Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

QUOTE(Selga007 @ 2010 10 05, 17:23)
Mano drauge pati su masina nuvaziavo smile.gif

Nu nevaziuociau pati schmoll.gif Be to, antra gimdysiu ligoninej uz 50 km, tai jau nerizikuociau, kai vyras yra tam reikalui biggrin.gif
Atsakyti
Ko gero svarbu ivertinti kur gyveni, kur gimdyti planuoji - ar didmiestyje ar provincijoje, man atrodo dar svarbu kokiu laiku prasideda gimdymas - jei pvz. piko metas mieste.. tai gal geriau is tiesu kviestis greitaja pagalba. Mano atveju viskas buvo lb paprasta - gyv. provincijoje (nors piko metu siokiu tokiu transporto kamsciu ir cia pasitaiko lotuliukas.gif ), nelab. toli nuo GN, gimdymas prasidejo vidury nakties, taip, kad GN su MB pagalba atsiduriau per 10 min. Manau - kiekviena busima mamyte geriausiai zino kaip jai butu patogiau ir geriau.. o kartais net ir pasirinkimo nebuna, bet pati gal nevaziuociau i GN smile.gif
Atsakyti
na man nors ir piko metu nubego vandenys apie 5 vakare bet iki ligonines vyras nuveze per 15 min. cia klaipedoje nuo saturno biggrin.gif zinoma greicio nevirsijo ir vairavo atsakingai, kadangi saremiu man nebuvo dar apie 3 val
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2010 10 08, 15:32)
as gavoju vaziuoti su MB jai bus o jai ne tai pati bet db mastau o jai bevaziuojant skausmai uzei kokie nos? g.gif  blush2.gif

Pačioje pradžioje tie skausmai nebūna dideli,tai manau sėkmingai pasieksite ir ligoninę mirksiukas.gif Pats malonumas pajuntamas atsiverinėjantys paskutinieji centimetrai kaklelio,tada jau aišku nebebūtų ir noro važiuoti niekur biggrin.gif Iki tol manau sėkmingai pasieksite ligonine mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau kviesiu taksi, nors velnias žino kiek dar viskas pasikeis iki kol prasidės viskas man ax.gif
Atsakyti
Iš pradžių kalbėjom, kad veš vyras, bet po to pagalvojau, kad mano vyrutis prasidėjus sarėmiams gali labai susijaudinti ir nerasti GN biggrin.gif (žinant savo vyrą, nenustebčiau jei taip ir nutiktų), tad abu nusprendėm, kad kviesimės taksi, kad abu ramiai, ir be panikos pasiektume GN smile.gif
Atsakyti
planavau su savo auto, su vyru, bet ejau pestute is patologinio biggrin.gif
Atsakyti
mane vežė vyras į ligoninę, nes ginekologė buvo sakiusi, jog su pirmu neskuba guldyti i ligoninę, jei per mažai gimdos kaklelis prasivėręs tai liepia važiuoti namo ir atvykti ryta
Atsakyti
vaziavau su vyru smile.gif
Atsakyti
Kadangi nutiko taip,kad MB negalėjo nuvežti,tai keliavau taxi smile.gif
Atsakyti
o mes tai keliavom savo auto, paciu tolimiausiu keliu smile.gif bo baisu buvo tai net drebejau visa biggrin.gif
Atsakyti
visuomet vaziavom savo auto
Atsakyti