali buti jog bus darbe..o pati vaziuoti i ligonine kazkaip nelabai rizikuociau,dar suims pakeliui,tai tik papildomos problemos..
Atsakyti
Tetukas jau is anksto planuoja mus nuvest, net prisake is darbo iskviesti. kol gristu, as kiek imanoma ramiai susiruosiu didziajam ivykiui tongue.gif
Atsakyti
mes kvietem greitaja, nes neturejom savo transporto, bet greitoji atvaziavo labai greit, gal uz4-5min
Atsakyti
Mane į ligoninę vežė vyras, nes vandenys nudėgo apie pusė 5 ryto, iš penktadienio į šeštadienį. Nusprendėme, kad miestas tuščias nes paryčiai, bus greičiau su savo automobiliu, bet jei tai būtų dienos metas tik su greitąja važiuočiau, per kamščius galima ir pagimdyti.
Nes mes pusė 6 buvom ligoninėj, o 7.20 ryte jau buvau pagimdžius savo aangeliuką.
Pati tikrai nevairuočiau, nes man buvo labai skausmingi sąrėmiai, žiauriai nugarą skaudėjo, tai per patį sąrėmį tik galvojau kad greičiau viskas baigtųsi, o jie dar už vairo būčiau, tai nežinau. .. kaip greitai į kokį stulpą įvairuočiau
Atsakyti
Mane vyras nuvežė su mūsų automobiliu nes buvo nakties metas, tiksliau paryčiai, jei tai būtų piko metas - kviesčiau greitąją.
man labai skausmingi nugaros sąrėmiai buvo, tai pati už vairo nesėsčiau
Atsakyti
Pirmąjį kartą prasidėjus sąrėmiams buvau pas mamą svečiuose- paskambinau vyrui ir sakiau, kad jei jis iki 9 val. atvažiuoti nespės- kviesiuosi greitąją- žmogus atlėkė plikledžiu per pusvalandį.
Antrąjį- į gimdyklą nuvažiavau liftu biggrin.gif - tai buvo todėl, kad man dėl diabeto į ligoninę atsigulti reikėjo jau 37-ą savaitę, tad palaukus iki 38-ių mane pasikvietė į "viešbutuką papramogauti"- tad vyrui bereikėjo sutartu laiku atvykti į ligoninę prisidėt pri tų mūsų "pramogų". Dabar laukia toks pat scenarijus, nebent mūsų lėliukas sumanytų mums iškrėsti kokį pokštą, tai keliautume turbūt dviem etapais- patys iki Klaipėdos GN, paskui gal vežtų su greitąja į KMUK.
Atsakyti